Pertempuran Heroes

Nama alternatif: Pertempuran Heroes

Pertempuran Heroes - percuma permainan pelayar dalam talian. Heroes permainan Pertempuran dibangunkan oleh siput permainan, dan melabur di dalamnya semua kekuatan dan jiwa setiap parti. Di sini anda melaksanakan diri anda sebagai seorang wira, sambil wakil mana-mana kaum. Tidak hairanlah permainan mempunyai apa-apa nama. Secara umum, anda perlu berasa semua sendiri.

Sebelum meneruskan untuk permainan sebenar, kami cadangkan untuk mencari video internet Pertempuran Heroes dan melihatnya, dan setelah membaca ulasan lain dikemukakan. Kemudian anda boleh bergerak di tapak dan muat turun Battle Heroes.

Itu berapa cepat anda menghantarnya dalam dunia fiksyen. Permainan Pertempuran Heroes Anda akan bermain bagi pihak watak bangsa yang telah anda pilih. Dan di sini mereka mewakili hanya empat

• Orang;

• Elves;

• Barbara;

• Necromancers.

Orang - mempunyai parameter purata, tetapi mereka mempunyai tentera yang kuat maju. Adalah dipercayai bahawa orang mempunyai kemahiran yang terbaik dan berguna. Elaziya kerajaan mereka.

Elves - kemahiran yang dibangunkan dan kelajuan serangan. setelah senjata tertentu boleh dilatih dalam penggunaan mereka itu. Merupakan Negeri Welling.

Barbara - wakil fizikal bangsa kuat. Heroes mempunyai daya maju tertinggi dan menyerang. Sebelum ini, orang ramai sekutu. Sekarang negeri yang berasingan.

Necromancers - wakil mayat hidup, ahli-ahli sihir yang paling besar. Wakil-wakil murah dan mempunyai saham besar kesihatan, dan mempunyai pengetahuan yang sangat baik serangan. Setiap hari perlu daging segar - serangan orang.

Selepas memilih watak, tidak kira apa bangsa dia tergolong, anda menyusun semula kunci yang anda pilih. Pada masa akan datang, ini adalah rumah anda, istana dan tempat yang paling penting dalam permainan. Anda perlu melindungi istana dengan cara semua. Sehingga anda akan memenangi kubu yang lain, dan menghargai mereka dan masih terjaga. Tetapi ada juga bangunan yang paling penting - Capitol - apabila mengangkat tahap beliau, anda boleh memperbaiki bangunan lain.

Juga dari awal anda akan lulus ujian pencarian untuk pemula yang telah menunjukkan pengertian permainan. Dan menaip banyak pengalaman, anda akan mencari penyelesaian untuk beberapa tugas masalah, pasti permulaan permainan.

Sepanjang permainan, anda juga mengumpul penting empat jenis sumber: kayu, bijih, sulfur dan kristal. Semasa permainan anda akan mendapati beberapa tempat pada peta dengan deposit besar sumber. Dan mereka pula sentiasa akan berada dalam milikan.

Pertempuran berlaku secara beransur-ansur, langkah demi langkah. Juga mempunyai pergaduhan mod automatik. Ia berlangsung kira-kira 3 minit - 4. Tetapi pada masa ini anda boleh menjalankan perniagaan mereka atau hanya berehat.

Permainan Play Pertempuran Heroes agak menghiburkan, terutamanya jika anda lupa untuk menjemput kawan-kawan anda. Dan untuk membuat permainan lebih cerah dan lebih menarik.

Grafik dalam permainan, walaupun tidak berkualiti tinggi, tetapi menyebabkan hanya emosi yang positif, keinginan untuk tidak bermain. Bunyi tambahan yang baik untuk gambaran lengkap mengenai permainan yang

Permainan Pertempuran Heroes talian memberikan anda peluang untuk merasa seperti seorang wira, merasakan kuasa yang anda mampu. Jadi, tergesa-gesa untuk terjun ke dalam dunia permainan Pertempuran Heroes.

Happy anda bermain!

 

Bermain juga