Battlefield 2142

Nama alternatif: Battlefield 2142

Battlefield Permainan 2142 ialah permainan komputer yang menarik yang telah direka dalam penembak gaya. Dalam permainan ini anda akan bermain orang yang mula-yang.

Battlefield 2142 permainan anda boleh memuat turun dari laman web rasmi permainan jika anda telah dipenuhi lapan belas tahun. Akses di bawah umur untuk permainan ini ditutup. Batelfild 2142 permainan anda boleh muat turun di laman web lain jika mereka menawarkan keupayaan ini.

Sebelum anda mula bermain permainan, anda dinasihati untuk melihat video Battlefield 2142. Di dalamnya anda akan mendapati banyak maklumat berguna.

Permainan BF2142 akan memperkenalkan anda kepada ciri-ciri kelas yang menarik mereka:

 1. Sniper-penyabot. Kelas ini adalah serangan penembak curi oleh infantri, dan juga terlibat dalam aktiviti sabotaj berterusan. Beliau mempunyai peranti untuk sabotaj dan penyamaran yang sempurna. Mercun mereka Anda boleh melampirkan pelbagai permukaan, letupan teknik yang berbeza dan modul arahan khas. Menggunakan pelekat boleh menjadi tidak dapat dilihat oleh 90%. Anda boleh lihat ia hanya di kawasan itu.
 2. Assault. Kelas ini boleh melawan di mana-mana jarak. Dia berjuang dengan baik pada jarak yang berbeza. Hadapan juga membawa tanggungjawab bidang doktor. Dengan bantuan defibrillator, ia boleh dengan cepat memulihkan sekutu cedera dan membunuh tentera musuh, hanya pada jarak sangat dekat.
 3. Jurutera. Kelas ini boleh berjuang teknik, serta menentangnya. Ini kelas pembaikan pada pelbagai medan perang teknik, meletakkan periuk api di medan perang, dan juga membawa keluar demining. Peranti tambahan khas milik jurutera dan direka untuk menyokong teknologi.
 4. Sokongan Fighter. Kelas ini terutama bergerak peluru dulang dan kedudukan pertahanan. Sokongan pejuang untuk menggunakan menara perlindungan automatik dan boleh melumpuhkan kenderaan dan menara kecil automatik. Juga mempunyai barangan khas lain untuk menyokong dalam peperangan.

Dalam Battlefield permainan 2142 senjata mempunyai semua kelas. Dengan beberapa jenis senjata yang anda boleh menemui di dalam laporan ini:

 1. Sniper-penyabot: sniper senapang, lambert (dengan carbine automatik) dan pistol serba boleh.
 2. Serangan: serangan senapang, pistol, senapang patah dan roket pelancar bom tangan underbarrel.
 3. Jurutera: antitank dan pelancar roket pemusnah pesawat, anti tangki-gun "pilum" pendaratan dan senapang ringan.
 4. Pejuang sokongan: dua senjata api, senapang patah dan senapang sejagat.

Selain itu, setiap watak boleh mengawal bagaimana teknik dan beliau teknik lawan mereka.

Dalam 2142 permainan batelfild bermain anda akan menggunakan teknik berikut:

 1. SUV - ia boleh sehingga 3 orang: pemandu, penembak dan penumpang. Beliau tidak mempunyai perisai.
 2. Tiltrotor mempertahankan diri - ini peralatan berganda. Ia diletakkan pelancar roket.
 3. Pengangkutan tiltrotor - ia terdiri daripada 7 orang. Dilindungi oleh mesingan.
 4. Perisai. Boleh memuatkan sehingga 6 orang. Gunakan senjata untuk berperang.
 5. Pertempuran robot. Mereka patut dua orang. Berbekalkan pelancar roket, senapang dan senjata lain.

Permainan batelfild 2142 ini pertempuran hebat dan teknologi.

 

Bermain juga