Bless Online

Nama alternatif: Bless Online

BlessOnline - percuma pelanggan berbilang permainan peranan bermain genre fi dibangunkan dalam gaya zaman pertengahan. Projek daripada syarikat Korea Neowiz mampu melakukan pesaing serius permainan semasa mata pelajaran yang sama. Permainan ini dipasang pada BlessOnline moden Engine Unreal 3 dan grafik adalah salah satu kelebihan di dunia maya. Plot pada pandangan pertama mungkin kelihatan biasa, tetapi ia mengambil masa permainan dekat, anda akan mendapati banyak perkara yang menarik. Musuh kepala batu yang dimiliki oleh dua puak seperti Kesatuan dan Hieron masih tidak dapat mencari satu bahasa yang sama. Sebagai sebahagian daripada puak lawan bertemu dengan wakil dari pelbagai kaum. Pertempuran panas dan kemudian mengamuk di lokasi permainan. Anda mengharapkan dogfights, istana pengepungan, pertempuran epik di darat, satu pengembaraan yang tidak dapat dilupakan di setiap sudut alam semesta yang luas. Tidak hairanlah projek bekerja kira-kira 150 orang, produk ternyata benar-benar layak dan menjanjikan. Mengapa tidak anda membuat diri anda dalam perkara ini?

Untuk ke permainan, anda perlu memuat turun dan memasang pelanggan pada PC anda. Kami gembira untuk yang ingin terjun ke dalam pergolakan peristiwa hebat yang ini tidak semestinya mempunyai komputer mewah. Walaupun rakan anda mempunyai parameter besi yang sederhana, ia tidak mengapa. Selepas keperluan sistem untuk permainan ini agak setia dan tidak menakutkan pengguna, tetapi sebaliknya, menyumbang kepada peningkatan bilangan mereka. Ya, dan proses pemasangan pelanggan adalah agak mudah. Jangan lupa bahawa anda perlu terlebih dahulu membuat akaun. BlessOnlineregistratsiya mengambil masa hanya beberapa minit. Masukkan alamat e-mel, nama pengguna dan kata laluan. Kemudian anda pada bila-bila mudah untuk anda akan dapat untuk memasuki permainan.

Bermula bermain permainan BlessOnline dalam talian, anda perlu membuat keputusan apa yang akan menjadi wira anda. Pilihan itu diberikan sebanyak 10 perlumbaan dan 8 kelas. Kebolehan anda sebahagian besarnya bergantung kepada milik kelas. Perechislimihvseh

- Bersreker (kekuatan, membawa kematian, lawan tidak senonoh takut, tidak biasa dengan mengalah)

- Guardian (pembela berani empayar, yang sentiasa bersedia untuk berdiri dengan yang terakhir, dan pedang dan perisai mereka adalah pembantu dipercayai)

- Ranger (mata-mata yang cemerlang, ahli-ahli sihir memegang perangkap dapat menyerang musuh dengan tidak disangka-sangka dari jauh);

- Kesatria Santo (kuat, tentera yang terlatih, terdapat sesuatu yang indah dan megah)

- Mage (hidup di bawah undang-undang sihir dan logik orang bijaksana, ramai daripada mereka cenderung untuk mewujudkan mantra baru)

- Ahli sihir (ahli-ahli sihir dan warlocks khianat menyerupai syaitan dari dimensi lain)

- Mystic (kelas betul-betul seimbang, ahli-ahli berkaitan dengan serangan dan pembelaan, dan juga dapat menyembuhkan)

- Assassin (pembunuh profesional, tindakan yang berbeza yang tidak dijangka dan berahsia, selain mereka yang menghairankan lincah).

BlessOnlinebesplatno menawarkan untuk menjadi salah satu watak di atas. Mengawal wira anda, anda perlu melakukan segala yang mungkin untuk melihat ia membangun. Menjaga, dan bahawa askar itu juga bersenjata. Perhatikan bahawa senjata yang tersedia bergantung pada siapa anda. Jadi datang satu masa untuk pergi ke expanses lokasi perjudian dan mengambil BlessOnlineigrat dengan sepenuhnya! Melakukan pelbagai tugas, berani menyertai pertempuran itu, mendapatkan sekutu dan membuktikan kepada semua orang di sekeliling mereka yang bukan sahaja mampu bertahan di tengah-tengah semua huru-hara ini, tetapi juga mengambil kedudukan yang layak. Perlu diingat bahawa kuasa-kuasa perlu dibandingkan dengan pemain-pemain sebenar yang telah betul-betul yang sama seperti anda mempunyai aspirasi dan cita-cita anda. Tetapi kekalahan musuh - keseronokan sebenar!

Permainan adalah dapat faedah dan pemain berpengalaman dan mereka yang baru kepada dunia fantasi. Menghargai merit, setelah mengalami semua pengalaman mereka sendiri. Mari wajar jangkaan wildest!

 

Bermain juga