Brick-Force

Nama alternatif: Brick-Force

Bata - Tentera Online - penembak berbilang hebat dengan realistik 3 D [ _2_] grafik dari syarikat Infernum . Kemampuan untuk membuat ribuan peta, lakukan yang dunia jadi apa yang anda lihat di dalam mimpi anda, melawan atau bekerjasama dengan peserta lain untuk menyelesaikan yang sangat rumit pada pandangan pertama, masalah memilih yang paling sesuai di kalangan kejamakan mod, dan hanya menikmati kepelbagaian projek & ndash , semua yang memberikan pengguna bebas daripada Tentera bata permainan. Mengumpul kad, anda akan menerima berpahala, dan ia, dua kali lebih bagus, dan bukan hanya menikmati proses pembinaan. Lagipun, jadi anda akan mempunyai insentif untuk bekerja! Yang berjaya boleh menjadi sesiapa sahaja yang akan membuat walaupun sedikit usaha. Cubalah - tidak betul-betul menghadapi kekecewaan!

Pasang pelanggan pada PC anda, anda dengan serta-merta sebaik sahaja anda lulus Bata boleh - Tentera pendaftaran. Proses pewujudan akaun tidak mengambil masa. Masukkan alamat e-mel (ulang), kata laluan (ulang) dan nama samaran. Terma dan langganan berita - secara lalai. Satu lagi perkara penting - ia adalah perlu bahawa komputer anda memenuhi keperluan sistem untuk permainan. Kepada anda tanpa masalah menjadi Bata - Tentera memainkan, bandingkan konfigurasi komputer anda dengan senarai: sistem operasi WindowsXP/WindowsVista/Windows 7; pemproses Pentium IV 1,8 GHz, 128 MB kad video, ruang bebas pada cakera keras anda 2 GB dan 1 GB RAM. Kita perlu mengakui bahawa keperluan sistem agak Pengampun.

Sekarang anda adalah pengguna yang sah Bata - Tentera dalam talian dan ia akan lebih baik untuk menerokai semua ciri-fiturnya. Mari kita mulakan dengan hakikat bahawa, pertama sekali, anda berada di sini untuk membuat peta. Ia boleh dilakukan solo atau usaha pasukan bersama. Bekerja bersama-sama dengan rakan-rakan anda, anda boleh memberi inspirasi kepada semangat anda! Menunjukkan kreativiti anda, fikirkan reka bentuk sejuk, kerana ia adalah peluang sangat untuk menunjukkan dirinya dalam semua kemuliaan itu! Main Bata - Tentera boleh menggunakan mod pandangan yang banyak. Kami senarai mereka seterusnya:

- Pasukan deathmatch : pemain dibahagikan kepada dua pasukan (sehingga 8 orang setiap satu) dan berusaha untuk mencapai matlamat sebelum masa tamat .

- Deathmatch : permainan untuk dirinya sendiri. Perlu untuk membunuh lebih banyak musuh.

- Defusion : pertempuran antara kedua-dua pasukan, di mana perlu meredakan bom musuh dan meletakkan mereka di wilayahnya.

- Tangkap Bendera ( CTF ): matlamat utama - untuk menangkap bendera, yang harus dikaitkan dengan pangkalan musuh. Terdapat mata tertentu menangkap, dan boleh melihat mereka pada radar.

- Perhimpunan dan kemusnahan: pertama, anda menentukan saiz kad, maka anda melakukan apa-apa usaha yang menarik sebagai perhimpunan dan kemusnahan. Pada peringkat kedua boleh didapati untuk mengembangkan asas yang sebelum ini dibina.

- Pertahanan : pertahanan klasik dan menyerang. Dari musuh anda mesti mempertahankan nilai-nilai, ketika cuba untuk mengenakan kerosakan yang lebih besar.

Di antara mod-mod ini tentunya ada kegemaran anda. Apa lagi yang mampu sila realiti maya? Bata - Tentera permainan membolehkan anda untuk membuka beribu-ribu kad digunakan dalam mod tertentu blok bangunan dan pelbagai besar batu-bata, dan menyediakan pengguna keupayaan untuk menghantar elemen utama interaktif pilihan anda ( menara, batu loncatan, bom). Dan anda boleh melawat kedai dalam permainan untuk membuat membeli-belah yang menyenangkan. Sebagai contoh, jika anda memerlukan senjata api, cukup untuk mempunyai dana untuk membeli dan melawat kedai runcit. Dan jika terdapat keperluan untuk menukar pakaian, anda sekali lagi untuk jalan yang sama. Atau mungkin anda memutuskan untuk membuat kejutan kepada seseorang dan ingin membeli satu perkara yang berguna sedikit. Hadiah ini anda akan mendapati segala-galanya di kedai yang sama. Inventori yang diperoleh akan membawa banyak faedah dalam permainan.

Ringkasnya, tidak kira sama ada anda akan bermain, saya maksudkan solo atau menyertai puak, anda akan sama-sama menarik. Dalam dunia permainan terdapat sesuatu untuk dilakukan sentiasa. Kaya, penuh dengan kepelbagaian, sempurna berfikiran gameplay telah berminat ramai pemain. Cubalah - dan anda pasti akan memenuhi kehendak anda! Pengalaman yang menyenangkan!

 

Bermain juga