Borderlands

Nama alternatif: Borderlands, borderlends

Borderlands Permainan adalah satu permainan komputer yang menarik. Dalam permainan ini anda boleh bermain daripada orang yang pertama. Borderlands dibentangkan dengan unsur-unsur penembak dan peranan-bermain.

Muat turun Borderlands anda dapat dari laman web rasmi oleh permainan jika anda mempunyai penuh lapan belas tahun. Sebelum permainan, anda boleh menonton video mengenai permainan Borderlands. Video ini akan memperkenalkan anda kepada ciri-ciri yang berbeza daripada permainan.

Bagaimana untuk bermain Borderlands Anda boleh mengetahui dalam kajian ini.

Dalam-Game Borderlands watak mempunyai keganjilan mereka sendiri. Hanya empat watak-watak dalam Borderlands:

1. Mordekhai - seorang pemburu dalam permainan. Beliau berusia 17 tahun memenangi persaingan untuk ketepatan menembak dengan pistol a. Ramai pemain dalam pertandingan ini, menuduh beliau melanggar permainan dan tingkah laku sukan. Sesetengah pemain berkata sebelum pertandingan dan dia berkelakuan tdk sportif. Beliau mengembara ke planet yang berbeza untuk mencari bahawa dia berminat. Beliau merujuk kepada ini sebagai kehidupan yang lebih baik dan cara mudah untuk membuat wang.

Fakta Khusus:

39 tahun

Warna - biru,

Bumi - Artemis.

2. Roland adalah seorang askar dalam permainan. Dia suka untuk menembak dengan senapang automatik dan senapang patah. Roland menetapkan tyurel tertentu. Selain serangan dan pertempuran, dia boleh menyembuhkan dan memulihkan peluru dan melindungi tuannya. Dalam permainan berbilang, dan ia membantu sekutu mereka. Beliau adalah seorang tentera bekas organisasi "Scarlet Spear."

Fakta Khusus:

'34;

Warna - Hijau;

Planet - Prometheus.

3. Lilith adalah Siren dalam permainan. Ia mempunyai kebolehan psionic. Ia boleh membuat anjakan fasa. Semasa keluar masuk fasa peralihan siren menghantar gelombang letupan. Apabila peralihan diwakili Lilith tidak kelihatan dan bergerak dengan cepat. Dia hanya boleh melawan dalam huru-hara, tetapi untuk ini diperlukan untuk keluar dari peralihan khas.

Ia adalah satu daripada enam siren. Semua siren mempunyai kuasa ajaib. Tetapi mereka tidak tahu bagaimana untuk menggunakannya dan apa yang perlu dilakukan. Beliau mahu untuk mencari Serena syair pujian untuk mengetahui lebih lanjut maklumat mengenai diri anda.

Fakta kunci:

27 tahun

Warna - Pink;

Planet - Dionysus.

4. Bata diwakili sebagai Berserker. Dia boleh pergi kepada keadaan khas. Semasa keadaan ini, dia tidak boleh menembak senapang. Dalam bata ini ganas menyerang musuh dengan tangan dan dengan cepat boleh memulihkan kesihatan mereka. Beliau juga menggunakan kelab, yang akan dalam permainan. Tujuannya adalah untuk mencari adik yang hilang. Dia memakai sebagai maskot mengais anjing, yang sebagai kanak-kanak dia meninggal dunia.

Fakta kunci:

36 tahun

Warna - merah darah;

Planet - Menethius.

Dalam-Game Borderlands senjata masing-masing watak

1. Mordekhai: sniper senapang, revolver.

2. Roland: senapang automatik, senapang patah.

3. Lilith: senapang sub-mesin, senjata asas.

4. Bata: pelancar bom tangan.

Main Borderlands anda akan berada di planet yang berbeza. Setiap watak mempunyai misi sendiri.

Permainan ini Borderlands pc anda boleh bermain dalam mod yang berbeza: pemain tunggal atau berbilang.

Banyak tanggapan yang menarik anda memberikan permainan Borderlends.

 

Bermain juga