Pertempuran untuk Graxia

Nama alternatif: Pertempuran untuk Graxia

Pertempuran untuk Graxia online - permainan percuma pelbagai dalam gaya Tindakan RTS dengan condong sosial. Gameplay mengingatkan semua projek dikenali DotA. Pemaju projek Petroglyph Permainan telah dijaga yang maju PvE dan PvP sistem. Pemain mengharapkan pergaduhan menarik dengan peraduan-peraduan lain dan perjudian dengan perisikan komputer. Memilih watak untuk diri sendiri, anda akan terlibat dalam pembangunan dan masa yang akan datang apabila tiada musuh takut anda. Meningkatkan peringkat selepas tahap, anda menjadi lebih kuat dan secara beransur-ansur membuka prospek permainan. Mendapatkan wang untuk membeli peralatan yang dijual di kedai-kedai tempatan, anda juga boleh membeli perkara-perkara yang boleh secara mendadak mengubah perjalanan peristiwa dalam sesetengah keadaan kritikal. Sebagai contoh, set menara pemulihan adalah mahal, tetapi apa kesan! Diperolehi dalam pertempuran saat-saat yang serius boleh dibelanjakan dengan cara yang berbeza - untuk melabur dalam pembelian sebuah wira abadi. Memusnahkan lebih daripada raksasa yang dihadapi dalam perjalanan, dan mencari peluang-peluang! Percaya pada kekuatan dan kejayaan anda tidak jauh!

Jika anda membuat keputusan untuk menjadi pihak aktiviti kembara, anda perlu Pertempuran untuk pendaftaran Graxia. Bagi tujuan ini, satu bentuk khas diisi. Juga di laman web rasmi anda boleh membuat langganan surat berita, sila masukkan alamat e-mel anda. Dengan menghasilkan akaun, anda perlu bersedia untuk hakikat bahawa kaedah-kaedah projek perlu bersetuju. Sebelum anda mula bermain Pertempuran untuk Graxia, ia akan menjadi sesuai untuk memeriksa konfigurasi komputer anda. Lagipun permainan memerlukan keperluan sistem tertentu: Sistem operasi Windows XP / Windows Vista / Windows 7, Intel Pentium 4 (2 GHz), kad video dengan 256 MB memori video dan menyokong shaders 2. 0, serasi dengan DirectX 9. Kad bunyi 0C, 1.5 GB ruang cakera keras bebas dan 1 GB RAM. Kehadiran parameter ini menyediakan permainan tanpa glitches.

Jadi, bermain Pertempuran untuk Graxia - bermaksud untuk sentiasa terlibat dalam pertempuran berdarah. Anda boleh memulakan dalam usaha untuk. Atau, jika anda mahu, pergi senaman. Selepas anda telah memilih untuk diri sendiri aksara, acara tidak akan membuat anda menunggu. Dengan cara itu, kini anda boleh memilih antara lebih daripada sepuluh watak yang berbeza. Walaupun pemaju terus bekerja mengenai isu ini, dan tidak lama lagi boleh didapati untuk wira baru. Melangkah kepada lokasi yang ajaib, anda mesti mengalahkan banyak raksasa dan tidak takut untuk mencabar pemain lain. Kemenangan membawa ganjaran dalam bentuk syiling. Di samping itu anda akan dibilkan pengalaman. Dengan cara ini, adalah untuk mengatakan mengenai pertempuran tertentu untuk Graxia talian. Di sini untuk membunuh gigil neutral, anda akan mendapat pengalaman yang lebih banyak daripada kemenangan ke atas pangkalan musuh. Gigil Pemusnahan, menara dan wira lawan membawa kepada tahap yang lebih tinggi. Ini dianggap jenis pertama pendarahan - dalam pertempuran. Jenis kedua bergantung kepada kemenangan dan kerugian watak tertentu semasa permainan.

Permainan Pertempuran untuk Graxia agak mudah untuk difahami. Tanpa perkhidmatan yang tidak perlu, dan antara muka yang intuitif. Anda boleh mendapatkan ke dalam pengurusan dan menjadi seorang wira untuk membuat satu pencapaian demi satu. Ia adalah dunia di mana segala-galanya adalah di tempat dan anda mempunyai apa-apa untuk takut terkejut melihat bahawa di lokasi yang luas. Reka bentuk yang wujud minimalism permainan tidak digunakan kerana imaginasi pemaju tidak bekerja - tidak sama sekali! Semua ini dilakukan untuk keselesaan anda dan cara-cara mudah. Sesungguhnya untuk Adakah apa yang anda mahu yang paling? Betul, berehat!

Terdapat satu lagi perkara yang akan menggembirakan pengguna. Komponen sosial permainan ini begitu maju yang berkomunikasi antara satu sama lain di dunia maya ini - adalah satu perkara yang biasa. Anda boleh mencari profil pemain lain menunjukkan wira mereka sendiri untuk mencari rakan-rakan mereka yang sebenar, mewujudkan bilik keseluruhan untuk bersosial. Dan semua ini berlaku dalam suasana yang menyenangkan dari mudah! Nikmati ini dan mencipta permainan ini. Pengalaman yang menyenangkan dan mood yang baik!

 

Bermain juga