Pertempuran ruang

Nama alternatif: BattleSpace

Pertempuran Angkasa talian - adalah pelayar strategi ketenteraan percuma berasaskan permainan dalam talian yang akan membawa anda ke dalam dunia asing dan luas yang tidak berkesudahan galaksi.
... Satu siri eksperimen tidak berjaya membawa planet kita dengan kerugian bencana kehidupan dan 2240 adalah tahun apabila manusia berada di ambang kepupusan. Masa untuk menyelamatkan keadaan adalah sangat sedikit dan semua planet entah bagaimana didiami pergi kapal dengan peneroka ...

Daftar Angkasa Pertempuran dalam permainan ini mudah dan melibatkan mengisi bidang seperti:
• Login
• Kata Laluan
• E-mel

Seterusnya akan dapat untuk memilih sistem planet dan sebenarnya planet itu sendiri, yang akan menjadi bagi kediaman orang anda. Pada masa ini ada dalam permainan dua alam semesta, ia Beta dan Gamma, gembira untuk membawa anda di tangannya.

Main permainan pertempuran ruang yang dalam talian supaya menarik yang beralih kepada mainan yang lain tidak mahu.
Anda perlu membina loji solar kuasa, lombong logam, kristal dan deuterium, yang akan menjadi perlu untuk terbang di angkasa dan ruang untuk tumbuh-tumbuhan. Membina makmal, anda akan mempelajari teknologi ruang baru, yang membolehkan anda untuk terus mewujudkan enjin berkuasa untuk kapal angkasa dan membangunkan infrastruktur planet anda. Selain itu, anda akan perlu membina kedai-kedai yang berbeza dan kilang-kilang untuk pengeluaran robot. Dengan semua ini, anda boleh membina sebuah limbungan kapal, di mana ia akan menjadi mungkin untuk membina kapal angkasa dan pelbagai struktur perlindungan.

Permainan dalam talian Angkasa Pertempuran akan memberi peluang bukan sahaja untuk membangunkan infrastruktur mereka, tetapi juga untuk melibatkan diri dalam pengintipan, dan serangan ke atas negara jiran dan mengekalkan pertempuran ruang.

Main Space Pertempuran mentor akan membantu anda, jika anda mempunyai keperluan untuk apa-apa bantuan. Apa yang di maksudkan dengan apa-apa bantuan, hakikatnya semasa permainan di pemain baru boleh mengalami pelbagai soalan-soalan yang boleh ditetapkan dengan pergi ke chat permainan. Jika seseorang bersetuju untuk bertindak sebagai mentor dan bantuan anda pada peringkat awal untuk menangani semua isu-isu baru muncul di pihak anda, mentor ganjaran anda untuk apa-apa bantuan akan memainkan bonus. Oleh itu, kedua-dua pihak dengan kerjasama itu mengambil setiap sendiri.

Angkasa Pertempuran permainan dalam talian, kecuali mentor, menawarkan bantuan lebih-lebih lagi yang dipanggil "pegawai-pegawai". Tidak boleh dikelirukan dengan mentor! Pegawai akan membantu anda dengan cepat mencapai tahap pembangunan dengan meningkatkan ciri-ciri (contohnya, meningkatkan kuasa enjin kapal itu atau untuk meningkatkan produktiviti lombong). Untuk apa-apa bantuan perlu membayar kuidami (ini mata wang dalam permainan).
Kuidy boleh dibeli dengan wang sebenar (WebMoney, SMS, pembayaran langsung) atau dengan menarik pemain baru. Untuk kuidy boleh membeli beberapa perkara dan kelebihan permainan.

Dalam kuidov dalam permainan dalam talian Pertempuran Angkasa mempunyai mata wang lain - Kredit. Anda boleh mendapat kredit dengan mengambil bahagian dalam ekspedisi yang terlibat dalam perdagangan atau menyempurnakan pencarian. Mata wang ini digunakan terutamanya untuk pengiraan antara pemain.

Main permainan pertempuran ruang dalam talian, membina empayar anda, anda semua sahaja, dan anda boleh membuat persekutuan anda dan membawa ia. Jika anda mahu, anda boleh menyertai pakatan yang sedia ada, tetapi perlu tahu apa pakatan tidak statik, mereka sentiasa berperang dengan seseorang dan berdamai, serangan dan mempertahankan.

Saya ingin mengatakan beberapa perkataan tentang bagaimana pertempuran dalam permainan ini: peperangan itu sendiri, oleh itu, tidak, dia adalah dalam bentuk laporan kepada operasi permainan (iaitu, yang melakukan apa yang).

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag