Pemburu bilah

Nama alternatif: Pemburu bilah

Blade Hunter Game: peristiwa dari alam fantasi.

Permainan pelayar Blade Hunter adalah permainan pertempuran RPG, dan direka untuk pemain yang suka dengan fantasi, di mana anda boleh mengharapkan untuk bertemu naga, penyihir, golem batu.

Peminat genre telah mula bermain Blade Hunter, mengkaji expanses tanah yang hebat, di mana sahaja mereka berada. Sejarah negara yang tidak diketahui ini berubah dan tidak jelas sehingga akhir. Ia hanya diketahui bahawa perang kuasa baik dan jahat tidak mereda di atasnya. Begitu tuhan-tuhan itu menyampaikan pedang Cahaya dan Gelap, diberkati dengan kuasa yang tidak terkalahkan, tetapi senjata di sebelah dunia dipecah menjadi tujuh bahagian. Mereka masih takut dengan penyokong kegelapan, tetapi tidak lagi setakat.

Light berjaya mencuri Blade Gelap, dan bersembunyi di atas gunung tinggi. Untuk beberapa waktu ia memberikan peluang yang baik dalam konfrontasi, tetapi musuh mendapati cara untuk mengembalikan senjatanya, dan sekarang dunia sekali lagi terancam dengan rendaman dalam kekacauan dan kegelapan yang berterusan.

Adakah pendukung cahaya dapat memenangi pertempuran yang akan datang, atau mereka ditakdirkan untuk mati dalam pertempuran yang tidak sama? Dari tindakan anda bergantung pada apa yang akan menjadi kesinambungan cerita. Berani untuk bermain Blade Hunter permainan, mencerminkan serangan pasukan musuh banyak.

Presen momen permainan utama.

As kebanyakan pergaduhan 2D, produk ini kelihatan cerah, mempesonakan, dengan jalan cerita yang dinamik dan kesan khas berwarna-warni. Grafik adalah baik, dan anda juga dapat melihat butiran individu imej. Bagi pergerakan, mereka berlaku dalam dua arah di sepanjang laman web ini: kiri / kanan.

Setiap pemain menunggu Blade Hunter untuk mendaftar, selepas itu dia memilih dan mengawal wataknya. Mengambil bahagian dalam pertempuran mesti terus-menerus, sehingga pertumbuhan karir dapat dipastikan. Pertempuran tidak berlaku secara automatik, tetapi dengan penyertaan langsung, jadi belajar dengan cepat mencari kunci untuk membuat kombinasi pada waktu untuk hasil terbaik.

Setiap perjuangan, ini sesuatu yang luar biasa - pertunjukan sebenar. Apabila beralih ke bola berputar, anda boleh dengan mudah mati atau mencincang mata permainan dengan baik, bergantung kepada bakat wira dan ketangkasan anda, kerana pemula boleh memenangi tuan.

Kvestov banyak, dan semua orang menawarkan untuk menyelamatkan oracle; memusnahkan naga dengan babi dan raksasa lain; melindungi hutan, gua dan pulau-pulau. Apabila tugas selesai, pengedaran bintang akan menunjukkan kemajuan anda dalam tiga kedudukan:

  • Combo
  • Battle Style
  • Passing time

Dari menangkap dada jatuh, mengambil emas dan bonus yang jatuh. Tugas yang lebih lengkap membawa pengalaman, dan dia membantu meningkatkan tahap bakat dan mendapat tambahan.

Dalam setiap pahlawan mengikut keupayaannya.

Sekarang ahli iPlayer Blade Hunter boleh memilih daripada empat aksara, tetapi baru-baru ini terdapat hanya tiga:

  • Rogue - jenis agak licin, dan sukar untuk menembusi pemikirannya. Dia adalah seorang penyerang berbahaya dan penyangak pandai, tetapi jika dia memberikan perkataan untuk menyelesaikan misi itu, dia pasti akan melakukannya.
  • Ksatria adalah pasangan yang boleh dipercayai dalam lengan. Pengalaman dan tanggungjawabnya memastikan kemenangan walaupun dalam suasana musuh yang sangat kuat.
  • Valkyrie - menaburkan mantra ilusi, dan akan memusingkan pemikiran musuh, memaksa dia untuk percaya pada yang tidak ada. Dia berbahaya dan menawan, dan tidak semua orang boleh bersaing dengannya di medan perang.
  • Mechanik - yang baru kepada syarikat triniti, dan dengan itu cukup mandiri dan percaya diri. Kuasanya luar biasa, kerana dia bersenjata dengan tukul besar, yang menyebabkan kerosakan tidak dapat diperbaiki ke kem musuh.

Gunakan pengalaman permainan berpotensi Blade Hunter untuk memenangi pertempuran dan peperangan. Sertai kesatuan, bos memburu, saling bantu dengan sumber dan pengalaman, menyertai pertempuran PvP.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag