Blatsk Bullet

Nama alternatif: Black Bullet, Bullet Black

Permainan Black Bullet dari askar untuk mengatur.

Permainan Bullet Black akan merayu kepada semua pencinta senjata taktikal difikirkan berjuang dan hidup dalam hujan peluru. Multiplayer penembak berjalan secara langsung dalam pelayar dan tidak memerlukan muat turun perisian klien, walaupun ini, ia adalah sangat cantik, grafik yang dikesan dan kesan khas yang hebat.

Permainan pemain melihat acara itu pada orang yang pertama, ia memberikan realiti apa yang berlaku pada monitor komputer, dan suara yang semua tindakan dan tembakan benar-benar membawa dunia maya. Oleh itu, tidak ada plot dalam permainan ini, segala-galanya adalah mudah pilih – sisi konflik, dan apabila anda sudah bersedia untuk memerangi pembaptisan. Mod permainan Black Bullet Five, permainan bermula dengan sedikit latihan, di mana pengguna yang tidak berpengalaman akan membiasakan pemaju dengan pengurusan watak utama dan fungsi-fungsi menu, pemilihan lagi tindakan yang tersedia untuk pemain, dia boleh:

  • Vstupit pertempuran pakatan dan kerja berpasukan dalam pertempuran antara puak yang berbeza;
  • Pouchastvovat dalam ribut, cuba untuk membebaskan objek strategik penting tentera musuh,
  • Samostoyatelno untuk memasuki medan pertempuran dalam mod percuma dan mendapat pengalaman pertempuran memusnahkan musuh;
  • pertandingan
  • Rezhim membayangkan sesuatu seperti sukan darah, boleh didapati di mana-mana peringkat.
  • Setiap hari membuka mod tangga di mana pemain boleh menyertai perjuangan menentang penarafan.

Main permainan Black Bullet cabaran sebenar untuk keseronokan- pencari, watak mereka akan memulakan perjalanan mereka sebagai seorang tentera yang sederhana dengan prestasi yang paling rendah dan gear, dan boleh selesai bersenjata sepenuhnya dengan pangkat Marshal ke satu tahap meratakan seratus.

 

 

Ciri-ciri Bullet Hitam.

Permainan ini adalah sangat popular, walaupun yang keluar tidak lama dahulu. Dalam perjalanan untuk menjadi seorang pahlawan yang berani untuk lebih daripada 100 juta pengguna, yang membuat permainan yang lebih menarik, kerana anda boleh bersatu dan berjuang dengan orang sebenar, bukan bots ditetapkan penulis. Untuk menyertai pendaftaran Bullet Black adalah prosedur perlu, tetapi ia tidak mengambil lebih daripada satu minit. Proses ini perlu bagi mencapai semua feats dan menyimpan pemain di setiap pintu masuk.

Selain pelbagai mod permainan dan terdapat sejumlah besar medan perang, mereka lebih daripada tiga puluh. Setiap kad memerlukan pemain atau pasukan dengan taktik yang berbeza, di suatu tempat yang lebih baik untuk menyerang hendap musuh dan menarik dia ke dalam perangkap maut. Pada peta lain, strategi yang paling benar adalah untuk menyembunyikan dari mata dengan senapang sniper, dan yang pertama untuk memusnahkan kebanyakan musuh-musuh dari tempat persembunyiannya, kemudian masuk ke pertempuran terbuka, bertukar-tukar senjata senyap pada senjata cepat- menembak. Lokasi yang sangat berbeza antara satu sama lain, terdapat satu kawasan terbuka, gudang ditinggalkan dan kesabaran tertutup dengan laluan sempit, di mana kumpulan yang tidak patut.

Untuk mendapatkan permainan wang dan pengalaman dalam beberapa cara, di Bullet Black untuk bermain bersendirian atau dengan rakan-rakan dengan menekan butang mod kad dan pertempuran, dan anda boleh menjalankan tugas daripada pemaju, kedua-dua yang dirancang dan terhad dalam masa, untuk prestasi mereka pemain menerima hadiah , alat permainan, peralatan premium dan senjata yang kuat.

Dengan cara ini, iPlayer Black pemilihan Bullet senjata adalah sangat pelbagai, jenama yang berbeza senjata api, penembak curi dan serangan senapang, mesingan dengan pelbagai kuasa pemusnah dan bilangan pusingan dalam sangkar, bom tangan. Kepada semua senjata api memerlukan peluru, pisau tidak memerlukan peluru, dan tidak membuat bunyi bising, jadi mereka mempunyai dalam senjata itu tidak boleh diabaikan.

 

Bermain juga