Battle Pirates

Nama alternatif:

Permainan Battle Pirates: percintaan masa depan.

Bercakap lanun, rakyat terus memikirkan satu berkaki, bermata satu, dengan bandana di kepala, paip di mulutnya, burung kakak tua di atas bahunya dan sebotol rum di serigala laut tangannya. Kita lupa bahawa terdapat lanun dan sekarang, tetapi mereka sukar untuk merasa glamor, yang kita sudah biasa, tetapi sebenarnya tiada apa yang berubah. Ini adalah penjenayah tidak henti-henti sama, tidak sabar-sabar untuk keuntungan di mana-mana kos. Mereka membunuh, rampasan, mengejar, mengambil kapal berasrama penuh dan orang dalam kurungan untuk tebusan. Main Battle Pirates dalam genre strategi telah melangkah setapak lagi dan menawarkan segi masa akan datang selepas bencana yang dahsyat.

Dunia di ambang kematian, tetapi jiwa tidak cetak rompak off keuntungan ini. Mereka bersatu dalam menentang puak: derhaka dan drakoniytsev. Setiap bertujuan untuk menundukkan baki pulau-pulau kecil – semua orang yang hidup dari tanah, menyebabkan perang tidak akan reda.

Satu lagi

mempunyai air tidak begitu berbahaya. Setiap kawasan meronda, dan untuk melanggar sempadan boleh dibayar mahal. Untuk bermain dalam Pertempuran Pirates telah menjadi salah satu daripada pemberontak, dan mula belajar ilmu pelayaran.

  • kajian dan membangunkan kemahiran ketenteraan
  • Membina, meningkatkan dan melindungi bazu
  • marin
  • Vybirayte kapal dan meningkatkan flot
  • Srazhaytes untuk sumber-sumber yang tinggal dan untuk menetapkan gospodstvo
  • mereka sendiri

 

 

Ot idealisme membosankan untuk terus hidup.

Anda perlu faham bahawa mereka berada dalam realiti keras, apabila peluang untuk bermain permainan Battle Pirates bertukar kepada peperiksaan survival masa depan penghalang paling sejuk.

Permainan segera menghantar anda di sebuah pulau yang sederhana dengan asas yang usang. Ia adalah lebih baik untuk tidak berlengah dan memulakan kerja-kerja pemulihan. Proses ini lama berjalan dan sukar, yang memerlukan sumber yang besar dan kos wang. Tetapi anda dan lanun, untuk mengetahui bagaimana untuk mendapatkan yang diperlukan.

Beberapa barangan yang rosak dalam memegang kapal anda, tetapi mereka hanya tidak mempunyai cukup untuk pangkalan penuh dan operasi armada. Banyak sumber perlu menghasilkan diri sendiri, dan menangkis musuh, yang juga mahu mendapat keuntungan daripada sumber itu. Dengan lanun hidup di – undang-undang cetak rompak untuk bertindak. Siapakah yang akan menjadi yang paling berkuasa, sombong, mendesak dan rumit, dan rampasan kuasa.

untuk membina asas, menjaga pelabuhan dalaman bagi kapal-kapal, di mana mereka akan dilindungi. Susun menara pertahanan supaya rangkaian mereka meliputi seluruh wilayah.

Setiap bangunan boleh diperbaiki, dan kapal-kapal untuk mengukuhkan perisai, melakukan bot laju dilengkapi dengan senjata moden. Membangun, perlu belajar teknologi dan menghasilkan lukisan, yang kebanyakannya tersembunyi dalam kapal drakoniytsev.

Untuk mendapatkan wang, merebut pencarian, dan juga negara-negara membangun, membina kemudahan pengeluaran. Tetapi ia adalah mudah untuk menyeberangi keseimbangan wajah, dan bukannya membuat kehilangan keuntungan kerana kerja halus.

 

 

Sistem pertempuran dan ciri-ciri permainan.

yang ingin menyertai Pirates Battle Pirates menunggu untuk pendaftaran. Seterusnya, kita pergi melalui peringkat dan mencapai kesepuluh, anda boleh mengambil bahagian dalam kempen dengan objektif yang berbeza, tahap kerumitan dan hadiah, dan selepas tawaran puluh akses kepada pertempuran PVP.

Battle dibahagikan kepada dua jenis:

  • Perlanggaran dua armada dalam morya
  • tengah-tengah
  • Ataka pulau asing atau perlindungan svoih

Zahvatit wilayah asing di iPlayer Battle Pirates tidak mudah, kerana ia adalah penuh dengan emplacements gun, yang meliputi api setiap meter dari jalan. Jika serangan berlaku di pihak musuh di ruang anda, pada masa pertempuran, ia adalah jelas bagaimana anda meletakkan menara dan menara pada asas sendiri.

 

Bermain juga