Berani Little beasties

Nama alternatif: Berani Little beasties

Permainan Berani Little beasties - ia adalah satu permainan pelayar menyeronokkan dicipta oleh sebuah syarikat Jerman.

Permainan Berani Little beasties talian, anda akan perjalanan yang berbeza tempat-tempat indah di seluruh dunia untuk mencari spesies kecil haiwan comel dikenali sebagai beasties .

Anda perlu menangkap dan membiak mereka kucing dan melatih ini sedikit makhluk comel untuk Dalam usaha untuk menjadi berkuasa dalam Akhirnya, untuk haiwan kecil melawan haiwan lain.

Dalam Brave Little beasties pendaftaran tidak dibentangkan di Rusia, kerana tapak, permainan ini telah dicipta di Jerman. Untuk mendaftar dalam permainan ini pelayar anda perlu:

1. Cari poster Brave Little beasties.

2. Membuat klik pada butang « Jetzt spielen » .

Sebelum anda timbul secara mendadak borang pendaftaran.

3. Dalam perenggan yang pertama, tulis nama anda.

4. Mewujudkan kata laluan anda sendiri, hanya berfikir ke tangan anda dengan berhati-hati ke tahap maksimum kebolehpercayaan adalah.

5. Masukkan alamat peti mel anda.

6. Baca perjanjian lesen dan peraturan. Selepas itu, meletakkan tanda semak dalam maklumat yang anda mempunyai dengan semua mata bersetuju peraturan dan perjanjian. Jika anda enggan ini, anda tidak boleh mendaftar.

7. Klik pada butang biru dilabel « Registrieren » .

Selepas itu, anda boleh menganggap diri anda permainan pengguna berdaftar Brave Little beasties Online.

Main Berani Little beasties Anda mesti menjaga semua haiwan mereka kerana kemampuan mereka untuk bergabung dan harta bergantung kepada makanan yang anda berikan kepada mereka.

Haiwan anda boleh menyerang, bermain. Juga anda perlu membesar sangat kuat dan dapat menghasilkan semula, mewujudkan pandangan yang baru dan unik.

Permainan Berani Little beasties dalam reka bentuk visual dalam beberapa cara menyerupai Battlemons, yang baru-baru ini telah dilancarkan TravianGames, tetapi dalam permainan ini terdapat satu persekitaran 3D, yang dilaksanakan melalui teknologi Flash yang terbaru.

Persembahan berwarna-warni dan gaya grafik menawan Brave Little beasties menarik gamer kasual, tetapi mekanik strategi yang kompleks dan dalam memberikan pemain tugas yang lebih kompleks manakala zverushki menenangkan diri saya hidup di negara ini.

Dalam Brave Little beasties Anda boleh memainkan beberapa haiwan berikut:

1. Kucing berapi - manis menjadi dengan kuku yang tajam dan merah terang warna dengan mata besar.

2. Katak - makhluk yang menghairankan manis, yang sekarang dan kemudian melompat di taman anda.

3. Feely - haiwan sangat melucukan, beliau sentiasa dalam kepala saya idea mencabar terjaga.

4. Musang Ungu - sentiasa membuat anda mengejutkan mata penuh perasaan bertimbang rasa anda.

Di kebanyakan kawasan Berani Little beasties Online anda boleh bermain secara percuma, dalam peristiwa-peristiwa yang pernah baru dan menarik.

Berani Little beasties - adalah permainan mesra dan menyeronokkan yang direka untuk semua peringkat umur.

Menyelam ke dalam dunia ini dengan haiwan kecil yang menarik dan lucu, yang terlibat dengan mereka dan mewujudkan satu pasukan pertempuran besar.

 

Bermain juga