BattleKnight

Nama alternatif: BattleKnight

BattleKnight talian - adalah pelayar permainan peranan-bermain (MMORPG), dengan cerita sejarah, yang menceritakan kisah kesatria dan istana, Kesatria Santo mulia dan perompak kejam ...

Permainan dalam talian BattleKnight tidak memerlukan pemasangan pelanggan dan permainan boleh didapati di hampir mana-mana pelayar. Semua yang anda perlukan untuk memulakan permainan, BattleKnight Pendaftaran ini: pada halaman utama, borang pendaftaran, pilih (jika anda seorang pemula) "Saya baru di sini" dan masukkan nama dalam bidang, e-mel, kata laluan. Seterusnya, pilih pelayan dan menerima mematuhi Peraturan permainan. Selepas itu, klik pada "Play" dan pada permainan ini Daftar BattleKnight selesai.

Melangkah ke dalam permainan, Owl (NPC) mencadangkan untuk menjalani kursus latihan dalam pencarian beberapa bagi pelaksanaan yang akan diberi beberapa ganjaran dalam bentuk mata wang permainan dan beberapa perkara. Permainan BattleKnight talian mempunyai mata wang dalam permainan - perak dan delima.

Di peringkat rendah dalam permainan, watak anda mendapat tajuk - Pelatih.

Membuka menu tab "Watak", pilih avatar wataknya. Di sini anda boleh melihat ciri-ciri:

Kuasa - lebih kuat daripada wira, kerosakan yang lebih ia boleh mengenakan,

Kepandaian / Membina - angka yang lebih tinggi wira, semakin banyak mata hidupnya dan lebih cepat untuk pemulihan;

Luck - tahap nasib wira, menjejaskan keupayaan untuk mendapatkan mogok kritikal, dan juga bilangan perak dirompak

Art Attack - yang lebih tinggi kemahiran senjata wira, lebih banyak dia akan mempunyai peluang untuk memukul musuh;

Seni Pertahanan - watak yang lebih baik untuk diuruskan dengan perisai, kerosakan kurang ia akan menerima.

Selain ciri-ciri ini, masih

  • Titik Life
  • Karma
  • Kerosakan
  • Armour
  • Peluang Hit dan perlindungan

Main permainan dalam talian boleh BattleKnight mengambil pekerjaan sebagai robot,, pintu keselamatan, kerja lapangan, pengkhianatan. Wira tindakan di sini hanya merancang, yang terlibat secara langsung dalam mereka tidak akan diterima. Masa perlaksanaan dari 1 hingga 8 jam. Pembayaran - Perak dan kesedaran karma.

Bergantung kepada tahap wira akan dapat untuk memilih senjata dan perisai, ramuan dan Runes yang boleh dibeli dengan memperoleh syiling perak dari pedagang, tukang besi dan Alchemist di pasaran. Tahap dostignuv10, anda boleh membeli kuda.

Main permainan BattleKnight dalam talian boleh dengan menyerang perompak, membantu orang yang baik, atau sebaliknya, ke tepi dengan perompak. Bergantung kepada pilihan ini, karma wira menjadi positif atau negatif

Tentera cahaya (positif) karma : Perlindungan nenek moyang Cahaya Kuasa Regeneration, Angel Wings, perisai Mystic, Mystic benteng.

Daya Gelap (negatif) karma : Tentera Gelap, laknat, Shadow of Darkness, menendang asid Creek perisai mati dengan pancang.

Setiap pemain dalam permainan ini yang mendapat harta pusaka anda yang boleh diperbaiki bergantung kepada kemungkinan yang ketara. Dengan wang sebenar anda boleh membeli akaun premium, yang memberikan banyak kelebihan dan peluang dalam permainan.

Untuk mendapat pengalaman, kemahiran baru dan bermain wang (perak dan delima), wira perlu melakukan pelbagai tugas, dan mengambil bahagian dalam pertempuran dengan pemain lain.

BattleKnight permainan dalam talian Kejohanan ini adalah satu arena di mana anda boleh memilih jenis kegemaran perjuangan:

  • Raja Kejohanan
  • Duel
  • Panggilan
  • Kejohanan
  • Joust

Misi imeet12 permainan, dan masing-masing mempunyai misi beberapa lokasi. Terdapat misi kumpulan yang boleh diambil dalam Tavern.

Main BattleKnight boleh dibeli di kedai itu sendiri atau Skakun satelit

Satelit - Anjing, Squire, Kitty;

Mounts - The Black Horse, White Unicorn, Black Unicorn, Perang Black Bear.

Dalam BattleKnight boleh memainkan bersatu dalam Perintah ini, untuk memberi sokongan kepada permainan di kalangan pemain. A Surat-menyurat antara pemain-pemain, terdapat fungsi "Mesej".

Permainan ini dianggap salah satu yang terbaik dalam genre, terdapat banyak ciri-ciri yang menarik dan ia masih boleh menjadi cerita yang panjang, jadi adalah lebih baik untuk bermain. Pendaftaran BattleKnight akan membuka pintu untuk anda di dunia bersejarah ini!

 

Bermain juga