Mengamuk dalam talian

Nama alternatif: Mengamuk

Berserk Permainan Online - Rusia versi komputer meja permainan kad. Langkah demi langkah TCG Berserk talian memerlukan pemain untuk berfikir dan ketangkasan. Kad fantasi berupaya dikesan akan memukau imaginasi anda dan proses menarik sepenuhnya memegang perhatian anda dari minit pertama.

Berserk bermain dalam talian adalah mungkin walaupun dengan komputer berkuasa rendah. Permainan Manfaat mencukai kepada keperluan sistem:
- Sistem Windows 2000/XP/Vista;
- 256 MB RAM;
- Processor: celeron 400, Intel Pentium 400, AMD Sempron;
- sambungan internet (penggunaan jalur lebar rendah).

Main permainan dalam talian mengamuk anda boleh, pelanggan muat turun permainan dan lulus proses pendaftaran. Sertai dalam permainan Berserk dalam talian adalah seperti berikut:
1) Masukkan e-mel;
2) untuk mencipta kata laluan;
3) memperkenalkan nama samaran;
4) Nyatakan lantai;
5) Letakkan tick anda bersetuju dengan Perjanjian Lesen.

Selepas pendaftaran onlan Berserk diluluskan, bermula rookie mendapat dek 30 kad. Mengamuk Permainan dalam talian berpecah kepada fasa (permainan itu sendiri). Para peserta bergilir-gilir bermain. Peta mempunyai ciri-ciri seperti memandu, terbang, tindakan, serangan, kehidupan.

Pergerakan - ini adalah peta anjakan pada sel ke dalam mana medan perang konvensional. Arah pergerakan boleh atas, ke bawah atau ke kanan dan kiri. Pergerakan Diagonal mustahil. Anda juga tidak boleh menukar kad di tempat-tempat.
Terbang - peta ciri, yang selepas langkah pembukaan di zon sekunder. Mereka bergerak-gerak, tetapi boleh menyerang pada sesiapa.
Tindakan - menggunakan kad ini semasa giliran anda. Sekarang kad itu sudah ditutup dan tidak boleh didapati semasa kursus ini.
Serangan mengenakan luka dasarnya musuh jika kedua tidak mempunyai perlindungan masing-masing.
Setiap kad mempunyai sebilangan nyawa. Selepas penggunaannya perlu keluar dari medan perang ke tanah perkuburan.

Lawan Battle akan berlangsung selagi tidak semua makhluk binasa salah satu pemain. Apabila anda menyerang, anda boleh mengambil hit, untuk melantik peguam atau menggunakan tindakan tiba-tiba yang sama.

Berserk Permainan dalam talian memerlukan mengatur kad di medan perang dalam tiga baris. Berturut-turut 1 - adalah pahlawan-pahlawan, yang dimaksudkan tidak terlepas musuh di belakang, bentuk berturut-turut 2 pemanah lemah dan makhluk yang boleh menyerang seluruh julat, dan berturut-turut ke-3 diletakkan antara pemanah dan ahli-ahli sihir. Medan perang, di mana tindakan utama permainan ini, adalah salah satu daripada zon permainan. Namun terdapat kawasan-kawasan, seperti dek, tempat duduk tambahan dan tanah perkuburan yang telah disebutkan. Di dek adalah kad yang anda tidak mengambil untuk membentuk satu detasmen untuk suatu peperangan. Dengan cara itu, bermaksud satu pusingan 15 kad, manakala selebihnya kekal selama-lamanya. Di kawasan sekunder adalah rupa bumi dan terbang makhluk. Nah, tanah perkuburan - tempat perlindungan kad mati.

Berserk Pendaftaran Dalam Talian dikeluarkan kepada anda hanya kad minimum. Walau bagaimanapun, hanya terhad mereka kekal mustahil. Cara untuk membeli kad baru - membeli penggalak (set yang terdiri daripada kad 7 rawak). Untuk tujuan ini, anda perlu mata wang permainan - oz. Oz boleh membeli untuk sebenar menggunakan Webmoney, Yandex. Wang, kad bank atau kaedah lain yang sedia ada.
Main permainan Berserk Online adalah menarik dengan lawan yang tentera adalah lebih kurang sama dengan anda. Untuk melakukan ini, terdapat satu sistem yang meluas tahap aksara. Tahap anda meningkatkan dengan menaikkan Kedudukan pertarungan. Pemain lebih baik anda mengalahkan, lebih tinggi penarafan itu. Benar untuk tahap permainan tidak terjejas. Jadi meratakan adalah mengikut budi bicara anda, tidak ada keperluan.

Jika anda seorang lelaki perjudian, kelebihan permainan tidak akan menimbulkan perhatian anda. Sertai dunia menarik kad dan mengambil bahagian dalam pelbagai pencarian, peperangan puak perlawanan. Kehadiran dalam permainan kira-kira 900 raksasa akan bagi anda kejutan yang menyenangkan. Lagipun, juga, apabila pilihan adalah terhad! Memulakan permainan yang tepat kini dan ingat bahawa pembangunan adalah terutamanya bergantung kepada diri anda!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag