Battlefield: Bad Company 2

Nama alternatif: Battlefield: Bad Company 2, Battlefield Bad Company, battlfild

Permainan Battlefield : Bad Syarikat 2 - penembak orang pertama, yang adalah permainan kesembilan dalam siri Battlefield . Tidak apa-apa sebagai p ryamoy sekuel untuk diterbitkan pada tahun 2008 " [ _20_] Battlefield: Bad Company ». Penerbit projek itu - Electronic Arts . Dan bekerja kepada pembangunan kanak-kanak EA Digital Illusions CE . Ciri-ciri yang menarik ramai pengguna grafik yang berkualiti tinggi, enjin radang dingin, yang menyediakan persekitaran yang destructible, pelbagai mod permainan, satu plot yang menarik, pertempuran dinamik dan keupayaan untuk menggunakan taktik. Satu hanya untuk turun Battlefield : Bad Syarikat 2 sebagai segera diangkut ke wilayah permusuhan. Anda akan mengambil bahagian dalam konflik Amerika Syarikat dan Rusia. Peristiwa-peristiwa ini fiksyen, tetapi ini tidak menjadi mene menakjubkan. Berdiri gambaran yang lebih baik ke dalam apa yang berlaku. Rusia, walaupun kekalahan yang dialami oleh akhirnya berjaya menyerang balas yang baik. Eropah Timur, bahagian utara China dan Jepun tidak lama lagi akan mendapati diri mereka pada belas kasihan Angkatan Tentera Rusia . Rusia diikuti rampasan Cuba dan utara Mexico. Sekarang dan negara-negara Amerika Selatan mula bekerja dengan kuasa yang besar ini. Saintis Rusia telah mulai membangun senjata yang kuat dengan yang menakluk AS harapkan. Tetapi empat lelaki terdesak dari Infantri Amerika membuat keputusan di semua kos untuk mengelakkan rampasan tanah air mereka. Jadi ia bermula. Dan mengambil bahagian dalam konfrontasi ini, anda perlu Bad Syarikat 2 turun.

Setelah di monitor anda datang video hidup Battlefield : Bad Syarikat 2, anda akan lupa apa yang kebosanan. Anda sedang menunggu untuk pengembaraan yang luar biasa dan pertempuran yang paling hangat. Anda akan dapat untuk memilih mod dan bertindak yang sesuai.

Sekiranya memulakan memainkan Battlefield : Bad Syarikat 2 , dan anda boleh meneroka watak-watak berani. Jadi ini Sarjan Preston Marlowe - sniper penembak, yang merupakan watak utama. Peranan komander BRAVO-2 milik Sarjan Samuel ("Serge" Radford). Terrance Swasta "Sweet" Sweetwater dianggap pakar cemerlang pada komunikasi dan teknologi. Dan juga ada seorang pakar bahan letupan, pencari ranjau - Private George Gordon Haggard (Jr). Ini syarikat gagah mampu banyak perkara! Semasa permainan anda lakukan ialah memastikan.

Bagi kelas, Bad Syarikat 2 permainan menawarkan pilihan itu: Serangan, pegawai perubatan, jurutera, pengakap. Sudah tentu, semua orang mempunyai tujuan tertentu mereka sendiri. Masing-masing dan senjata Battlefield : Bad Syarikat 2 bergantung misc. Dalam berbilang, ia dibahagikan antara kelas dan membuka sebagai mengepam. Untuk senjata semua orang termasuk pistol, senapang patah, Thompson sub mesingan, senapang autoloading (kecuali sniper) dan G3 senapang automatik. Berbanding dengan permainan pemain tunggal agak berbeza. Dalam kes ini, akses kepada semua jenis senjata dari berbilang, tetapi tiada kit pertolongan pertama, defibrillator, kotak peluru dan alat mengukuhkan. Akses kepada senjata baru kemudian dibuka oleh syarikat berlalu. Pada asasnya pendarahan berlaku disebabkan oleh hakikat bahawa anda mendapat mata. Dan mendapatkan mata untuk semua tindakan yang memberi kesan kepada perjalanan pertempuran. Secara beransur-ansur, anda pergi dari satu tahap ke tahap yang seterusnya. Dan sewajarnya, tajuk (ada 50). Setiap langkah - peluang baru! Oleh itu, pergilah untuk itu! Tuah kepada anda!

 

Bermain juga