Pertempuran

Nama alternatif: Pertempuran

Permainan Online Pertempuran - permainan pelayar percuma yang boleh didapati di kebanyakan rangkaian sosial. Sebagai contoh, anda boleh masuk melalui Facebook atau Vkontakte. Setakat ini, permainan Kedudukan Vkontakte permainan berlaku 20 dan melawat setiap hari untuk lebih daripada 50 ribu pemain. 3d penembak pertempuran talian dengan robot funky dibintangi. Anda perlu untuk mengumpul, mengurus, dan pembaikan, jika perlu, untuk bergembira dalam kemenangan mereka. Projek ini mengingatkan permainan berbilang panjang dikenali Quake3. Dan jika anda mempunyai untuk bermain terakhir, anda akan memahami apa yang saya maksudkan. Grafik kartun ceria dan kesan khas dengan sempurna menyenangkan menggalakkan ketinggian mood dan pistol menarik diperketatkan agak cepat. Mula bermain di Battle, anda akan menyedari bahawa mereka tidak dapat melepaskan diri.

Sudah tentu, anda perlu mendaftar dalam pertempuran permainan, di mana anda membiarkan nama anda, alamat e-mel, mewujudkan kata laluan dan masukkan nama pengguna anda. Dengan menghasilkan akaun, anda perlu tandakan kotak untuk mengingati anda, dan bersetuju dengan terma-terma pertempuran talian. Pertempuran Pendaftaran akan bermain satu permainan yang menarik dalam masa mudah anda dari mana-mana parameter minimum komputer:

  • Sistem operasi Windows
  • 2GHz
  • 2GB RAM
  • Tidak kurang daripada 13gb ruang cakera keras
  • Kad video
  • Sambungan Internet
  • Versi terbaru Perpaduan Web Player

Kemudian, dengan melayari ke laman anda, anda boleh memuat turun permainan.

Permainan kad adalah bilik kanak-kanak bertemakan dan ruang, dari mana datang robot comel kami. Anda boleh pergi ke tempat-tempat yang berbeza, iaitu bermain pada peta dengan nama-nama 'funky' seperti "kotak", "Bandar di atas meja", "The Pit", "The Two Towers", "Platform 17", "Platform SIFAR» , dan lain-lain.

Main permainan pertempuran talian yang anda boleh dalam mod pemain tunggal, atau dalam satu pasukan bersama-sama dengan rakan yang terbaik. Cuba tangan anda, sebagai contoh, dalam "gula-gula Tangkap", "Raja Bukit" atau "arahan untuk arahan." Semasa laluan anda menaip pengalaman (vymerivaetsya peratus) dan mendapat kokot (dalam permainan mata wang). Dengan klip kemas kini baru sekarang dikenakan walaupun untuk hakikat bahawa anda memohon permainan lawatan harian yang menarik. Selain itu, permainan ini menawarkan pertempuran tersebut cara mencari nafkah klip: menjemput rakan-rakan untuk permainan, meningkatkan tahap permainan, untuk membeli undi.

Robot dalam permainan adalah terdiri daripada bahagian-bahagian, masing-masing dengan fungsi tersendiri. Jadi lengan robot yang direka untuk menyerang kaki memberikan kelajuan, kepala meningkatkan tahap anggaran butang kanan tetikus, perisai itu direka untuk melindungi, dan bateri - ia adalah yang paling diperlukan untuk tenaga kehidupan. Anda boleh mencipta robot yang unik dan terus meningkatkan kebolehan beliau.

Adapun senjata, permainan Batla bercadang untuk menggunakan jenis automatik, senapang, pelancar roket, plasma, elektromagnet, laser. Bom boleh didapati jatuh ke dalam serpihan, asap dan menyebabkan pengsan. Jangan lupa tentang seperti pelbagai perisai dan kit perlu. Dalam masa terdekat, pentadbiran menjanjikan kemas kini sejurus flamethrowers dan min.

Mencapai tahap ke-4, anda boleh berasa bebas untuk menyertai puak (50 klip) atau membuat sendiri (250 klip) anda. Penarafan semasa puak-puak - satu insentif yang baik untuk cuba untuk menyatukan dan bagaimana anda boleh berjaya bermain pertempuran. Pemain yang kukuh akan berada di baris pertama dalam senarai ranking, dan agak sudah sepatutnya berbangga dengan pencapaiannya.

Semua dalam permainan 20 tahap. Melengkapkan mereka semua dari awal hingga akhir dan menikmati ciri-ciri yang indah permainan dengan cara itu, anda boleh berbincang dengan rakan-rakan anda di forum. Anda hanya menunggu untuk pengalaman positif! Apa yang tinggal untuk mengucapkan anda mencari satu bahasa yang sama dengan robot! Nasib baik!

 

Bermain juga