Big Head Bash

Nama alternatif: Big Head Bash

Permainan Big Ketua Bash - berbilang pelayar bebas permainan dinamik model, yang dipenuhi dengan pengembaraan permainan yang menarik. Pemain dijemput untuk diangkut ke dalam dunia di mana pihak yang terbabit adalah mainan vinil berwarna-warni. Dari koleksi besar, anda boleh memilih wira yang paling menarik, maka untuk mengurus dan membangunkan kebolehannya. Intipati permainan adalah sebahagian besarnya sama dengan permainan deathmatch, yang pada masa yang berjaya mendapat kepentingan sebilangan besar pengguna. Big Ketua Bash talian memberikan pengguna syarikat Aeria ; Permainan. Pemaju dengan sukacitanya membentangkan persekitaran maya, di mana ia sentiasa membara letupan, wira berjuang dengan bot dan antara satu sama lain, dan pembunuhan adalah perkara biasa. Semua ini berlaku pada yang indah lokasi 2D. Apabila di dalam dunia fantasi anda menyelam menceburkan diri dalam suasana dan dapat menikmati kegembiraan.

Untuk mengakses alam semesta maya, perlu mencipta akaun. Anda beribu minit mengisi borang pendaftaran talian yang dikehendaki. Big Ketua Bash pendaftaran akan membawa anda ke dalam, ceria, dunia penuh peristiwa yang cerah. Pada awal-awal yang anda perlukan untuk membuat keputusan mengenai watak, dan hanya kemudian untuk menikmati pergaduhan. Sudah pada masa ini menawarkan pelbagai pilihan mainan vinil. Antaranya Marah Merah , Melon Zombie , Amano Imp , Bloodfang Werewolf , Liz , Abe Sapien , Kraus , Roger dan ramai watak-watak sejuk lain. Tetapi ini tidak menjadi sempadan. Sebagai projek membangun, dalam masa terdekat akan ada watak-watak baru, yang juga akan menjadi Big Ketua Bash bermain. Setiap watak adalah berbeza dengan beberapa ciri-ciri, dan rupa mereka. Tetapi yang anda pilih, anda mempunyai masa yang panjang dan banyak pertempuran dengan bot dan pemain lain. Oh, apa, apa, dan itu ada kekurangan pesaing di sini! Jadi membeli senjata dan pergi. Anda boleh menyimpan pada pelbagai senjata dari yang mudah ( senapang patah, flamethrowers, pelancar roket, gergaji, dan lain-lain ) Untuk unik (Lava Senjata, Molotov Cocktail, dan lain-lain ) Terdapat sebuah kedai maya di mana anda boleh menghabiskan wang yang diperolehi. Dan mempunyai wang untuk membeli, anda mesti lagi dan sekali lagi untuk menyertai pertempuran. Lagipun kemenangan membawa anda ganjaran.

Main permainan Big Ketua Bash boleh dalam mod yang berbeza: berbilang, koperasi , mod arahan, dan juga yang dijumpai (8 of 8) dan disayangi oleh ramai mod tangkap nama samaran. Apa-apa rejim menggembirakan anda dengan kejutan itu. Cuba semua daripada mereka untuk mencari yang paling menarik. Saya mesti mengatakan bahawa anda selesa di dunia permainan yang cantik dengan cepat, dan tanpa mengira mod akan berasa yakin. Selepas antara muka adalah yang ada, dan semua ciri-ciri permainan adalah jelas. Jika anda sedang memikirkan bagaimana untuk menghabiskan masa lapang, cuba untuk bermain permainan ini. Terutama sejak ia agak santai, aktiviti santai dan juga boleh didapati Big Ketua Bash percuma. Anda tidak akan menyesal pilihan mereka! Nasib baik!

 

Bermain juga