Pertempuran Mahkota

Nama alternatif: Pertempuran Mahkota

Permainan Pertempuran Mahkota - permainan komputer, di mana pertempuran sengit berlaku di Caribbean derhaka.

Jika anda seorang realis, peniaga atau lanun jauh, kemudian menyertai permainan baru percuma.

Pertempuran Mahkota talian - bangunan strategi ini yang akan menarik anda dengan ciri-ciri. Anda akan terjun ke pertempuran banyak untuk penguasaan ke atas Laut Caribbean, dan memperkenalkan usaha untuk kemasyhuran dan kekayaan.

Dalam Pertempuran pendaftaran Mahkota dibentangkan di Jerman. Antara muka russian untuk permainan ini tidak lagi dilakukan.

Untuk mendaftar dalam talian Pertempuran Mahkota yang anda perlukan:

1. Carian laman web ini.

2. Klik pada halaman utama laman web di sudut kanan atas butang « Registrieren » .

3. Masukkan nama pengguna yang unik untuk permainan ini.

4. Tulis alamat emeil anda.

5. Datang dengan gabungan kata laluan. Oleh itu adalah wajar untuk menggunakan kedua-dua angka dan huruf.

6. Pilih dunia permainan anda.

7. Baca maklumat, yang digambarkan di bawah. Jika anda bersetuju untuk meletakkan tanda dalam petak yang berkenaan.

8. Klik pada « Registrieren ».

Main Pertempuran Mahkota anda boleh tanpa memikirkan kuasa komputer peribadi anda. Untuk permainan ini perkara utama - ia sambungan Internet. Adalah wajar untuk mempunyai sambungan berkelajuan tinggi.

Dalam Pertempuran Mahkota bermain anda akan, mewujudkan tanah jajahan pertama, sumber saya, perdagangan dengan pemain lain dan secara beransur-ansur lebih awal dari peringkat awal tamadun di dalam satu empayar besar mandul Iceland.

Anda akan melihat pertempuran tentera laut kurang hebatnya berlaku. Anda perlu menggunakan kapal-kapal saudagar purba untuk mengalahkan musuh-musuh armada lain dalam pertempuran taktikal air.

Anda akan dapat untuk mendapatkan satu penghormatan besar dan kemuliaan, apabila anda terus mengukuhkan koloni sendiri.

Semasa Pertempuran pengembaraan daripada Mahkota Online, anda mendapat akses kepada sejumlah enam puak dimainkan. Ini persatuan termasuk negeri-negeri penjajah sejarah, peniaga bebas dan lanun tanpa undang-undang. Pecahan membezakan dari segi permainan, pilih unit, dan juga permainan secara keseluruhan.

Walaupun negeri kolonial dalam Pertempuran Mahkota, paling berminat dalam pembangunan pesat negara jajahannya, lanun tamak untuk menjaga mata anda pada sumber-sumber ahli keluarga yang lain.

Akhirnya, permainan anda akan menerima anugerah khas, yang bertujuan apabila selesai berjaya. Mereka menyediakan insentif maksimum untuk terus bermain - untuk pemula dan juga sebagai strategi menarik.

Pertempuran Mahkota adalah permainan percuma, dan ia boleh dihasilkan semula dalam versi perkakasan-dioptimumkan pada pelbagai platform: contohnya, PC pelayar, telefon pintar dan tablet.

Pertempuran Mahkota Online akan menghantar anda ke dunia pengembaraan dengan kapal-kapal yang luar biasa, peristiwa yang menakjubkan dan reka bentuk yang bergaya.

Jangan malas, didaftarkan dalam permainan dan mempunyai masa yang hebat!

 

Bermain juga