Peluru hitam

Nama alternatif: Bullet Hitam, Bullet Hitam

Black Bullet permainan dari askar untuk marshal.

The Black Bullet permainan akan merayu kepada semua pencinta senjata, pertempuran taktikal dan survival di bawah hujan peluru. Multiplayer penembak berjalan secara langsung dalam pelayar dan tidak memerlukan memuat turun program klien, walaupun ini, ia mempunyai grafik yang sangat cantik, jelas dan kesan khas yang sangat baik.

Game acara pemain melihat dari orang pertama, ia memberi realiti kepada apa yang sedang berlaku pada monitor komputer, dan suara yang indah bertindak semua tindakan dan tembakan benar-benar membawa ke dunia maya. Oleh itu, plot dalam permainan ini tidak, di sini segala-galanya hanya memilih sisi konflik dan anda boleh mula memerangi pembaptisan. Terdapat lima mod permainan dalam Black Bullet, permainan akan bermula dengan sedikit latihan, di mana pengguna yang tidak berpengalaman akan menjadi akrab dengan pengurusan watak dan fungsi menu asas, tindakan selanjutnya diberikan kepada pemain, dia boleh:

  • Sertai perikatan dan mengerjakan pertempuran pasukan dalam pertempuran antara puak-puak yang berlainan;
  • Untuk menyertai serangan, cuba membebaskan objek strategik dari pasukan musuh;
  • Secara bebas memasuki medan perang dalam mod percuma dan mendapat pengalaman tempur dengan memusnahkan musuh;
  • Mod Persaingan
  • melibatkan sesuatu seperti sukan berdarah, boleh didapati di mana-mana peringkat.
  • Setiap hari mod tangga dibuka, di mana pemain boleh memasuki pertarungan penarafan.

Play Black Bullet permainan adalah ujian sebenar untuk pencari keseronokan, wira mereka akan memulakan perjalanannya sebagai askar sederhana dengan prestasi dan peralatan yang paling rendah, dan dia boleh menyelesaikan sepenuhnya bersenjata dengan pangkat marshal pada peringkat 100 orang mengepam watak.

Ciri-ciri permainan Black Bullet.

Permainan ini sangat popular, walaupun pada hakikatnya ia telah diterbitkan tidak lama dahulu. Lebih dari 100 ribu pengguna telah memilih jalan pahlawan yang berani, yang membuat permainan lebih menarik, kerana anda boleh bersatu dan bertarung dengan orang yang sebenar, dan bukan dengan bot-bot yang ditulis oleh penulis. Untuk menyertai pendaftaran Black Bullet adalah prosedur yang perlu, tetapi tidak mengambil masa lebih daripada satu minit. Proses ini diperlukan supaya semua pencapaian dan prestasi disimpan untuk pemain pada setiap entri.

Di samping pelbagai mod, terdapat sejumlah besar laman pertempuran dalam permainan, lebih daripada tiga puluh daripadanya. Setiap kad memerlukan pemain atau pasukan taktik yang berbeza, di suatu tempat yang lebih baik untuk menyerang musuh dan memancing dia menjadi perangkap maut. Di peta yang lain, strategi yang paling tepat adalah untuk menyembunyikan dari mata dengan senapang penembak curi, dan pertama memusnahkan majoriti musuh dari tempat persembunyian rahsia, untuk kemudian memasuki pertempuran terbuka, mengubah senjata senyap ke api cepat mesin. Lokasi sangat berbeza antara satu sama lain, terdapat kawasan terbuka, gudang-gudang terbengkalai dan kerangka tertutup dengan lorong sempit di mana kumpulan itu tidak sesuai.

Anda boleh mendapatkan wang permainan dan pengalaman dalam beberapa cara, dalam Black Bullet anda boleh bermain sendiri atau di dalam rakan kawan hanya dengan memilih kad, mod dan peperangan, atau anda boleh menyelesaikan tugas dari pemaju, terhad, untuk pemain prestasi mereka menerima hadiah berharga, alat permainan, peralatan premium dan senjata yang kuat.

Dengan cara ini, di iPlayer Black Bullet, pilihan senjata sangat pelbagai, pistol pelbagai jenama, sniper dan senapang serangan, senapang serangan dengan gaya maut yang berbeza dan bilangan kartrij dalam pemegang, bom tangan. Untuk semua senjata api, kartrij diperlukan, pisau tidak memerlukan peluru, dan jangan membuat bunyi bising, sehingga mereka tidak boleh diabaikan dalam senjata mereka.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag