Kitab Camelot

Nama alternatif: Kitab Camelot, Camelot Book

Permainan dalam talian Buku Camelot - Free genre fantasi MMORPG dengan unsur-unsur ekonomi dan strategi. Realiti maya akan membawa anda ke dalam suasana legenda dan mitos-mitos yang telah berlaku dalam minda penduduk kerajaan zaman pertengahan Camelot. Bermula Kitab Camelot bermain, anda boleh kembali beratus-ratus tahun yang lalu, akan bertemu dengan Raja Arthur dan kesatria berani. Mereka yang berminat dalam sejarah, ia diketahui bahawa Zaman Pertengahan malap dan kelabu, dan rakyat karut. Walau bagaimanapun, dengan ini dalam kitab Camelot dalam talian anda tidak menghadapi. Sebaliknya, permainan yang berwarna-warni dan teliti positif. Anda bermain Kitab Camelot, menikmati grafik cantik. Perkembangan pesat dan pengembaraan yang menarik akan merayu kepada peminat melarikan diri dari rutin harian. Selepas pendaftaran Kitab Camelot akan berlalu, anda tidak akan menemui kelebihan membuka perkara yang berbeza. Lagipun, anda perlu membuat tentera anda, dan membina penyelesaian, dan mengumpul sumber-sumber, dan mengawal ekonomi. Gembira bahawa peluang-peluang pembangunan untuk semua para pengguna. Jadi, menjadi seorang pemastautin zaman pertengahan Eropah, anda tahu, daya membelanjakan lebih daripada pampasan. Anda tidak daripada mereka adalah bebas, tidak ada yang boleh menolak kuasa mereka atau kelebihan.

Projek kepada semua pendatang. Keperluan sistem minimum:

 • Sistem operasi Windows
 • Adakah menyokong Flash
 • Tarikh FlashPlayer
 • Resolusi Display 1024 oleh 768 piksel

Daftar dirinya dalam permainan Buku Camelot tidak akan mengambil banyak masa. Di sini anda boleh memilih imej, yang akan muncul di dunia permainan. Tetapi pertama yang anda mesti memasukkan maklumat seperti:

 1. Nama pemain
 2. Kata Laluan
 3. E-mail
 4. Seks

Sudah tentu, anda ingin cepat menjadi sebahagian daripada kehidupan yang sibuk kerajaan. Anda pasti akan cuba untuk mendapatkan khidmat Baginda. Tetapi tidak memandu kuda! Permainan seimbang Kitab Camelot dalam talian melibatkan beberapa ujian untuk mendapatkan keistimewaan. Jadi janganlah menghina mulanya bekerja pada kerja bersungut, seperti porter di pelabuhan atau pejuang tikus. Jika zarekomenduete baik, meningkatkan sebentar lagi. Berusaha untuk setia berkhidmat kerajaan dan akhirnya mencapai tahap yang dikehendaki.

Jaga reputasi anda. Memahami bahawa masa depan anda bergantung kepada jalan yang akan membuat langkah pertama. Main Kitab Camelot yang mungkin sebagai pembela tanahair dan peranan keliling penyamun. Jalan pahlawan dihormati atau pencuri diburu - ia hanya bergantung kepada tingkah laku anda!

Dalam apa keadaan anda tidak akan ditangkap, anda perlu menjaga perkembangannya. Parameter dipisahkan oleh watak-watak:

 • Oleh
 • Ketangkasan
 • Perlembagaan
 • Endurance

Di atas mereka meningkat dan perlu bekerja. Lagipun, untuk membuat cara anda perlu mempunyai musuh dalam sebatan luas kekuatan meningkat, meningkatkan mata kesihatan dan mengumpul pengalaman.

Selain parameter asas terdapat berjuang kemahiran yang boleh mengambil bahagian dalam duels, pengepungan dan peperangan puak. Kitab Camelot permainan dalam talian menyediakan peluang untuk melawan, selepas mencapai tahap tertentu. Taktik Gunaan dan pengiraan yang betul bergantung kepada kemenangan masa depan. Satu lagi perkembangan wira bergantung kepada beberapa teknik khas

 • Kulit Besi
 • Panggil Alam
 • Rahmat
 • Menumbuk berkuasa

Juga memainkan peranan penting peralatan dan persenjataan.

Perkara dari senjata, serta elixirs dibeli di kedai untuk dagangan permainan mata wang (emas) . Apabila melabur sebenar, anda boleh melawat kedai dan dibayar. Peralatan yang berkualiti meningkatkan peluang pertempuran, supaya menjimatkan ini tidak sepatutnya. Pilihan senjata akan gembira dengan anda:

 • Pedang
 • Pisau
 • Paksi
 • Tongkat Magic pelbagai jenis

Ramuan Keajaiban dibahagikan kepada kesihatan dan mengurangkan dadah penawar peningkatan petunjuk tertentu.

Main permainan dalam talian Buku Camelot boleh menjadi sebahagian daripada puak yang. Mempertahankan istana bersama-sama, melibatkan diri dalam perang rahsia, membuat forays ke dalam kawasan musuh - semua ini akan membuat hidup anda kaya dan menyeronokkan.

Tetapi bukan sahaja tindakan ketenteraan yang di maksudkan dengan kewujudan anda. Pilihan 13 profesion awam membolehkan watak anda untuk mencari kesepakatan yang sesuai.

Dalam profesion pembangunan, perlu ditangani:

 • Tapak pembinaan kubu dan berek
 • Untuk menjaga penempatannya
 • Menghasilkan kristal dan sumber-sumber lain
 • Buat objek baru

Atau pergi ke akhir, untuk pergi memancing! Ini akan membantu melegakan tekanan dan berehat. Untuk benar-benar menghapuskan kebosanan, mencari pasangan jiwa anda. Permainan ini membenarkan perkahwinan itu! Ini berlaku di sebuah kuil khas.

Main permainan dalam talian Buku Camelot akan berada di lokasi yang luas. Percayalah bahawa terdapat satu tempat untuk berkeliaran! Hanya tidak kehilangan kewaspadaan! Anda ingin mencapai tahap maksimum 75!

Projek pelayar pecinta Benar tidak akan kecewa. Kitab Camelot dapat memuaskan hati mereka walaupun berubah-ubah! Apa masa yang lama untuk memasang, cuba untuk bermain dan tidak notis, sebagai permainan sudah ketagih. Mari pekerjaan ini akan membawa anda keseronokan sebenar!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag