BeBees

Nama alternatif: BeBees

BeBees talian - percuma strategi permainan peranan-bermain berasaskan pelayar, di mana tindakan-tindakan watak-watak yang lebah. Anda masuk ke dalam sarang sebenar di mana gila kerja gigih semua buzz dan buzz, hosting di biara beliau. Tujuan kehidupan mereka - untuk mengeluarkan lebih daripada madu. Kutu tugas - untuk mengumpul sekumpulan sekutu yang akan berani untuk menyerang musuh di dalam keadaan keperluan. Juga akan menjaga pahlawan lebah yang watak utama dalam lebah rumah. Membangunkan protagonis masyarakat lebah, berjuang untuk setiap titisan madu manis dan berharga ini untuk melompat ke atas dalam perlumbaan untuk kejohanan tidak pernah terfikir oleh pesaing mereka. Permainan BeBees kedudukan pemain dan memenangi baris pertama dalam senarai ini anda mempunyai semua peluang! Ayuh! Kejayaan adalah di tangan anda!

Perkara pertama yang anda perlu lakukan - adalah untuk membuat akaun. Masukkan nama anda, kata laluan (ulang), tarikh lahir dan negara. Juga, untuk mengakses aplikasi ini, anda perlu menerima Perjanjian Keahlian. Pergi ke projek yang anda boleh melalui Facebook. Jika anda tidak mempunyai laman anda dalam rangkaian sosial, mewujudkan ia tidak akan menjadi sukar. Pendaftaran BeBees akan membawa anda ke dunia yang hebat, dan anda boleh mula menyelesaikan formula kejayaan. Mungkin perkara keseluruhan dalam jumlah madu? Mungkin keupayaan untuk memegang sementara pertempuran menarik antara keluarga lebah saingan? Atau mungkin rahsia langkah strategik yang direka dengan baik? Nah bagaimana pula Fartagh boleh dari itu semua dan bergantung kepada? Mula bermain BeBees, anda pasti akan mencari jawapan kepada soalan-soalan ini. Lama kelamaan anda akan belajar bagaimana untuk menggabungkan semua tindakan yang perlu dan akan berasa selesa antara serangga berjalur comel. Menunjukkan pengguna lain kebolehan luar biasa mereka!

BeBees boleh memainkan sesiapa. Sudah, bilangan pengguna mencapai nombor dihormati 208670. Dan setiap hari terdapat lebih. Untuk menyertai anda tidak perlu memuat turun dan memasang apa-apa. Permainan tersebut dimainkan tanpa masalah dalam pelayar dan menikmati permainan yang mungkin juga pemilik komputer dengan parameter sederhana.

BeBees Pelayar Permainan disusun supaya semuanya di sini berkisar madu. Ia bukan sahaja boleh mengumpul, tetapi juga untuk mencuri. Selain itu, stok madu akan dilindungi. Lagipun, anda tidak pernah tahu siapa yang akan mahu menceroboh kekayaan anda! Berani mempertahankan terhadap serangan oleh madu mereka pada masa yang sama, mencuri seseorang yang lain. Jadi anda menjadi medokradom lincah terkenal dan musuh memahami bahawa sama ada sesuatu seperti kubu ditembusi sarang lebah.

Lebah terbang di bawah kepimpinan anda rumput dan mengumpul di Krafla madu wangi manis. Mereka membawa mangsa mereka ke sarang, dan anda mempunyai untuk menonton madu bagaimana terkumpul dan bergembira bahawa setiap saat menjadi lebih kaya. Apa yang akan bekerja lebih bijak daripada lebah, lebih cepat akan memenangi tempat di matahari antara lain pemain sama bercita-cita tinggi. Permainan tentang lebah membolehkan anda untuk mengembangkan dan meningkatkan swarm anda semua cara yang ada, dan mengambil bahagian dalam mata-pop pertempuran wira. Menghantar sekumpulan wakilnya, anda boleh mendapatkan hadiah, kecuali kursus, dia akan dapat memenangi kemenangan.

Mari lebah menawan anda buzz, tarian, menghibur dan kerja - untuk merenung semua keseronokan ini tulen! Permainan tentang lebah akan memberikan suasana cerah, banyak keseronokan, perjudian dan pergaduhan kemenangan menggayatkan! Ini adalah cara yang terbaik untuk menerangi masa lapang anda dan melupakan apa yang kebosanan. Hanya cuba untuk mula mengumpul madu dan membina sarang mereka sebagai notis bahawa apa-apa yang luar biasa sesi cabutan daripada minit pertama. Menikmati permainan!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag