Peminat

Nama alternatif: Peminat

Tidak lama dahulu muncul di Internet permainan yang hebat dan menarik untuk peminat bola sepak. Adakah anda terkejut? Ini mungkin bunyi aneh, tetapi kini peminat mempunyai peluang untuk mencari orang seperti yang berfikiran, bercakap dengan orang-orang yang perakaran untuk pasukan bola sepak yang sama, bahawa kedua-dua anda dan bermain permainan yang menarik. Dan ia boleh dilakukan secara serentak.

Terutama bagi orang-orang yang suka bola sepak dan setiap kedua hanya boleh bercakap mengenai pasukan kegemaran anda, perlawanan terakhir dan penalti tempaan denda ditubuhkan permainan kehadiran dalam talian. Peminat talian - adalah permainan yang membawa anda ke dunia yang semua orang suka bola sepak, di mana semua orang mengambil berat tentang pasukan kegemarannya. Peminat permainan dalam talian ini adalah peluang anda untuk mencari orang yang sama, sama seperti anda, yang tinggal untuk bola sepak. Mengambil bahagian dalam projek yang membawa bersama-sama sebilangan besar orang dari bahagian yang berlainan di planet kita, yang benar-benar menunggu setiap permainan kejohanan baru dan berseronok dengan orang-orang seperti yang berfikiran untuk membincangkan perlawanan, sekali gus mengukuhkan persahabatan antara peminat dalam kehidupan sebenar.

Sertai hadir permainan ini sangat mudah, permainan tidak memerlukan pemasangan pada cakera keras anda dan berjalan di mana-mana komputer. Sertai Peminat - beberapa langkah mudah. Anda akan

· Untuk nama,

· Masukkan alamat e-mel

· Buat Laluan

· Juga menerima perjanjian pengguna.

Sekarang anda perlu untuk memilih pasukan yang mana anda sakit, dan membuat profil anda. Peminat proses pendaftaran dalam talian berjaya dan anda boleh memulakan permainan.

Anda perlu memantau kesihatan watak anda, kekuatannya, ketangkasan untuk watak ini, kerana ia membolehkan lebih banyak untuk memukul musuh dan mengelakkan hits kritikal bagi licik, kepintaran dan kemarahan. Itu sahaja yang anda perlu untuk menghabiskan watak berjuang. Kemudian anda akan dapat untuk menyertai pasukan itu di mana pemain lain perakaran untuk kelab bola sepak yang sama seperti anda. Anda akan terlibat secara aktif dalam kehidupan geng. Pasukan itu harus bergerak melalui peringkat, ini akan mendapat mata. Peminat permainan dalam talian memberikan anda keupayaan untuk melaksanakan tugas yang mendapat pasukan. Tugas boleh berbeza:

· Kemenangan ke atas pesaing di rantau ini,

· Pertempuran untuk stadium,

· Billiards,

· Shiz di padang,

· Kerja di tapak pembinaan.

Perlu diingatkan bahawa di samping pasukan ini mempunyai perbendaharaan biasa, yang digunakan untuk membeli pelbagai penambahbaikan. Di samping itu, setiap pasukan mempunyai kit pertolongan pertama, dengan mana setiap ahli pasukan dapat memulihkan dirinya sejumlah titik kesihatan. Briged juga boleh mengambil bahagian dalam pertandingan mingguan pasukan, yang menyebabkan pasukan terkuat ditentukan.

Peminat Main Permainan dalam talian adalah sangat menarik, kerana permainan ini mempunyai chat dan forum di mana peminat boleh berunding pelbagai topik bola sepak, menyiarkan berita bola sepak dan mencari rakan-rakan. Main permainan dalam talian Peminat suka malah mereka yang tidak merasa peminat bola sepak, kerana bermain anda akan melihat bahawa bola sepak - ia bukan hanya satu permainan, tetapi seluruh dunia yang boleh mengejutkan semua orang. Main Peminat anda akan suka lebih kerana ia adalah satu projek yang akan membolehkan anda untuk mengambil bahagian secara langsung dalam perbincangan mengenai tema bola sepak kegemaran anda, bersama-sama dengan ahli-ahli rangkaian. Di sini anda mempunyai peluang bukan sahaja untuk bermain, untuk mengambil bahagian dalam pertempuran peminat pergi ke gym dan memberi watak anda pemandangan yang indah, tetapi juga untuk berkomunikasi dengan rakan-rakan anda, menyesuaikan mesej peribadi mereka dan bercakap tentang chat bola sepak. Peminat boleh bermain antara satu sama. Jangan buang masa dengan sia-sia, kehadiran daftar dalam permainan dan menikmati suasana bola sepak dan permainan yang menarik.

 

Bermain juga