Gagang

Nama alternatif: Botva

Loji talian - adalah permainan yang berasaskan pelayar percuma dengan pandai berjenaka, antara muka mesra pengguna dan mudah. Dalam cerita permainan ini adalah bernilai domba konfrontasi dan babi, yang tidak boleh membuat ia ... Main Loji

Loji permainan dalam talian tidak memerlukan pemasangan pelanggan dan boleh diakses dari mana-mana pelayar. Semua yang anda perlu memasukkan permainan, ia Daftar Botva: di halaman rumah memilih pelayan permainan (adyn, Dydva, Tytra atau TURBO), taip e-mel dan kata laluan. Kemudian klik pada "Login" dan permainan ini Daftar Loji selesai. Kini, apabila pendaftaran selesai Loji, berpindah ke laman baru, langkah seterusnya adalah untuk memilih watak permainan: memilih cara kegemaran dan lantai kecil dan datang dengan nama watak anda.

Loji permainan dalam talian mempunyai dua puak, ia Barantus (biri-biri) dan Piggy (babi). Beberapa watak-watak yang dicadangkan, dua belas dalam setiap pecahan enam lelaki dan enam perempuan. Membuat pilihan anda dalam penampilan boleh menjadi percuma, dan mata wang dalam-permainan (hijau). Selepas semua tetapan, anda boleh mula bermain Plant.

Originally Loji menawarkan permainan dalam talian melaksanakan tugas pertama. Bagi tugasan akan diberikan pampasan dalam bentuk syiling emas. Mata wang yang agak permainan dalam permainan: ada tiga permainan mata wang (aka sumber) - emas, kristal dan kubis (hijau). Apakah mata wang?

Emas - ini adalah permainan mata wang permainan utama. Untuk mata wang ini boleh membangunkan dan ciri-ciri pam watak anda, membeli peralatan dan peluru. Untuk emas, perlu bekerja di ladang, akan menonton, dan juga emas boleh dipilih dari pemain lain;

Kristal - mata wang dilombong di lombong atau dalam permainan khas mini. Dengan mata wang ini, anda boleh membeli barangan khas peralatan yang membuat sumbangan penting kepada kemenangan dalam pertempuran;

Greens - mata wang itu boleh dikatakan sebuah kristal analog lengkap, yang anda boleh membeli, menyelamatkan diri daripada mempunyai untuk bekerja di lombong. Tetapi pemain yang berada dalam persatuan boleh mendapatkan sayur-sayuran, menjual barang khas di pasaran untuk pemain lain, atau menang dalam poker pada tulang di Tavern.

Menu, memilih "Watak", anda boleh menukar avatar anda, statistik paparan, dan juga berkenalan dengan kebolehan watak. Kemampuan ini

; -

Tahap menunjukkan kemajuan pertumbuhan watak

Kekuatan - menentukan kerosakan yang dilakukan oleh musuh;

Perlindungan - mengesan kerosakan yang boleh dikunci;

Ketangkasan - menentukan kebarangkalian melarikan diri daripada serangan musuh;

Berat - untuk menentukan kesihatan dan kelajuan pemulihan;

Kepakaran - menentukan sama ada mengenakan dua hits berturut-turut;

Glory - penilaian kualiti moral watak.

Main permainan dalam talian Botva mampu preobretya suka haiwan ("haiwan"), yang akan membantu dalam peperangan. Tetapi ia tidak menarik saham kecil simpanan.

Permainan ini mempunyai pelbagai jenis perisai, senjata, ramuan, dan loket. Dan juga bangunan-bangunan yang berada dalam kampung (Bench, Sbytnitsa, Kedai Senjata, Tavern, Ladang, Harta Tanah, Sanctuary dan Baik). Di samping itu, masih terdapat sekolah, Kubu, Harbor, Saya (di mana anda bekerja), Vodalka (di sini anda boleh mencari pengembaraan, cabaran).

Main permainan dalam talian boleh terdiri Loji Guilds, yang dibahagikan ke dalam kelas dan profesion. Anda boleh memilih satu profesion tunggal dan kelas. Di sini mereka adalah:

Orang kaya - yang kesatuan peniaga, matlamat - emas;

Gila kerja - Guild pelombong matlamat - kristal;

Rajin - Guild petani matlamat - keseronokan Farm;

Zhelezyachnik - kesatuan.

Setiap kesatuan dalam Botva dalam talian, menawarkan kelebihan khas dan mengetengahkan gaya anda bermain.

Dan bermain permainan dalam talian Loji boleh bekerjasama dengan orang-orang seperti yang berfikiran dalam puak, di mana anda boleh membina bangunan bersama-sama, untuk memudahkan permainan.

Di antara dua puak dalam permainan dalam talian Botva, kadang-kadang ada peperangan, dalam hal perbezaan pendapat yang serius.

Permainan Loji talian cukup luas dan Loji selepas pendaftaran dengan masuk ke dalam permainan, anda boleh belajar banyak yang menarik. Main Loji akan menyeronokkan!

 

Bermain juga