Battlefield Heroes

Nama alternatif: BFH

BATTLEFIELD HEROES talian - mainan benar-benar luar biasa wakil talian permusuhan. Jika anda mengharapkan dari itu permainan yang penuh dengan kesungguhan, grafik realistik, cerita bertimbang rasa berdasarkan peristiwa-peristiwa sejarah sebenar dan senjata perlawanan yang tepat dan pakaian seragam pihak - anda telah datang ke alamat yang salah.

Sertai dalam HEROES permainan BATTLEFIELD adalah langkah pertama dan sangat penting dalam dunia pertempuran dr jaman yg penting dan identiti tentera. HEROES Daftar BATTLEFIELD tidak akan membawa anda banyak masa, anda perlu memilih nama panggilan untuk hanya beberapa permainan masa depan, berikan alamat e-mel dan kata laluan dan bersetuju dengan syarat-syarat perjanjian lesen.

Apabila pendaftaran HEROES BATTLEFIELD kekal di belakang, datang langkah penting seterusnya - untuk memilih watak anda, lebih banyak yang anda boleh terus memilih daripada tiga kelas mungkin, tidak termasuk kemungkinan untuk menyesuaikan penampilan wira sendiri rasa dan budi bicara. Yang pertama mungkin watak kelas - Shooter. Penembak yang bersenjatakan pistol, mesingan dan bom tangan, berjalan cepat dan adalah jenis yang paling asas dan watak yang seimbang. Satu lagi kelas - pertempuran berat adalah satu kuasa yang amat berat di medan perang, perlu membayar untuk kelajuan yang bergerak, kerana senjata berat itu, tidak semua orang akan bergerak ke tempat itu, tidak lagi menggunakan sepenuhnya. Akhirnya, permainan menawarkan HEROES BATTLEFIELD talian adalah sejenis ketiga aksara - Komando. Pantas dan berahsia dengan peluang yang unik untuk hilang secara ringkas dan bersenjata dengan senapang sniper dan pisau, komando sahaja boleh berurusan dengan jarak dan banyak musuh. Tetapi untuk jenis yang kemahiran yang anda perlu membayar rapuh kesihatan - untuk menangkap menembak mata atau untuk mana-mana askar raifel komando kegagalan membawa maut.

Seperti yang telah disebutkan, dalam talian HEROES permainan BATTLEFIELD mempunyai keupayaan yang luas untuk memperibadikan penampilan watak anda. Mahu, anda boleh memakai pakaian seragam dan kelihatan seperti seorang askar yang benar, dan mahu - saman perniagaan atau seluar pendek dengan kemeja berwarna. Semua ini sama sekali tidak mempunyai kesan ke atas permainan dan tidak memberi faedah tambahan kepada seseorang, tetapi pada masa yang sama membuat hobi permainan yang lebih ceria dan terang.

Sesiapa yang ingin untuk bermain permainan ini HEROES BATTLEFIELD talian akan menerima sepanjang permainan khas mata wang dalam Permainan yang - Mata Valor. Dapatkan ia mungkin untuk hampir apa-apa pencapaian permainan, sama ada membunuh musuh, menangkap bendera dalam jenis permainan atau kejayaan menyiapkan tugas. Menggunakan Mata Valor, anda boleh membeli senjata baru atau patch khas, mengembalikan kesihatan.

Seperti yang anda lihat, untuk bermain permainan ini HEROES BATTLEFIELD talian sangat menarik dan mencabar, terutamanya jika anda melakukannya dalam syarikat rakan-rakan. Imej berwarna-warni aksara, grafik yang jelas, permainan bukan ketajaman asal pertempuran serius dan jumlah keseronokan membayar dan bermain HEROES BATTLEFIELD hari ini mahu ribuan pemain di seluruh dunia. Cubalah dan anda bermain pertempuran atau dua dalam permainan ini dalam talian yang mudah dan ketagihan, terutamanya bermain HEROES BATTLEFIELD hanya perlu sambungan internet dan pelayar.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag