Battlefield 3

Nama alternatif: Battlefield 3

Permainan Battlefield 3 adalah permainan komputer yang menarik dalam talian. Main BF3 anda hanya boleh pada orang yang pertama.

Anda boleh memuat turun Battlefield 3 permainan dari laman utama. Batelfild 3 permainan turun boleh hanya pengguna dewasa, iaitu, orang-orang yang pada masa ini mempunyai penuh lapan belas tahun.

Sebelum permulaan permainan yang menarik, anda perlu melihat tentang Battlefield 3 video. Dalam permainan video, anda boleh belajar banyak maklumat yang berguna untuk diri sendiri: permainan, teknik-teknik pencirian dan kelas.

Permainan 3 batelfild membiasakan anda dengan semua watak-watak anda. Semua watak-watak yang dibahagikan kepada tiga kumpulan:

1. Protagonis. Ini termasuk: Henry "Hitam" Jonathan "Jono" Jennifer "Colby" dan Dmitry "Dima".

2. Musuh. Ini termasuk: Solomon, Farouk al-Bashir, Amir Kafarov.

3. Watak-watak kecil: David Montes, Kapten Cole, Steve Campo, Christian Matkovic, Jack Chaffin, Vladimir Kamarivsky dan Cyril.

Permainan batelfild 3 anda boleh bermain dengan menyertai salah satu kelas:

1. Serangan - seorang askar yang sedang berjuang di barisan hadapan. Dia boleh, sebagai tambahan pertempuran untuk menyediakan bantuan perubatan kepada anggota tentera yang lain. Untuk melakukan ini, dia mempunyai kit pertolongan pertama dan defibrilator.

2. Jurutera - kelas yang sentiasa bekerja dengan teknologi. Tugas utama jurutera adalah penghapusan musuh dan sekutu juruteknik pembaikan. Selain itu, beliau boleh meredakan bahan letupan musuh

3. Sokongan. Ini adalah kelas yang boleh membantu peluru pejuang lain. Sokongan boleh menetapkan bahan letupan, dan menggunakan mortar.

4. Eksplorasi - adalah seorang pejuang yang mengumpul maklumat tentang mencari musuh. Eksplorasi menggunakan sistem mensasarkan laser, dan mewujudkan hotspot mudah alih untuk meletakkan skuad anda.

Dalam Battlefield 3 senjata mempunyai setiap watak kelas:

1. Serangan: senapang serangan, kit pertolongan cemas, defibrillator, AK-47

2. Jurutera: pelancar roket, mesingan ringan, karbin, RC crawler.

3. Sokongan: mesingan pelbagai jenis.

4. Eksplorasi: senapang sniper, sensor gerakan.

Senjata Selain berbeza semua mempunyai jenis biasa senjata: senapang patah, pistol, senjata api, yang dimiliki oleh PDW kelas.

Dalam-Game BF3 anda akan menghadapi jenis-jenis kenderaan:

1. Helikopter peninjau

2. Jets.

3. Sokongan kapal terbang.

4. Pesawat pengangkutan tentera.

5. Kenderaan tempur infantri.

6. Helikopter serangan.

7. Kereta kebal.

8. Pemusnah Tank.

9. Senjata anti-pesawat.

10. Meriam mudah alih.

11. Pengangkutan:

- Kereta perisai.

- Kereta Buka.

- Bot RHIB.

- Kenderaan amfibia.

- Pengangkutan helikopter.

- Self.

- Quad.

- Basikal Motocross.

12. TOW

- Pemasangan Anti-pesawat.

- Pemasangan anti-kereta kebal.

Mula permainan, anda akan berada di dalam Iraq. Anda perlu melakukan sejumlah besar misi, menaiki kereta api, mencegah bencana, dan pelbagai acara lain yang menarik menanti anda di dalam Battlefield 3.

 

Bermain juga