Basher

Nama alternatif: Bashers

Hari ini kita menawarkan anda untuk berkenalan dengan pejuang ruang paling sejuk dan lebih-lebih lagi pusingan talian. Basher adalah permainan dalam talian. Ia akan membawa anda ke dalam dunia Basher. Basher adalah kruglyashi berwarna-warni agak melucukan. Walau bagaimanapun, mereka sangat suka berperang, dan senjata mereka termasuk senapang automatik dan juga flamethrowers. Makna hidup mereka - perang. Perang boleh dan rasa hidup anda, jika anda mula bermain Basher.

Untuk bermain permainan dalam talian Basher komputer anda mesti memenuhi parameter ini:
Sistem Operasi - Windows XP / Vista
CPU - CP 1. 5 GHz
Memori - 256MB
Video - FX5200 GF atau sokongan analog Shader 2. 0
Bunyi - DirectX 9 serasi. 0-an
ruang percuma cakera keras - 100MB
DVD-memandu x8
sambungan internet Tetap

Sila Basher permainan dalam talian mesti dimuat turun terus ke komputer anda dari tapak permainan. Terdapat anda telah muat turun fail persediaan permainan. Selepas memuat turun ke komputer anda, jalankan dan Basher permainan dalam talian akan mula memasang pada komputer anda. Jika pemasangan adalah betul pada ikon desktop anda kelihatan menjalankan permainan. Memuat turun permainan dan periksa adalah percuma.

Seterusnya untuk bermain permainan dalam talian anda perlu mendaftar Basher Basher. Untuk melakukan ini dalam bahagian "pendaftaran" di laman permainan utama, merekodkan data anda dalam garisan yang sesuai:
1. Masukkan nama skrin anda (log masuk) dalam bahasa Latin.
2. Kata laluan baru dan mengesahkannya
3. Masukkan alamat e-mel anda di bawah.
4. Maklumat am tentang anda: nama sebenar, jantina, moto.
5. Mengesahkan penerimaan anda terhadap terma-terma EULA.

Apabila memeriksa dalam permainan Basher selesai anda boleh mula bermain Basher.
Basher permainan dalam talian pertama merujuk anda untuk membuat mata watak anda. Di sini anda boleh memilih rupa kruglyasha anda: warna dan tekstur lukisan. Kemudian pilih salah satu daripada tiga jenis senjata untuk wira ini dan klik pada "Buat watak" boleh pergi terus ke permainan Basher ini.
Sekarang hidup anda dan kehidupan watak anda akan berada di dalam pertempuran berterusan dalam talian dengan pemain lain. Untuk memulakan pertempuran anda dengan cara anda dari arena permainan yang ada memilih yang anda suka dan klik "menyertai".

Pada masa ini dalam tempoh 20 ada kad permainan Basher dunia. Setiap daripada mereka mempunyai ciri-ciri sendiri, yang perlu mengambil kira apabila bermain. Sebagai contoh, peta «stadion» sesuai untuk duels talian. Ia adalah satu arena yang bulat saiz sederhana. Dalam arena adalah tempat tinggal yang kecil membolehkan anda untuk melindungi dan mula balas a. Kad ini adalah untuk mereka yang suka pembunuhan beramai-ramai massa.
Dalam Basher mempunyai beberapa mod permainan dengan ciri-ciri mereka sendiri, di mana anda boleh menjadi sebahagian daripada satu pasukan atau bermain setiap manusia untuk dirinya sendiri.

Basher Senjata di dunia terbahagi kepada tiga jenis:
Senjata Api: Rifles, senapang patah, senapang mesin. Secara umum, semua yang pucuk peluru.
Roket: Semua mekanisme boleh mencetuskan projectiles letupan dan menyebabkan kematian. Sememangnya kekerapan menembak adalah lebih rendah daripada senjata api.
Tenaga: Senjata untuk pencinta teknologi masa depan. Tembak laser dan elektrik.
Anda boleh melengkapkan broneskeletom Basher anda dan memakai cermin mata dan topi. Semua inventori baik anda boleh membeli di kedai Basher untuk wang bermain memenangi dalam pertempuran.

Membunuh musuh-musuh dalam arena, jadi anda masih akan mendapat pengalaman untuk mencapai tahap yang baru. Untuk setiap peringkat anda mendapat 2 mata kemahiran dan menghabiskan mereka kepada pembangunan ciri-ciri seperti senjata api, senjata tenaga, peluru berpandu dan daya hidup.
Seperti yang anda lihat perang, dan permainan keseluruhan berlaku tanpa tekanan yang tidak wajar dan bertujuan untuk berehat pemain selepas seharian bekerja. Akhirnya, jika anda mahu untuk meletupkan yang berkenaan, yang cek Basher menanti anda!


 

Bermain juga