Keturunan Juara-Juara

Nama alternatif: bludlayn Juara-Juara

Permainan keturunan Juara-Juara adalah genre daripada "Team" di dunia permainan di mana kebanyakannya pertempuran berlaku antara pemain "satu lawan satu" atau "Pasukan terhadap satu pasukan." Benar, anda tidak boleh juga tidak termasuk pilihan berjuang "dinding ke dinding" atau "lima oleh lima." Ia mempunyai rasa dan warna.

Secara umumnya, permainan dilakukan di grafik yang menakjubkan dan jenaka lucu. "Turun dan membuang kemarahan mereka" - pemaju Sweden menawarkan pengguna. Selepas mukadimah ini keturunan Juara turun mudah. Di samping itu, anda akan mendapati yang sama sekali asas dan pendaftaran dalam permainan keturunan Juara-Juara, di mana anda hanya perlu memasukkan alamat e-mel, kata laluan dan nama pengguna - nama yang watak anda akan bertindak. Oleh itu, pendaftaran sendiri dan mengambil keturunan Juara-Juara.

Apakah jenis aksara yang anda boleh mendapatkan dalam filem tindakan yang menarik seperti keturunan Juara permainan dalam talian?

Ini boleh menjadi salah satu daripada ciri yang berikut:

  • Shooter
  • Medic
  • Unit Sokongan
  • Tank

Keempat-empat kelas adalah, seperti biasa, ciri-ciri mereka. Mengenai mereka mudah untuk meneka: anak panah serangan kecantikan-penembak kilat, dan doktor yang menggunakan untuk terjejas kebolehan penyembuhan. Kereta kebal, sudah tentu, melindungi dan menyokong tentera datang dalam pertempuran pendek dan panjang dengan lawan. Selepas pertempuran ini mereka, sudah tentu, perlu pergi ke doktor tempatan untuk penyembuhan. Acara berbasikal dalam permainan disediakan hampir sempurna.

Selain daripada kelas, permainan keturunan Juara-Juara dalam talian juga mempunyai beberapa mod menjalankan perjuangan kilat. Yang paling agresif daripada tiga mod - Arena. Di sini zhivim tidak boleh meninggalkan. Pendek kata, ia adalah untuk yang paling berani dan yakin. Tetapi bagi mereka yang menghargai kehidupan dan tidak bersedia untuk berjuang sampai mati, permainan BLC telah menyediakan dua pilihan: Penaklukan dan Tangkap Artifak. Grafik melawan dengan jelas dinyatakan. Kesan dan kesan bunyi yang mengejutkan. Jadi peminat berwarna-warni membakar drama tentera akan berpuas hati, dan nelyubiteli - cinta.

Main permainan dalam talian keturunan Juara pakar mencadangkan untuk semua orang hampir. Tiada sekatan khas kepada umur atau jantina, tahap permainan atau keupayaan untuk memegang di tangan tetikus. Ia adalah permainan sejagat untuk semua orang. Walaupun seorang pemula bermula bermain keturunan Juara-Juara, tidak lama lagi dia akan dapat menguasai tahap kemahiran dan peminat permainan video berpengalaman bermain tangki kiri dan kanan tidak pemburu tawar-menawar lebih buruk gemar.

Dalam keturunan Juara anda boleh bermain untuk bermain, tetapi anda boleh dengan wang sebenar. Ini adalah pilihan anda. Dari masa ke semasa pemaju menggalakkan pemain mereka rangsangan yang berbeza menyenangkan. Pewakilan dalam salah satu daripada empat kelas boleh didapati bukan sahaja untuk mata wang yang sebenar, tetapi selepas menghabiskan beberapa hari di dalam permainan. Juga semasa permainan, terutama seperti panjang, pemain mendapat bonus, melakukan tugas-tugas dan mendapati artifak.

Serangan Kuasa bergantung kepada ketepatan kursor tetikus pada musuh. Terutamanya BS mengambil bayaran berbilang, tetapi mungkin berjuang dengan robot. Ini bermakna bahawa bukan semestinya di sisi lain akan duduk orang yang sebenar. Anda boleh berjuang dengan rakan maya.

Apa yang menyifatkan produk ini Sweden, jadi ia permainan tanpa butiran bijak, di mana ia adalah mudah untuk belajar dan cepat untuk menggunakan kemahiran mereka. Permainan ini adalah sama dengan pemberontak, di mana dinamik berterusan plot menyimpan penonton di pinggir ketegangan saraf.

 

Bermain juga