Battlefield 2

Nama alternatif: Battlefield 2, Battlefield 2, BF, BF

Permainan Battlefield 2 adalah permainan rangkaian taktikal menarik. Permainan ini juga menyokong permainan peranan-bermain dan unsur-unsur strategi.

Battlefield 2 permainan, anda boleh memuat turun dari laman web rasmi oleh permainan jika anda mempunyai penuh lapan belas tahun. Muat turun BF2 anda hanya selepas pra-mengemukakan permintaan anda.

Anda boleh melihat video Battlefield 2, di mana anda benar-benar biasa dengan semua ciri-ciri permainan: permainan, kelas dalam permainan dan ciri-ciri permainan yang lain.

Dalam Battlefield 2 permainan anda boleh bermain kelas-kelas dalam permainan:

1. Saboteur. Kelas ini adalah mudah. Beliau adalah khusus terutamanya dalam kegiatan subversif di belakang garisan musuh, sebagai contoh, letupan kemudahan strategik. Bagi tujuan ini, lima tuduhan dikawal sejagat. Caj ini boleh digunakan terhadap kereta perisai.

2. Sniper. Ia juga merupakan kelas yang sangat mudah. Untuk kelas ini matlamat utama adalah penghapusan infantri musuh pada jarak yang panjang.

3. Serangan. Kelas ini adalah berat. Serangan adalah dengan baik sesuai untuk menjalankan pertempuran dengan musuh infantri dalam pelbagai jarak.

4. Sokongan. Kelas ini adalah berat. Objektif utamanya adalah untuk menampung Berikat dari api berat dari mesingan, dan juga membekalkan mereka dengan peluru.

5. Teknik. Kelas ini adalah salah satu daripada paru-paru. Juruteknik pakar dalam membaiki peralatan (dalam hubungan secara langsung) dan struktur (jambatan dan objek strategik).

6. Medic. Kelas ringan adalah doktor. Kelas ini boleh menyembuhkan tentera yang cedera.

7. Pelontar. Kelas ini merujuk kepada jenis yang teruk. Mencampakkan bom tangan adalah, secara umum, untuk memusnahkan kereta kebal musuh pada jarak jauh.

Di-Permainan Battlefield 2 senjata sama sekali setiap kelas

1. Saboteur: pistol, pisau, yang singkat-carbine, bom tangan dan bahan letupan disenyapkan.

2. Sniper: Satu senapang sniper, pisau, pistol dengan penyenyap, bom tangan dan periuk api.

3. Serangan: serangan senapang dengan pelancar bom tangan, pistol, pisau dan bom tangan asap.

4. Sokongan: mesingan, pistol, pisau sejagat dan bom tangan. Di samping itu, kelas ini mempunyai jumlah hampir tidak terhingga peluru jenis senjata.

5. Juruteknik: senapang patah, pisau, pistol unik, bom tangan dan periuk api kereta kebal. Juruteknik mempunyai kunci di mana boleh meredakan lombong dan peralatan pembaikan.

6. Medic: senapang serangan, pistol, pisau, bom tangan. Medic mempunyai kit pertolongan cemas. Ia menimbulkan tahap kesihatan watak anda dan membantu watak-watak lain. Di samping itu ia mempunyai defibrillator. Peranti ini membantu sekutu mati, tetapi dengan ia anda boleh membunuh musuh.

7. Pelontar: Sistem antitank peluru berpandu, dan juga pistol, senapang sub-machine gun dan pisau.

Di-Permainan Battlefield 2 pc anda boleh menukar senjata dalam kelas pertempuran tertentu.

Permainan BF2 mempunyai sejumlah besar kenderaan

1) Serangan helikopter.

2) pejuang-pengebom.

3) Pejuang.

4) Berperisai.

5) helikopter pengangkutan.

 

Bermain juga