orang berkuasa

Nama alternatif: tanpa Tokoon

Permainan Tycoon (Biz Tycoon) untuk perniagaan maya.

modal World, broker wang, ahli ekonomi eksperimen, ahli perniagaan yang mempunyai pengalaman, kini boleh didapati untuk semua orang. Permainan Tycoon – pelayar strategi ekonomi yang dibentangkan dalam bahasa-bahasa utama di dunia, jadi pemain boleh berkomunikasi secara bebas, untuk membina empayar mereka sendiri.

Permainan ini disertai oleh anak-anak muda yang bergaya, ia adalah setiausaha yang cekap, profesional muda dalam bidang mereka dan mereka yang sanggup untuk menjadi sebahagian daripada syarikat anda. Anda akan bermain orang berkuasa, menarik:

  • pembinaan dan pembangunan biznesa
  • sendiri
  • Naymom dan latihan sotrudnikov
  • Poiskom perniagaan partnerov
  • Konkurentsiey rynke
  • global

 

 

V mencari tempat dalam pasaran perniagaan.

Dari masa ini apabila anda mula bermain permainan Tycoon, anda akan mempunyai modal permulaan. Malah, ia hebat, kerana tanpanya anda akan mempunyai untuk mencuba untuk mendapatkan sejumlah wang yang baik untuk membeli blok bangunan pertama mereka. Tetapi sehingga ke tahap ini akan kehilangan berat badan di pasaran dengan membeli dan menjual pelbagai barangan untuk di urus niaga yang berjaya untuk meningkatkan produktiviti syarikat.

Pemain boleh memilih dari 9 dan arah di mana mereka berminat untuk membangunkan. Walaupun ia telah berkata bahawa anda mempunyai modal permulaan, tetapi kedudukan tidak menentu dan rapuh anda. Syarikat tidak membawa banyak keuntungan untuk segera menghapuskan pembelian sesuatu yang serius. Ia mengambil pelbagai jenis aktiviti yang berjaya untuk meningkatkan perniagaan ke tahap yang sederhana, dan kemudian yang lebih tinggi.

Ispolzuyte mekanisme diakses pasaran kewangan, menjual dan membeli, untuk membuat kontrak, mengupah bakat yang terbaik, melatih anda sendiri, mengikuti perubahan harga saham, menghasilkan lebih murah dan lebih mahal untuk menjual. mekanisme perdagangan agak rumit, tetapi jika anda boleh menyesuaikan diri dengannya, untuk membangunkan pelan berkesan mereka sendiri dan mengalahkan pesaing – mengetuk dalam memimpin.

 

 

Mana-mana perkara yang kecil adalah penting.

Walaupun terbesar perniagaan – item yang sangat rapuh, yang memerlukan perhatian yang berterusan. Meneruskan untuk berfikir tentang berpuluh-puluh pilihan untuk kemungkinan senario pembangunan acara, seribu kemalangan yang tidak diduga, untuk mengetahui hak berjuta-juta pilihan, mencari jalan keluar dari krisis dan situasi yang sukar, untuk melibatkan diri dalam perkara-perkara yang berbeza yang tidak terkira banyaknya pada masa yang sama.

Pekerja anda perlu diuruskan, tetapi jika anda boleh tumbuh pengurus yang cekap yang akan dapat membuat keputusan yang bertanggungjawab, ia adalah baik untuk melegakan anda dan membantu anda mendapatkan lebih dekat dengan matlamat. Anda boleh menukar tahap gaji pekerja bergantung kepada kejayaan mereka.

simulator Pendaftaran Tycoon akan menjadi permulaan kewangan yang lebih tua, dan jika belajar bersungguh-sungguh, kita boleh mengambil pelajaran. Gameplay memberi tumpuan kepada pengumpulan kewangan, tetapi ia adalah pembinaan dicairkan nice bangunan bandar, di mana terdapat 18, seperti hospital, tempat letak kereta, taman air, trek perlumbaan, padang golf.

Setiap bangunan akan meningkat tanah menguntungkan anda untuk menarik pelanggan baru dan membawa lebih banyak faedah. Tetapi keuntungan yang paling besar iPlayer orang berkuasa membawa kedai, dan mereka perlu memberi tumpuan perhatian khusus. Pilih perusahaan lokasi yang betul, dan jangan lupa tentang media, yang akan membuat pengiklanan anda.

Melangkah melalui peringkat, anda boleh mendapat keistimewaan baru. Selepas kelima anda diberi ganjaran dengan pekerjaan baru, bonus berguna, dan keupayaan untuk mengatur persatuan anda sendiri. Selepas kelapan, anda boleh membuat pelaburan, membangunkan cara-cara untuk membekalkan produk di 36 arah yang berbeza. Jika anda sudah bersedia untuk menjadi jerung perniagaan, selamat datang ke – permainan Tycoon, terpesona ramai pemain.

 

Bermain juga