Battlefield: Bad Company

Nama alternatif: Battlefield: Bad Company, Battlefield Bad Company, battlfild

Permainan Battlefield : Bad Syarikat - berbilang taktikal penembak orang pertama, mengikat cerita yang berlaku di negara fiksyen di suatu tempat di Eropah Timur. Pencipta barisan produk ini - syarikat DICE , dan penerbit bertindak Electronic Arts . Pengguna perlu mengambil bahagian dalam konflik di antara Amerika Syarikat dan Rusia. Anda diangkut ke dunia, disusun mengikut jenis kotak pasir di mana perubahan segala-galanya bergantung kepada keadaan. Medan perang adalah sentiasa berubah, memaksa pemain untuk menggunakan taktik yang berbeza untuk menang. Apabila permainan jangka masa dan di hadapan mata anda pemimpin-pemimpin gambar Battlefield : Bad Syarikat video, tumpuan akan 222 batalion, yang terdiri daripada penjenayah dan lelaki lain bahawa segala-galanya dalam penjagaan kehidupan ini. Batalion ini dikenali sebagai « Bad Syarikat ». Sekali pada lelaki medan perang terhempas, dan mereka datang untuk memahami bahawa mereka tidak hanya berjuang dengan tentera Rusia, dan berurusan dengan tentera upahan. Salah satu wakil-wakil di atas adalah di Batalha musuh pejuang di bulion emas poket anda. Ini bermakna tentera upahan untuk kerja-kerja mereka menerima wang, dan logam mulia. Selepas memikirkan penemuan yang tidak dijangka Preston "Newbie" Marlowe, Samuel "Sarjan" D. Radford George Gordon "HEG" Haggard dan Terrence "Sweet" Sweetwater (222 kanak-kanak lelaki ke- Batalion) membuat kesimpulan bahawa fakta ini untuk faedah mereka. Kerana dengan cara ini anda boleh dengan mudah tunai di! Dimakan oleh nafsu kekayaan, mereka membuat keputusan untuk bertindak. Agar tidak terlepas apa-apa peristiwa menarik dan untuk menjadi peserta secara langsung dalam segala apa yang berlaku, anda hanya perlu Bad Syarikat turun.

Tetapkan permainan pada PC dan menjalankannya tidak sukar. Selain Battlefield : Bad Syarikat keperluan sistem agak setia dan tidak akan penghalang. Semua orang boleh menikmati permainan, yang dikehendakiNya banyak ciri-ciri. Mari kita teliti lebih terperinci. Bad Syarikat permainan mempunyai kelebihan seperti: moden enjin radang dingin, menyediakan interaktif dan destructible dunia (sebagai contoh, letupan rumah runtuh dan ia menjadi mustahil untuk bersembunyi dari peluru), cerita yang menarik di mana perhatian yang sewajarnya diberikan kepada satu syarikat, dan juga mengikut tema berbilang wajar. Nah, sudah tentu, komponen taktikal yang membuat tindakan anda bermakna, tidak wajar. Dan pemain akan menghargai senjata yang kaya. Anda akan disediakan sangat berbeza Senjata Battlefield : Bad Syarikat . Tetapi ini bukan senarai yang lengkap. Tidak boleh melakukan dalam perang, dan tanpa teknologi. Dan keadaan seperti CAV bot peronda dan sama-sama kepada semua pihak. Setelah memulakan pertempuran, anda benar-benar pasti bagaimana kaya dan pelbagai BF Bad Syarikat .

Cepat Battlefield : Bad Syarikat turun untuk menikmati sepenuhnya permainan dan bersosial dengan pengguna lain! Mengapa bosan apabila anda boleh berseronok pada penuh? Pengalaman yang menyenangkan!

 

Bermain juga