Bioshock Infinite

Nama alternatif: Bioshock Infinite, bioshok

Permainan Bioshock Infinity adalah permainan komputer yang sangat menarik. Tindakan dalam permainan ini adalah orang yang pertama. Ia direka dengan unsur-unsur fiksyen sains dan steampunk.

Muat turun Bioshock Infinity yang anda dapat dari laman web rasmi permainan, pra-filing pentadbir laman permohonan. Muat turun Bioshock Infinite boleh hanya orang dewasa yang tinggal di kawasan-kawasan tertentu planet kita.

Anda boleh melihat permainan pro Bioshock Infinite video dalam talian permainan. Dalam video yang anda boleh mengetahui dengan semua ciri-ciri permainan: watak-watak, permainan, dan lain-lain fakta menarik mengenai permainan.

Permainan Bioshock Infinite Anda boleh memainkan watak-watak berikut:

1. Booker DeWitt adalah protagonis permainan. Dia kelihatan 38 tahun TIADA, lelaki putih. Dengan sendirinya ia bukan satu watak bergaul. Dia diwakili di satu sudut tatu - simbol «AD». Singkatan nama anak perempuan yang dicintainya. Dia perlu membayar semua hutang judi. Untuk melakukan ini, ia perlu menghantar ke Colombia, untuk mencari seorang gadis misteri, yang bernama Elizabeth.

2. Elizabeth - ini adalah seorang gadis dua puluh. Beliau mempunyai kebolehan luar biasa. Dia diculik dan dipenjarakan di sebuah menara "Domba" di Colombia. Elizabeth melindungi mesin bersayap khas Nightingale. Ia dengan cepat merasakan segala-galanya di sekeliling, kerana untuk masa yang lama dalam hidup saya menghabiskan berkunci. Elizabeth adalah seorang wanita yang sangat baik dibaca. Impian beliau - ia akan ke Paris. Akhirnya, mendapat tahu bahawa dia adalah anak perempuan Booker.

3. Zachary Hale Comstock adalah seorang antagonis permainan. Beliau adalah pengasas dan pemimpin mengisytiharkan diri daripada Columbia cantik. Nama samaran - Nabi. Akhirnya, ia membunuh protagonis.

4. Nightingale - yang 30 - udara mudah alih kaki mesin seperti burung mekanikal. Ia melindungi Elizabeth. Nightingale tiba hanya apabila dia mendengar melodi khas seruling. Hasilnya, Nightingale meninggal dunia, masa yang tepat dan tempat yang tidak diketahui.

5. Daisy Fitzroy adalah permainan Amerika berkulit hitam. Beliau adalah pemimpin organisasi pemberontak "Suara Rakyat." Semasa permainan, ia memerlukan protagonis untuk menyediakan mereka dengan senjata, dan sebagai balasan dia mendapat AirShip itu. Beliau membunuh Elizabeth.

6. Cornelius Slate adalah watak plot. Sebelum ini, beliau berkhidmat dengan watak utama. Sekarang dia mahu untuk kuasa disebabkan pemberontakan. Sebagai diilhamkan oleh watak utama dalam permainan akan memerlukan dia satu perkara. Akhirnya dia terpaksa membuat keputusan: biarkan Cornelius hidup atau dibunuh.

7. Yeremia Fink adalah salah satu orang yang paling kaya dan berkuasa Colombia. Beliau merupakan pengasas "Finca kilang." Daisy Fitzroy menembaknya semasa pemberontakan.

8. Robert dan Rosalind Lutece - mereka adalah dua watak yang sangat misteri. Mereka telah mengadakan lawatan ke bandar DeWitt.

Permainan Bioshock Infinite mempunyai sejumlah besar teka-teki yang berbeza dan fakta-fakta yang menarik:

- Anda boleh mencari barang-barang tambahan;

- Protagonis membuat 122 kali sebanyak Elizabeth;

- Set kartrij Tersembunyi.

Dalam permainan pc Bioshock Infinite, anda akan belajar bagaimana anda perlu menjadi pintar.

 

Bermain juga