Brick-Force

Nama alternatif: Brick-Force

Brick-ForceOnline penembak berbilang yang menakjubkan dengan grafik 3D yang realistik dari syarikat Infernum. Keupayaan untuk membuat beribu-ribu peta, membuat dunia seperti yang anda lihat dalam impian anda, bertarung atau bekerjasama dengan pemain lain, menyelesaikan masalah yang paling sukar pada pandangan pertama, memilih yang paling sesuai di antara banyak mod, dan hanya menikmati pelbagai fungsi projek, semua geran ini kepada pengguna secara percuma Brik Force permainan. Mengumpul kad, anda akan menerima anugerah yang layak, dan ini, anda akan bersetuju dua kali dengan gembira, bukan sekadar menikmati proses pembinaan. Lagipun, jadi anda akan mendapat insentif untuk bekerja keras! Berjaya boleh menjadi sesiapa sahaja yang akan meletakkan sekurang-kurangnya sedikit usaha. Cubalah kekecewaan hanya tidak mengancam!

Anda boleh memasang pelanggan pada PC sebaik sahaja pendaftaran Brick-Force selesai. Masukkan alamat e-mel (ulangi), kata laluan (ulangi) dan nama samaran. Perjanjian pengguna dan langganan berita secara lalai. Satu lagi perkara penting ialah surat-menyurat komputer yang diperlukan untuk keperluan sistem permainan. Untuk bermain Brick-Force tanpa sebarang masalah, bandingkan konfigurasi komputer dengan senarai berikut: WindowsXP / WindowsVista / Windows 7; pemproses Pentium IV 1.8 GHz; kad grafik 128 MB; ruang kosong pada cakera keras 2 GB dan 1 GB RAM. Adalah perlu untuk menyedari bahawa keperluan sistem agak jauh.

Sekarang anda adalah pengguna sah Brick-Force dalam talian dan ia akan menjadi baik untuk mempelajari semua ciri-cirinya. Untuk bermula, pertama sekali, anda berada di sini untuk membuat peta. Bekerja dengan rakan-rakan, anda boleh memberi inspirasi kepada mereka dengan semangat anda! Tunjukkan kreativiti anda, tampil dengan reka bentuk yang paling hebat, kerana ini adalah peluang untuk menunjukkan diri anda dalam semua kemuliaannya! Anda boleh memainkan Pasukan Bata menggunakan banyak mod. Mari kita senaraikan senarai ini:

- TeamDeathmatch: pemain dibahagikan kepada dua pasukan (sehingga 8 orang masing-masing) dan berusaha mencapai matlamat sebelum kehabisan masa.

- Tangkap bendera (CTF): Matlamat utama adalah menangkap bendera, yang harus dikaitkan dengan pangkalan musuh. Pada peringkat kedua adalah mungkin untuk mengembangkan pangkalan yang sudah dibina.

 

Bermain juga