Batman Arkham Knight

Nama alternatif: Batman: Arkham Knight

Permainan Batman Arkham Knight ( Batman: Arkham Knight): bahagian terakhir manusia kelawar.

permainan pemain tunggal Batman Arkham Knight ( pengembaraan tindakan ) melengkapkan kitaran mainan tentang Man -kelawar dari Arkham. Isu ini pada mulanya dirancang di pertengahan Oktober 2014 Walau bagaimanapun, satu pasukan pencipta permainan dengan Rocksteady Studios Studios Iron Galaxy (PC) dengan penerbit Warner Bros. Hiburan Interaktif mengalami peristiwa penting ini dengan 23. 06. Pada tahun 2015 dan kemudian semula isu 28 Oktober itu, sebagaimana yang dipinda dan disemak semula.

Berikutan superhero.

Bukan reda lama berlangsung di Gotham selepas kematian Joker. Meletakkan penjahat utama tidak boleh kekal selama-lamanya kosong, dan ia mengambil orang berpakaian buruk sekali, sebuah kafe menggunakan toksin baru yang menyebabkan orang ramai untuk datang ke marah. Keadaan ini menjadi panas, dan ia adalah masa untuk mengosongkan bandar. Hanya campur tangan Batman boleh menghentikan kekacauan bermula.

Dalam usaha untuk meneroka setiap sudut Gotham menyamar, anda perlu memuat turun Batman Arkham Knight. Dengan wira dan anti -wira membangunkan cerita lain, penuh dengan tipu daya dan pengembaraan.

Ini bukan senarai keseluruhan peserta dalam cerita, tetapi walaupun dia memberikan pandangan ke dalam cerita penuh peristiwa. Dan untuk membantu rakyat bekas Batman kembali rehat, pemaju telah berkembang pelbagai keupayaan. Sebagai contoh, dia boleh memilih dari beberapa sut, dan menjadi tidak kelihatan untuk satu masa, memusnahkan seperti ini kepada lima musuh.

Tetapi yang paling penting, ia adalah Batmobile, yang telah menjadi lebih baik. Batman boleh menghubungi beliau pada bila-bila masa. Pengangkutan ini tidak menembusi peluru dan dia pelantak sebarang halangan: pokok, pagar, penghadang, serpihan, atau pergi yuloy & ndash; zavertitsya di tempat semasa mencurah peluru berpandu musuh. Ini adalah benteng sebenar, dan cara yang berkesan untuk pengangkutan, yang lebih mudah untuk mengemudi bandar, dan juga menyelesaikan teka-teki. Dan apabila Batmobile tidak perlu, anda boleh meninggalkan ia dan pergi dengan berjalan kaki.

Sistem pertempuran di Batman Arkham Knight pada PC & ndash; kebanggaan pemaju. Batman menyelesaikan beberapa masalah sahaja, tetapi untuk satu misi yang serius dia memerlukan pembantu, dan ia digabungkan dengan pihak Berikat, dan kemudian bersama-sama mereka menghantar satu tamparan berganda terhadap musuh-musuh. Petua dan cara yang melatih watak-watak pemain Batman Arkham City, penulis telah dipinjam dalam seni mempertahankan diri filem, jadi mereka kelihatan sangat realistik.

  • OS: 64 bit; Windows Vista SP 1/7 / 8 ( 8.^^8 Processor: Intel Core i5-750, 2. 67 GHz / AMD pengering rambut dan X4 965, 3.
  •  

    Bermain juga