Raja Pisang

Nama alternatif: Bananaking

Pisang Raja dalam talian - eksklusif permainan dalam talian percuma yang hanya memerlukan pelayar. Pisang Raja permainan dalam talian adalah dunia asal dihuni oleh pemilik ladang, yang ditanam popular di seluruh dunia dan produk yang sangat lazat - pisang. Untuk menyertai mereka dan mula bekerja ini menarik di padang mereka sendiri, anda hanya perlu mendaftar dalam talian Pisang Raja.

Sertai dalam permainan Pisang Raja tidak memerlukan apa-apa kewajipan, anda hanya perlu memasukkan data berikut: Nama watak itu, kata laluan, alamat e-mel, nama skrin sebuah rakan yang menjemput anda untuk permainan (sudah tentu, jika anda tidak datang, dan apa-apa rakan ada). Kemudian anda bersetuju dengan peraturan permainan dan tekan butang Daftar akaun baru. Selepas langkah-langkah ini, anda akan mendapat ke laman status watak permainan. Pada halaman ini anda boleh membaca maklumat mengenai watak permainan anda.

Juga di sini adalah pautan pekerjaan. Rujukan menyewa bantuan untuk mencari dalam luas besar daripada Internet dan pemilik ladang baru mengupah mereka untuk bekerja. Jika jemputan anda mendaftar pemain baru, wang dan pisang adalah halal bagi kamu ganjaran. Jangan mengabaikan peluang ini. Sesungguhnya, untuk setiap pengguna baru bukan sahaja boleh mendapatkan bonus satu masa, tetapi memberi manfaat pada masa hadapan. Apabila seorang pemain sampai peringkat ketiga, anda layak untuk $ 50 dan 1 mata pengalaman. Bermain permainan dalam talian Pisang Raja adalah lebih mudah jika rakan-rakan anda yang anda jemput banyak.

Jadi, di manakah anda mula dan apa yang anda perlu memberi perhatian kepada? Sertai Pisang Raja berlalu dan anda mendapat dalam milikan satu bidang dan anak benih, yang sepatutnya cukup untuk dua. Jangan buang satu minit lagi! Sow bidang anda dan mengharapkan untuk menuai. Imej-imej yang anda lihat di ladang, sentiasa menjaga anda sehingga tarikh apa peringkat masak pisang merupakan, atau mungkin menjadi, medan kosong dan bersedia untuk menyemai. Selain bahagian bawah adalah kaunter yang menunjukkan berapa banyak masa yang ditinggalkan sehingga ketika ia akan mungkin untuk menuai. Mengumpul buah-buahan masak, anda boleh pergi ke pasaran. Tetapi tidak tergesa-gesa dan tidak menoleh kembali ke terburu-buru untuk menjual barangan mereka. Perlu diingat bahawa harga berubah-ubah. Oleh itu, adalah lebih baik untuk mengikuti getaran ini untuk memilih masa yang paling sesuai untuk dijual. Walau bagaimanapun, semua betul-betul keuntungan anda tidak sentiasa sama. Vytorg bergantung kepada kuantiti pisang dijual, dan tuaian adalah berbeza.

Hasil daripada jualan wang, dan juga orang-orang yang diberikan untuk pemain dijemput boleh menghabiskan dengan cara yang berbeza. Pertama, perladangan memerlukan pelaburan. Sentiasa perlu membeli benih untuk menyemai seterusnya. Mereka boleh dibeli dalam pasaran yang sama. Pemprosesan satu bidang perlu 36 benih. Apabila mereka mencapai tahap ke-2, anda mendapat akses kepada membeli bidang kedua. Buka simpanan anda, maka ia akan lebih cenderung untuk menjadi seorang raja pisang sebenar. Kedua, wang itu boleh menyewa ejen dan mata-mata. Dengan bantuan mereka ia adalah mudah untuk sabotaj. Mereka boleh dihantar ke wilayah pertandingan untuk penerokaan atau memerintahkan mereka mencuri pisang dan dolar yang lain. Tetapi jangan lupa bahawa anda tidak keseorangan dan ada rompakan risiko pintar ladang anda. Oleh itu, dengan bantuan wang yang sama, menjaga perlindungan yang boleh dipercayai bidang mereka. Ketiga, wang ini akan berguna untuk mengkaji dan meningkatkan prestasi watak.

Deal untuk apa ciri-ciri perlu mengikuti sebelum anda mula bermain Pisang Raja. Kerana ia memberi kesan kepada kejayaan permainan anda. Permainan dalam talian Pisang Raja termasuk konsep-konsep seperti peningkatan masa, pisang menuai, menjual perlindungan perladangan pisang, serangan ke atas ladang dan pengalaman. Meningkatkan kadar masa tindak balas, anda akan mencapai pengurangan tempoh menunggu daripada tanaman. Pisang Vintage - adalah jumlah buah yang dipetik. Menjual pisang secara langsung memberi kesan kepada harga pasaran. Melindungi ladang - ciri yang bertanggungjawab untuk kualiti pengawal dan kos mereka menyewa. Serangan di ladang memainkan peranan dalam hasil misi serangan mengandung dan menentukan jumlah yang perlu untuk menyewa ejen. Pengalaman, yang akan memperoleh bermain pegangan Pisang Raja, akan bergerak ke tahap baru.

Pisang Raja permainan dalam talian menawarkan anda satu lagi hiburan. Jika anda telah diatasi dengan kerja yang perlu, jangan berdiam diri. Mengapa bosan jika anda boleh pergi pada memburu harta? Ia bukan sahaja menarik, tetapi juga berguna. Ada peluang untuk mencari harta karun berharga. Anda boleh mencari benih, pisang, wang dan juga harta lanun.

Jangan terlepas juga mempunyai keupayaan untuk berkomunikasi melalui mesej dengan pemain lain. Jadi anda akan sedar berita pelbagai dan sabotaj yang dirancang mungkin diisyaratkan.

Permainan ini mempunyai senarai pemain-pemain terbaik. Meningkatkan penarafan anda, anda boleh menggunakan mata. Ini memerlukan untuk memantau jumlah pisang anda. Jika anda berjaya menjadi yang pertama dalam senarai, maka anda adalah seorang raja pisang sebenar! Berusaha untuk meninggalkan pertandingan di belakang, percaya bahawa ia adalah dalam kuasa anda!

Main permainan dalam talian Pisang Raja anda boleh dengan akaun yang dibayar. Pembelian akan membantu untuk menghapuskan pengiklanan dalam permainan, memberi peluang untuk memuat naik avatar untuk bersifat untuk mendapatkan kredit dalam dolar bagi setiap tahap yang baru. Permainan ini boleh menyemai bidang 6 kali sehari. Akaun dibayar membolehkan anda untuk melakukannya 8 kali. Saya fikir kita perlu berfikir tentang keuntungan pembelian. Walau bagaimanapun, perkara itu adalah berjimat cermat, dan masing-masing melakukan seperti yang anda mahu. Kami boleh memberi nasihat, tetapi pastinya tidak memaksa sesuatu untuk dilakukan!

Cuba untuk memainkan permainan ini ketagihan dan diri anda untuk menghargai meritnya. Kekecewaan tidak mengancam dengan tepat! Kita hanya boleh berharap bahawa nasib tersenyum dalam semua usaha anda!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag