Pertempuran Angkasa

Nama alternatif: Pertempuran Angkasa

Pertempuran Angkasa talian - adalah permainan dalam talian berbilang pada tema ruang. Apabila hampir semua manusia meninggal dunia, meninggalkan hanya yang terkuat, yang hidupnya pergi pada kapal angkasa, matlamat utama setiap orang adalah - untuk melindungi nyawa dan menghapuskan lawan. Anda akan menjadi salah satu daripada ketua-ketua kapal, dan semua tanggungjawab bagi orang anda akan jatuh pada bahu anda.

Pendaftaran Pertempuran Ruang adalah agak mudah dan tidak berbeza daripada permainan dalam talian yang lain, untuk ini anda perlu:

1. S Laman permainan rasmi, kerana hanya di sini anda boleh memuat turun permainan secara percuma,

IT

2. Untuk memasukkan alamat alamat e-mel anda sendiri;

3. Dicipta masukkan kata laluan anda;

4. Sekali lagi untuk memasukkan kata laluan sekali lagi;

5. Tanda kotak yang sesuai mengenai perjanjian dengan peraturan permainan;

6. Tanda kotak yang sesuai ke atas privasi anda.

Kemudian anda dengan selamat boleh memulakan permainan.

Started bermain Pertempuran Angkasa, anda perlu tahu bahawa pihak berkuasa utama adalah Perintah - sebuah organisasi yang bermatlamat, pemeliharaan manusia.

Pertama anda perlu memilih mana-mana planet dan mula melihat sumber beliau, maka sumber-sumber ini diterjemahkan ke dalam bangunan untuk kuasa pertempuran. Menjajah planet baru, anda boleh menguruskannya dan mewujudkan empayar anda sendiri, tetapi jangan lupa bahawa anda mempunyai banyak musuh yang akan cuba untuk merebutnya.

Permainan Pertempuran Angkasa mempunyai matawang sendiri - Kuidy, mereka boleh membayar untuk tujuan pengambilan anggota tentera, atau pakatan.

Pertempuran Angkasa anda boleh bermain mana-mana watak-watak yang dicadangkan itu, dan juga anda akan bekerja ciri yang berikut:

· Ahli geologi;

· Laksamana;

· Destroyer;

· Am;

· Repairman.

Ahli geologi - ahli sains yang terbaik yang mengetahui astronomi dan astrofizik, boleh belajar apa-apa unsur kimia, dan juga mencari sumber yang betul, dan juga tahu dalam kimia.

Admiral - veteran banyak pertempuran dan pahlawan, maharaja boleh mengamanahkan sepenuhnya pengurusan armada laksamana daripada setiap keadaan dia mendapati, dia pintar dalam peperangan.

Destroyer - pahlawan yang paling berbahaya, dia boleh memusnahkan planet ini untuk keseronokan mereka sendiri.

General - orang yang paling dihormati di dalam empayar, dia suka disiplin dan apabila didapati tumbuh kuasa mana-mana kapal.

Repairman - pahlawan ini diperlukan untuk mempertahankan empayar anda, ia akan melindungi anda dalam semua keadaan, dan tidak pernah mengkhianati.

Permainan Pertempuran Angkasa mempunyai sembang sendiri dan radio, yang jauh berbeza daripada permainan dalam talian lain. Di sini anda bukan sahaja akan mencari jawapan kepada soalan anda, tetapi juga untuk berkomunikasi dengan pemain lain, dan yang paling penting mendengar mana-mana lagu kegemaran anda. Hanya bersama-sama dengan rakan-rakan anda, anda boleh membuat satu pakatan yang banyak akan membantu anda melawan lawan anda dan memperkayakan sumber empayar anda. Ingat bahawa setiap kapal boleh api hanya pada sesetengah jenis kapal-kapal musuh, supaya memberi perhatian khusus kepada pertahanan pembinaan anda.

Main Battle Space dalam talian dan menjadi penyelamat sebenar manusia.

 

Bermain juga