Battle of the Immortals

Nama alternatif: Battle of the Immortals

Battle Of the Immortals Online - yang berbilang talian permainan percuma peranan-bermain daripada syarikat Perfect World Beijing. Ia tidak mengatakan bahawa tudiya ini telah lama ditubuhkan dirinya sebagai pasukan yang cemerlang pemaju dan dizeynerov menghasilkan baik industri produk permainan, dan Pertempuran permainan Kekekalan adalah tidak terkecuali. Pertempuran Immortals permainan dalam talian, adalah abang Perfect World yang terkenal.

Sertai dalam permainan Battle Of The Immortals tidak akan mengambil banyak masa anda. Semua yang anda perlu lakukan - mengisi bidang beberapa dengan nama akaun, kata laluan, tetapan tempat-tempat kejadian dan sahkan pendaftaran melalui e-mel, yang anda akan menerima surat pengesahan dan link untuk muat turun pelanggan. Oleh itu pendaftaran Battle Of The Immortals selesai. Battle Of Immortals permainan dalam talian, mengejutkan kita dengan keindahannya pada pandangan pertama.

Mendapatkan watak bermula permainan dengan tingkap penciptaan watak, dan dari sudut ini adalah jelas bahawa pereka bekerja pen sukar untuk membuat permainan gambar Battle Of the Immortals talian hidup, kaya dan menyenangkan untuk mata. Dan ia harus diperhatikan bahawa mereka mempunyai ini benar-benar baik. Jumlah pada ketika ini dalam permainan terdapat lima kelas - Berserk, Terpilih Slayer, Mage dan bidaah. Permainan yang menarik swing semua mempertimbangkan tarikh adanya kelahiran wira, bergantung di mana ia akan ditambah untuk menentukan tanda zodiak, entah bagaimana memberi kesan kepada ciri-ciri bermain watak. Main permainan Battle Of Immortals juga menarik kerana ia membawa kita langkah demi langkah melalui cerita dan tidak tidak hilang dalam luas yang besar di dunia permainan.

Cari dunia of the Immortals bermula, ianya logik, di syurga. Itulah di mana kita mendapatkan arahan pertama kami, status abadi dan kembali ke bumi. Telah menjadi tanah, kita mendapati diri kita dalam pendatang baru kem, yang mendapat pekerjaan pertama mereka yang perlu dilakukan untuk memperbaiki dan mendapatkan sedikit wang dan perkara-perkara yang anda perlu dalam permainan. Malangnya, kerja tidak bersinar dengan keaslian, semua yang sama "pergi-mengambil" ya "membunuh raksasa n", tetapi komponen grafik, dilaksanakan di atas, rupa yang sangat baik dari wira, perisai dan senjata api, dan kemahiran melukis indah wira membuat anda lupa bahawa pencarian agak membosankan. Bermain permainan dalam talian Battle Of The Immortals tidak perlu semata-mata.

Permainan berasa gembira dengan haiwan sistem mereka. Di sini, setiap watak boleh membuat haiwan kesayangan, memperoleh, mencari dunia permainan yang luas atau hanya beberapa raksasa dijinakkan. Tetapi tujuannya adalah tidak hanya untuk menyenangkan mata tuannya, di sini perbuatan pitotsy sebagai pembantu sebenar permainan, bersedia pada bila-bila untuk merebut senjata dan berjuang bersama dengan anda, serta membangunkan dan mendapat pengalaman. Jika anda memutuskan untuk bermain Battle Of the Immortals, maka anda akan suka komponen kejuruteraan.

Malah, ia adalah diperhatikan sistem pembuatan kualitatif maju dan memperbaiki perkara-perkara, untuk membuat objek boleh mempunyai tukang tertentu, yang mempunyai tahap hak kemahiran dan semua sumber yang diperlukan, tetapi barang-barang peningkatan pertempuran dalam permainan - nemerjanno. Dari mengasah cetek, untuk membeli skrol khas atau batu-batu yang boleh meningkatkan kuasa serangan pedang anda atau tahap perlindungan perisai anda.

Permainan ini akan merayu kepada semua peminat MMORPG dan memberi banyak jam hobi yang menyenangkan! Dalam Battle of the Immortals Sesiapa sahaja boleh bermain, muat turun pelanggan permainan, sila mendaftar dan membuktikan bahawa anda adalah layak ia menjadi terselamat daripada Battle of the Immortals!

 

Bermain juga