Blade Hunter

Nama alternatif: Vlade Hunter
Kami hanya tahu bahawa ia telah menggelegak perang kuasa-kuasa baik dan jahat.

Svetlye berjaya mencuri pedang Gelap, dan tersembunyi ke atas sebuah gunung yang tinggi. Untuk sementara ia memberikan permulaan yang baik dalam pembangkang, tetapi musuh menemui satu cara untuk kembali senjata mereka, dan kini seluruh dunia sekali lagi dalam bahaya rendaman dalam keadaan huru-hara yang kekal dan kegelapan.

Sumeyut sama ada penyokong dunia untuk memenangi pertempuran yang akan datang, atau mereka ditakdirkan untuk mati dalam pertempuran yang tidak sama rata? Dari tindakan anda bergantung kepada apa yang akan menjadi kesinambungan cerita. Berani untuk bermain permainan Hunter Blade, mencerminkan banyak serangan tentera musuh.

Predstavlyaem saat-saat permainan utama.

Kak kebanyakan permainan 2D kebakaran, produk ini kelihatan cerah, mempesonakan, dengan jalan cerita yang dinamik dan kesan khas berwarna-warni. Apabila kerja itu dilakukan, taburan bintang akan menunjukkan kemajuan anda dalam tiga cara:

  • Kombo
  • Stil srazheniya
  • Vremya prohozhdeniya

Teper menangkap jatuh dada, mengambil emas dan bonus dicetuskan.

Ot setiap kebolehan watak. Ia adalah musuh berbahaya dan Artful Dodger, tetapi jika diberi suruhan perkataan, akan melakukannya.

  • Rytsar - rakan kongsi yang boleh dipercayai di lengan.
  •  

    Bermain juga