Borderlands 2

Nama alternatif: Borderlands 2

Processor: Core 2 Duo / Athlon 64 X2 2. 4 GHz

RAM: 2GB

Kad Video: GeForce 8500/Radeon HD 2600

Disk Space: 13 GB

Borderlands 2 - kesinambungan popular penembak orang pertama dengan peluang dalam pembangunan watak dengan banyak parameter diubah. Itulah perbezaan daripada penembak lain dan membuat permainan ini begitu popular yang membawa kepada adaptasi daripada permainan untuk pelbagai platform, konsol, komputer peribadi, juga telah dikeluarkan versi Borderlands 2 mac os.

Plot

Permainan Borderlands 2 membawa kita ke dunia di mana peristiwa-peristiwa berlaku bahagian pertama, hanya lima tahun kemudian. Rahsia Penyimpanan Didedahkan. Sesetengah pengembara bernama Handsome Jack telah diuntukkan semua kredit untuk pasukan Gudang bagi pemburu, berikutan pemujaan umum, dia mampu untuk merampas kuasa di Hyperion Corporation dan pada masa yang sama mengisytiharkan dirinya diktator baru Pandora. Perubahan besar bermula baru pemerintah, bergantung kepada kuasa perbadanan besar. Di tempat yang pertama, beliau mengambil keputusan untuk menghapuskan berperaturan, akar daripadanya adalah penjajah pertama Pandora, dan cara lain untuk menghapuskan mereka, tetapi untuk memusnahkan setiap terkini, beliau tidak dapat datang. Borderlands 2 mac - menunjukkan berapa banyak boleh menjadi masyarakat industri kejam, yang diketuai oleh orang gila, sekumpulan kecil ingkar. Keadaan ini dan diktator berani tetapi kejam rancangan seterusnya tidak berpuas hati dengan wira Pandora pencari pasukan Repositori, yang merit begitu malu diperuntukkan pembaharu yang baru dibakar. Tetapi diktator tidur empat dan wira yg disakitkan hati jatuh ke dalam bangkai kereta api planet ini disesuaikan. Dengan ini dan memulakan perjalanan anda melalui dunia Borderlands 2 mac os. Anda secara kebetulan, telah menjadi salah satu kereta api penumpang yang sekali-sekala yang tergelincir atas perintah Beau Jack. Perkara pertama yang anda lihat, datang kepada dirinya sendiri, ini adalah sebuah robot menyeronokkan yang menggali kubur, seratus memastikan bahawa protagonis telah pergi ke akhirat. Selepas penerangan ringkas akan membawa anda ke Guardian Angel, yang akan memberitahu anda tentang misi anda dan apa sebenarnya anda ditakdirkan untuk menghentikan Handsome Jack dan tidak memberikannya kepada pembunuhan beramai-ramai menghabiskan mereka. Dengan cara itu, semua empat watak utama dari bahagian besar yang pertama juga terselamat, tetapi mengambil bahagian dalam misi anda, mereka tidak akan, dan kadang-kadang anda akan dijumpai sepanjang permainan, sebagai watak-watak kecil.

Gameplay

Permainan Permainan Borderlands 2 sepenuhnya diambil alih daripada bahagian pertama. Di hadapan kita adalah sama penembak orang pertama dengan model peranan yang diperluas. Sebelum permainan, anda boleh memilih salah satu daripada empat watak-watak yang unik (jika anda telah memasang add-on akan menambah dua lagi watak-watak) yang mempunyai kekuatan dan kelemahan, kemahiran khas, kadar meningkat untuk menggunakan sesuatu jenis senjata. Perbezaan mengikut jenis senjata tidak menghalang semua jenis pakaian anda. Memilih senjata anda, anda pergi untuk mencari pekerjaan yang boleh didapati dari beberapa watak-watak atau papan khas. Pelaksanaan tugas masing-masing akan membawa bonus tertentu dalam bentuk wang, pengalaman, barangan atau Eris, kristal jarang diperlukan untuk memperbaiki senjata atau kemahiran. Selain daripada mekanik permainan yang unik dan Borderlands 2 dikekalkan ciri visual gaya kartun grafik itu.

 

Bermain juga