Pertempuran untuk Glory 2

Nama alternatif: Pertempuran untuk kemuliaan 2

Jika anda menarik dan mempesonakan perang dunia, jika dalam kehidupan sebenar anda, anda tidak pernah mendapat untuk mengambil bahagian dalam pertempuran besar-besar (dan ingin), Pertempuran permainan dalam talian untuk Glory 2 akan dibuka sebelum anda perang dunia dengan kebaikan dan keburukan itu.

Untuk bermain Pertempuran permainan untuk Glory 2 talian anda akan memerlukan sebuah komputer yang memenuhi keperluan sistem berikut: Pentium 4 2. 0 Ghz; RAM 512 MB kad video: NVidia GeForceFX 5700 atau ATI Radeon 9600, kira-kira 9 GB ruang cakera keras, dan sambungan Internet. Setuju keperluan adalah kecil.

Daftar Pertempuran untuk Glory 2 adalah sangat mudah. Sila pergi ke Quick Start menu, memuat turun dan memasang Pelanggan dan Patch (program khas yang akan membantu anda mengelakkan pelbagai kesilapan). Seterusnya, buka akaun anda - berfikir di luar nama permainan dan masukkan dalam kotak yang sesuai di bawah, masukkan kata laluan dan alamat e-mel. Untuk mendaftar di dalam Pertempuran permainan untuk Glory 2 telah selesai, pergi ke peti masuk anda dan ikuti pautan. Pertempuran untuk Glory 2 pendaftaran dalam talian berjaya dan anda kini boleh memulakan permainan. Jalankan pelanggan, masukkan nama akaun (atau username) dan kata laluan anda, buat watak baru dan mula menikmati permainan.

Pertempuran Permainan untuk Glory 2 Online membawa anda ke dalam dunia medan perang tiga dimensi, di mana matlamat anda adalah asas - ia rampasan wilayah dalam konfrontasi yang berlarutan antara pihak-pihak, kerana jisim yang sangat besar sumber dalam permainan hanya berasal dari wilayah yang diduduki. Pertempuran Kelebihan untuk Glory 2 talian adalah komponen sosial permainan. Apakah ini bermakna? Dalam permainan, anda boleh menjadi ahli salah satu daripada lima kaum, yang mempunyai ciri-ciri profesion dan unik. Race jauh antara satu sama lain dan sentiasa berperang, jadi hubungan dalam perlumbaan yang sangat kuat.

Ia menyeronokkan untuk bermain permainan ini Pertempuran dalam talian untuk Glory 2, anda boleh meningkatkan ranking bangsa dengan meningkatkan bilangan wakil dan perluasan wilayah yang diduduki. Cuba kemahiran kepimpinan mereka - sebagai kejayaan bangsa anda bergantung kepada kejayaan pemimpin, yang yang anda akan menjadi. Tetapi apa yang pemimpin tanpa penolong - anda boleh melantik tiga pembantu (archon-archon) yang akan melaksanakan pesanan anda.

Pertempuran untuk Glory 2 permainan dalam talian adalah objek utama bandar yang menyumbang Outpost mudah alih tiga dikawal untuk memungut cukai daripada wilayah-wilayah. Semasa permainan, anda akan mengepung bandar, tetapi ingat untuk memusnahkan bendera bandar utama yang perlu anda juga menghapuskan bendera menengah yang terletak di bandar. Ambil bandar tidak begitu mudah - tetapi pemikiran taktikal mahir anda akan membantu anda.

Bagaimana untuk berjaya dan mudah bermain Pertempuran untuk Glory 2, bagaimana untuk menang - jawapannya adalah mudah: mengumpul banyak artifak sebaik sahaja mereka mengandungi sejumlah besar kuasa-kuasa purba yang akan membantu meningkatkan perlumbaan kelajuan anda, kuasa fizikal dan ajaib dan perlindungan, ketepatan dan ketangkasan, dan banyak lagi. Adalah penting untuk ingat, lebih banyak anda mempunyai artifak, lebih kuat kesannya. Artifak tidak kehilangan.

Anda boleh membuat kesatuan dan menangkap kubu, menemui kebolehan dan kemahiran tambahan. Dengan Kubu senjata, anda boleh membuat pelbagai perikatan dengan pemilik lain kubu.

Pertempuran untuk Glory 2 adalah mudah untuk bermain dan menarik. Pertempuran skala penuh dan pengepungan, kaum dengan watak-watak pelbagai fungsi akan memberikan anda emosi yang luar biasa terang dan sensasi.

Permainan Pertempuran untuk kemuliaan 2 mengambil banyak keseronokan!

 

Bermain juga