Bombiki

Nama alternatif: Bombiki

Permainan Bombiki adalah permainan komputer animasi yang menarik. Permainan ini tidak memerlukan muat turun, dan seperti cacing permainan.

Pendaftaran Permainan Bombiki adalah sangat cepat dan tidak akan menyebabkan anda sebarang masalah. Anda mendaftar dalam permainan, anda mesti nyatakan Bombiki talian

 1. E-mel beliau.
 2. Kata laluan untuk log masuk ke akaun permainan anda.

Permainan Bombiki di mana anda boleh melawan dengan pemain dengan tangan misteri. Semasa permainan, anda hanya boleh menggunakan papan kekunci anda untuk memudahkan tugas itu sendiri.

Anda perlu memainkan permainan Bombiki terhadap raksasa yang kuat, melibatkan diri Farmhouse Kecil pada tumbuh-tumbuhan, dan juga untuk memulakan hubungan.

Watak-watak anime Amazing, terang, pakaian yang berwarna-warni akan menyukai semua gadis-gadis, dan kesan khas yang sangat baik dan adegan tindakan voskhittelnye akan memenuhi mana-mana lelaki.

Permainan Bombiki membantu anda dengan elaun untuk menghabiskan masa anda!

Main Bombiki Anda akan mendapat pengetahuan tentang beberapa ciri-ciri permainan:

 1. Aksara Cute: watak-watak comel, yang dibuat dalam gaya anime membuat permainan lebih menakjubkan. Terima kasih kepada mereka permainan, berwarna-warni dan terang. Anda juga boleh cuba pada saman yang berbeza watak, beliau yang memberikan ia personaliti khas.
 2. Pertempuran Mod: Anda boleh menikmati pelbagai mod pertempuran, sebagai contoh, untuk melawan pemain lain atau untuk memprovokasi raksasa paling kuat kempen.
 3. Iringan Muzik: permainan mempunyai muzik yang santai dan kesan bunyi dalam pertempuran, yang membuat permainan lebih menyeronokkan dan menarik.
 4. Senjata Luar Biasa: Anda perlu berjuang dengan bantuan injap udara, bata, peti sejuk, shuriken dan bukan sahaja.
 5. Cemerlang kesan khas: setiap watak mempunyai senjata dan tindakan mereka yang mempunyai kesan khas tertentu. Itulah yang membuat permainan lebih berwarna-warni.
 6. Membina peralatan: permainan ini adalah satu sistem canggih yang membolehkan pemain untuk mencipta, memperbaiki dan tampal permata dalam gear. Ini menjadikan pemain lebih.

Permainan Bombiki talian setiap watak mempunyai ciri-ciri tertentu:

 1. Kekuatan - ukuran kuasa tempur penuh setiap watak. Pasukan bergantung kepada peralatan dan ciri-ciri.
 2. Serangan - satu petanda yang meningkatkan kemungkinan kerosakan yang disebabkan oleh watak anda, tetapi ia mengurangkan kelajuan serangan itu.
 3. Ketangkasan - langkah yang memberi kesan kepada serangan kelajuan watak anda dan meningkatkan bekalan tenaga.
 4. Perlindungan - langkah yang mengurangkan kerosakan dan meningkatkan kesihatan.
 5. Luck - langkah yang memberi kesan kepada keupayaan untuk berjaya menangani kerosakan kepada lawan, dan mengabaikan isu pembelaannya.
 6. Kerosakan - adalah permulaan, bahawa anda boleh menyebabkan musuh anda dalam peperangan.
 7. Shield - langkah yang mengurangkan kerosakan.
 8. Kesihatan - ukuran jumlah mata maksimum yang kesihatan.
 9. Tenaga - petunjuk yang digunakan pada penggunaan kemahiran dan pergerakan.
 

Bermain juga