Battlemons

Nama alternatif: Battlemons

Battlemons Permainan - adalah permainan pelayar percuma dibangunkan syarikat Jerman Crenetic GmbH. Pemain berkembang bayi-raksasa mengasah kemahiran mereka dan kemudian menghantar mereka perjuangan menentang [_2_ ] raksasa yang lain untuk pencapaian yang besar beliau dan anugerah besar salahnya pertempuran permainan.
Main Battlemons permainan akan menarik, kerana anda akan berada di dalam kartun dunia di mana mereka tinggal raksasa [ _1_] ciri-ciri manusia. Anda akan suka mengatur pergaduhan antara raksasa menyalakan tidur raksasa, dan juga memupuk anak-anak!

Sebelum memainkan Battlemons, pastikan komputer anda memenuhi keperluan sistem seperti: pemproses frekuensi - 2GHz, 1GB RAM, Kad Video - 128MB. Pendaftaran Battlemons tidak mengambil banyak masa anda dan mudah:

1. Pada halaman utama, pilih item « Main untuk percuma »;

2. Beri nama kepada watak anda;

3. Masukkan kata laluan yang selamat dan mengulanginya;

4. Sila masukkan alamat e-mel yang sah;

5. Pilih « Hantar ».

Gerombolan makhluk misteri telah Perkara terakhir angkasawan mengharapkan untuk mencari [ _1_] dikelilingi dalam hutan planet. Battlemons talian memperkenalkan anda kepada manis, pada pandangan pertama, haiwan bayi, yang telah sebenar kenderaan tempur . Walaupun raksasa keamanan ke arah orang , tetapi mereka mampu bertukar menjadi ganas [_1_ ] pejuang dalam pertempuran apabila mereka bertemu ahli yang lain seumpamanya dalam permainan Battlemons . Battlemons bermain adalah menarik kerana anda boleh menjinakkan dan melatih raksasa .
Permainan Battlemons menawarkan pemain untuk mengambil peranan jurulatih raksasa dan memulakan permainan dengan telur yang muncul raksasa akan datang . Setiap membiak zveryushek mempunyai sendiri ciri-ciri yang unik. Kecil Prizefighters , sebagai contoh, tidak terlalu sukar untuk berkembang - ia hanya perlu untuk memberi makan dan penjagaan untuk mengajar Battlemons talian . Anda akan melalui beberapa peringkat kanak-kanak kepada dewasa menjadi . Kemudian dalam pertempuran permainan yang besar salahnya anda akan disediakan memperolehi baru raksasa batu dengan menggunakan lain dari jenis yang sama, dan juga perdagangan dua keturunan di pasaran.

Pemain Battlemons talian menjalankan panjang Kampung kerana di sini adalah stabil , di mana raksasa boleh tumbuh semula kereta api di gym . Anda juga boleh melawat pasaran , di mana semua pemain Battlemons talian boleh membeli obat kepada sementara meningkatkan berkuat kuasa dan perisikan raksasa. Dalam Battlemons bermain adalah tidak menentu, kerana Arena kecil pahlawan akhirnya memenuhi dalam perjuangan. Kemenangan anda di taktik dan kemahiran , kebolehan bimbingan anda. Pelayar Permainan Battlemons secara automatik memastikan bahawa setiap Pemain memenuhi lawan layak. Untuk menang, anda akan menerima emas syiling dan kemuliaan. Permainan pertempuran besar salahnya boleh menawarkan juga mencari artifak dan telur raksasa!

Anda mempunyai peluang besar untuk membangkitkan comel dan cat raksasa mengajarnya [_1_ ] melawan pertempuran menarik arena.
Main Battlemons permainan adalah menyeronokkan begitu banyak, kerana anda akan melakukan perjalanan yang berwarna-warni dan dunia gay komik dan mengalami semua jenis [ _2_] Adventure dengan sendiri raksasa anda! Sepanjang perjalanan anda memenuhi banyak haiwan kecil lain dan boleh menjadi bebas jurulatih sebenar [ _1_] raksasa Battlemons talian .
Untuk melakukan ini, mengajar haiwan kesayangan anda untuk menjadi seorang pejuang sebenar, tetapi jangan lupa tentang kebajikan raksasa haiwan kesayangan anda dalam pertempuran permainan yang besar salahnya!
Permainan Battlemons menjanjikan pertempuran menarik, lucu dan berwarna-warni!

Playing percuma dalam permainan pertempuran Besar anda mendapat peluang dan penjagaan membawa [ _2_] sendiri raksasa, melawan raksasa dan pemain lain pergi ke pengembaraan yang berwarna-warni dunia menarik Battlemons talian !

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag