BioShock

Nama alternatif: BioShock

Permainan BioShock - projek oleh 2K Boston , yang merupakan orang pertama penembak dengan unsur-unsur RPG. Pengguna perlu kembali kepada dunia fiksyen dan terjun ke dalam pengembaraan yang menarik. Plot menceritakan kisah pembangunan kejatuhan bandar pesat kurang merta dan tidak luar biasa di bawah air bagi Keghairahan. Penciptanya mahu berkumpul di bawah panji-panji personaliti yang unik, orang yang paling berbakat yang berhak untuk hidup dalam masyarakat yang bebas. Menurut rancangan itu jutawan bercita-cita tinggi Andrew Ryan dan habitat yang unik ini bagi orang-orang genius adalah untuk menjadi jenis baru masyarakat betul-betul. Ryan dipercayai bahawa orang yang tidak cekap tidak ada tempat dalam apa-apa sudut mengagumkan dari dasar laut. Dan seperti segala-galanya yang pertama telah pergi mengikut perancangan, ahli perniagaan Nutty berjaya mewujudkan idyll yang dikehendaki. Tetapi tidak lama lagi masalah pertama yang muncul. Tiada apa yang pelik bahawa dalam masyarakat yang ideal, tidak ada yang muncul untuk memasak makan, terlibat dalam kerja-kerja pembaikan, pembersihan dan menjaga keperluan rumah yang lain. Keadaan ini telah menimbulkan kemunculan pasaran hitam. Larangan hubungan dengan dunia luar hanya dibuat masalah lebih teruk. Di sini juga telah campur tangan kes yang membawa kepada kejatuhan terakhir utopia. Penemuan bahan yang dipanggil ADAM menjadi masa membawa maut. Bahan yang dihasilkan oleh moluska, seperti yang dipelajari genetik Jerman Brigid Tenenbaum, boleh memberi orang kekuatan luarbiasa. Keinginan untuk memiliki bahan ini membawa kepada masyarakat berpecah. Kini pencipta bandar meninggalkan idea untuk menyokong luka sebelum undang-undang. Ketamakan kekaburan minda, kerana pengeluaran persediaan yang mengandungi bahan berharga membawa keuntungan yang hebat! Apakah semua ini membawa? Belajar tentang perkara ini dan akan dapat campur tangan dalam apa yang berlaku, semua orang yang diselesaikan turun BioShock.

Main pada monitor video anda BioShock, anda akan muncul dalam dunia permainan sebagai Jack, yang merupakan satu-satunya yang terselamat dalam nahas sebuah pesawat penumpang. Jack tidak sengaja jatuh ke dalam dunia di dalam air dan di sini berhubung dengan dia datang seorang lelaki bernama Atlas - pemimpin Rintangan. Atlas ketua-ketua mereka yang berani untuk menentang kuasa Ryan dan dia kini bersedia untuk membantu Jack mendapatkan digunakan untuk dunia ini, menunggu tanda penghargaan penyertaan pendatang baru dalam operasi mereka yang akan dijalankan untuk membalas dendam bandar tuan rumah yang kurang ajar. Jack mendapat tahu cerita yang luar biasa daripada Adam dan isi bagaimana Frank Fontaine syarikat yang ditubuhkan terlibat dalam pembangunan satu siri pengubahsuaian genetik yang dipanggil "plasmid." Penggunaan bahan-bahan ini mempunyai penduduk akibat tidak boleh diperbaiki. Bukan itu sahaja produk-produk ini mengandungi ADAM di atas, maka mereka adalah masih sangat menarik pergantungan sebab. Keperluan untuk lebih dadah semakin meningkat setiap hari dan kemudian tamat pengajian Brigid Tenenbaum belajar satu terperinci berair. Jika anda meletakkan kerang di dalam tubuh manusia, ia mula menghasilkan 10-20 kali lebih bahan berharga. Dan sebagaimana yang dikehendaki bagi apa-apa badan operasi, miskin, anak-anak yatim tidak berdaya Frank Fontaine lakukan tuan rumah kerang yang telah menjadi diimplan dalam gadis-gadis rongga abdomen. Setelah belajar semua ini, Jack menghadapi pilihan: untuk membantu memulihkan kemanusiaan sedikit kakak atau membunuh mereka, dengan itu mengekstrak ADAM malang. Dari keputusan ini akhirnya akan bergantung kepada berakhir permainan.

Sudah tentu, anda mempunyai soalan logik timbul BioShock bermain? Jadi, beberapa perkataan mengenai permainan. Anda akan sebagai Jack perjalanan ke lokasi-lokasi, dan kemudian melawan penduduk yang bermusuhan. Bilakah seluruh kisah Adam, ramai penduduk kampung di bahagian bawah Atlantik bermutasi. Ia adalah dengan mutan ini mempunyai untuk melawan watak utama. Selain itu, permainan yang melibatkan pengumpulan senjata bioshoke kit dan plasmid. Tanpa sumber-sumber khusus untuk terus hidup hanya mustahil. Semasa permainan yang anda mempunyai keupayaan untuk meningkatkan watak anda. Mereka yang mengambil BioShock pc turun, anda perlu tahu satu perkara lagi. Permainan ini merangkumi tiga tahap kesukaran, iaitu, mudah, sederhana dan sukar. Mereka berbeza dari segi bahawa meningkatkan kelemahan wira, dan lawan yang semakin kuat. Jadi ia membayar untuk bersedia untuk beberapa masalah. Tetapi kerana ia adalah menarik untuk pergi melalui semua ujian dan untuk mencapai yang diingini! Oleh kerana anda memilih untuk memuat turun Bioshock, tidak teragak-agak seketika lagi. Menyesal pilihan ini tidak perlu, kerana permainan ini akan membawa banyak masa lapang yang menarik dan emosi kaya!

 

Bermain juga