BlackShot

Nama alternatif: BlackShot

Permainan BlackShot dengan peraturan yang zalim, yang ditulis dalam penembak gaya. Dalam BlackShot aksara upahan talian melakukan apa sahaja untuk mencapai matlamat mereka.

Permainan BlackShot Online akan membawa anda kembali ke masa apabila dunia akan berada dalam keadaan huru-hara, semua negeri akan berjuang untuk sumber.

Anda akan menjalankan pelbagai misi, meningkatkan kemahiran wira mereka. Tugas anda adalah untuk membuat nama beliau dalam permainan. Dalam BlackShot anda boleh bermain secara percuma, satu-satunya perkara yang anda akan dapat membelanjakan wang ke atas senjata dan peralatan lain.

Untuk bermain BlackShot anda memerlukan tetapan sistem berikut komputer anda atau komputer riba

Processor: Intel Pentium, 2 GHz

Video: 256 MB

Memori: 512 MB

Internet: sambungan berkelajuan tinggi.

Daftar BlackShot dilakukan di laman web rasmi permainan. Untuk melakukan ini, anda perlu:

1) pergi ke laman web rasmi permainan.

2) Klik pautan di «Sing sehingga sekarang».

3) Masukkan nama pengguna - nama yang unik di mana anda akan bermain.

4) Cipta dan menulis kata laluan.

5) Ulangi kata laluan.

6) menghantar e-mel.

7) Pilih dari senarai jatuh turun negara mereka.

8) dail kod yang dipaparkan pada skrin anda.

9) Pilih daripada senarai jatuh turun soalan rahsia.

10) Jawapan kepada soalan yang dipilih.

11) Jika anda ingin menerima mesej mengenai e-mel anda tentang perubahan dalam permainan, nyatakan dalam kotak yang sesuai.

12) Read Perjanjian Lesen permainan dan juga untuk nyatakan dalam kotak yang sesuai. Ini anda mengakui bahawa anda bersetuju dengan semua peraturan permainan.

13) Kemudian klik « Sing sehingga kini ».

Kemudian anda diberi akses kepada muat turun permainan BlackShot talian.

Permainan BlackShot talian terdiri daripada tentera upahan berikut

1) Travis Benner. Adalah sukar bayangkan seperti sedikit Travis enggan medan perang semasa perang dalam permulaan December 2033. Ia telah diterima pakai, dibangkitkan dan dilatih dari tentera upahan di bawah tanah markas perintah mereka . Travis membuktikan berbahaya elit. Pada masa ini petunjuk Skuad dalam peperangan.

2) Vanessa Hijau. Kerana ke ibu bapa terbunuh percuma senjata nuklear semasa [ _25_] December 2033 Vanessa lama dahulu mengetahui Kawalan membekalkan senjata dan kini merupakan salah [_25_ ] tentera upahan di medan perang utama.

3) Adam Garcia. Lama veteran apa-apa Adam tidak melihat atau mendengar . Said walaupun sekali dia tentera dibunuh askar klon manusia berjuang sejak sedekad yang lalu menjadikannya satu satu yang paling dihormati tentera upahan dalam bidang ini. Tanpa belas kasihan dan berani adalah pejuang mengalami adalah force majeure .

4) Kathy Finn. Dia isteri bekas upahan kejamakan beban yang dialami di medan perang. Tetapi apabila suaminya terbunuh mempertahankan dari nuklear kemusnahan, ini wanita memutuskan mengambil kebencian membakar mereka, dan pergi ke medan perang. Selebihnya sejarah hidupnya senyap.

Perang Dunia sentiasa sukar, orang telah kehilangan orang yang disayangi, pergi ke hadapan. Sekarang anda mempunyai peluang untuk berasa kecil pada masa itu, apabila perkara utama adalah untuk terus hidup.

 

Bermain juga