Pembalasan blacklight

Nama alternatif: Pembalasan blacklight

Permainan BlackLight pembalasan adalah permainan dalam talian secara besar-besaran berbilang dibangunkan untuk PC. Dalam permainan ini anda akan bermain orang yang mula-yang.

Dalam bahasa Inggeris pergi satu lagi bahasa pilihan anda, dengan syarat dalam permainan dalam talian BlackLight pembalasan pendaftaran. Untuk mendaftar, anda mesti nyatakan:

1) nama pengguna dan alamat e-mel.

2) kata laluan dan kod, yang ditunjukkan dalam gambar.

Main permainan BlackLight pembalasan Anda akan memenuhi ciri yang berikut:

1. Grendel dicirikan senjata besar senjata , termasuk tiga kematian dan satu [ _19_] menunjukkan merosakkan peralatan. Juga mempunyai perisai berat . Nikmati semua kebolehan anda hanya boleh Grendel tahap yang ketiga puluh.

2. M. Menyediakan perlindungan yang baik dengan tepat lengan dekat dan jauh pelbagai. Satu ciri-ciri yang paling unik MARS adalah beliau sangat tinggi perisai yang menyediakan 25% pengurangan kerosakan. Marikh juga mempunyai purata dan daya tahan kelajuan berjalan , tetapi kuasa tinggi perisai.

3. Viper adalah masih yang paling tangkas wira paling cepat dan . Mereka mempunyai pelbagai senjata pertempuran jarak dekat. Viper adalah wira yang pertama yang akan dikeluarkan dengan senjata huru-hara sebagai standard.

4. Duchess adalah sniper khusus semua keadaan pertempuran. Ia dilengkapi dengan senapang dan pistol pembakar, yang boleh menjalankan musuh dalam saat. Duchess mengorbankan lengan kirinya untuk lengan robot.

5. Deacon - dengan pengguna setem manipulator dia boleh mengendalikan walaupun dalam ketepatan yang berbahaya tempat kerja. Ia mempunyai yang sama sekali rupa yang unik daripada mana-mana lain ejen dalam permainan.

6. C. Karalis - nama kod "Lilith" - juruterbang yang berpengalaman. Tujuannya adalah peperangan, dan dia mempunyai sokongan tiga bom tangan. Lilith adalah tamparan yang sangat berat dan selepas ia adalah sukar untuk terus hidup.

7. Mengenai Corner. Dia sentiasa berjaga-jaga dan boleh memandu mana-mana musuh ke dalam perangkap.

8. B. Hinds - doktor ini. Bergerak pada kelajuan tinggi dan boleh meningkatkan kesihatan, tetapi kurang perisai. Penggunaan subjek merawat dan senapang.

9. J. Haussen - sniper ini yang mempunyai stamina yang baik.

10. A. Hernandez - mempunyai kesihatan yang tinggi dan perisai oleh kelajuan. Penggunaan untuk penyembuhan penyuntik dan berjuang - senapang patah .

11. M. Akimoto - Pilot memakai sut dan seorang pakar kelas pertama.

Dalam permainan dalam talian BlackLight pembalasan anda akan menukar rupa watak anda. Semua ini dilakukan hanya pada permintaan anda.

Di sini, BlackLight pembalasan dalam talian, anda akan melihat pertempuran sengit, tetapi grafik yang amat besar, kerana ia kelihatan agak realistik.

Permainan ini mempunyai ciri khas yang membolehkan anda untuk melihat musuh melalui dinding.

Main permainan BlackLight pembalasan percuma, mendapatkan diluluskan dari kenikmatan maksimum misi.

Nasib baik dalam permainan BlackLight pembalasan!

 

Bermain juga