Realm Patah

Nama alternatif: Realm Patah

Permainan Patah Realm adalah berdasarkan permainan MMORPG berasaskan pelayar yang memperkenalkan pemain kepada dunia dalam keadaan perang, kerajaan adalah di bawah ancaman. Dalam R permainan mempunyai empat kelas yang berbeza untuk pemain, anda boleh memilih yang gasar, pemanah, ahli sihir atau Kesatria Santo. Anda juga mempunyai pilihan seks: lelaki atau perempuan. Permainan Patah Realm tidak mempunyai cara untuk menyesuaikan penampilan wira potensi anda, kecuali orang-orang yang berada dalam kedai.

Sebelum memainkan Patah Realm, pastikan komputer anda memenuhi keperluan sistem seperti: pemproses frekuensi - 2GHz, 1GB RAM, Kad Video - 128 MB. Sertai dalam permainan Patah Realm tidak mengambil banyak masa anda dan mudah:

1. Pada halaman utama, pilih item « menandatangani sehingga »; [ _15_]

2. Masukkan nama pengguna anda,

3. Masukkan kata laluan yang selamat dan mengulanginya;

4. Sila masukkan alamat e-mel yang sah;

5. Tulis tarikh lahir;

6. pilih « Hantar » dan Patah [_1_ ] pendaftaran Realm berakhir.

R2Games baru-baru ini mengeluarkan satu sekuel baru kepada permainan Crystal Saga dipanggil Realm Patah talian , yang mempunyai perbezaan yang signifikan dalam grafik dan jalan cerita, tetapi juga mempunyai banyak persamaan dengan yang asal. Pada masa ini anda akan bermain permainan Patah Realm dan turut serta dalam barisan kejam putera Reucroft untuk mempertahankan keamanan dan memulihkan kawasan yang rosak.

Pada Patah Realm menarik untuk bermain, kerana pemain hanya boleh memilih empat kelas utama: Kesatria Santo, gasar, pemanah dan ahli sihir, tetapi mereka juga boleh akses pelbagai subkelas. Jika pemain memilih untuk bermain gasar huru-hara, mereka akan bermain dengan sub-kelas, seperti Berserk, Tuhan atau veteran.

Pertama sekali, permainan Patah Realm tidak memperkenalkan sesuatu yang baru sama sekali. Ia menawarkan satu sistem yang biasa: pemain pergi di seluruh dunia, melawat pelbagai peta kecil, membunuh raksasa dari jenis yang sama, dan juga bertemu dengan beratus-ratus atau beribu-ribu aksara serupa. Malah, ia adalah sukar untuk mencari perbezaan besar dalam permainan antara Patah Realm dan Crystal Saga .

Permainan Patah Realm baik yang pemain boleh mendapatkan haiwan kesayangan dan sayap percuma. Oleh kerana BR permainan menyediakan kawasan peta dan banyak navigasi secara automatik dalam kebanyakan kes, pemain akan perlu melalui kad-kad yang sebelum tiba di destinasi. Realm peta Broken talian semua kelihatan unik dengan tema yang berbeza. Oleh itu, anda akan melihat struktur yang berbeza di bandar, yang diliputi salji pain di padang pasir, dan pelbagai makhluk dalam setiap senario.

Cerita Pencarian Realm Patah talian dinyatakan dalam pertempuran dengan berpuluh-puluh raksasa dari jenis yang sama berulang-ulang kali. Iaitu, selepas anda telah membunuh 15 serigala Artik, anda akan diminta untuk membunuh 12 daripada mereka sekali lagi untuk mendapatkan senjata tertentu, dan kemudian berpuluh-puluh mereka untuk mengumpul rambut cukup serigala. Ini menyebabkan satu pembaziran pengalaman dalam BR permainan.

Permainan Realm Patah tidak menambah apa-apa anugerah melalui pertempuran. Penjara kecil, di mana terdapat hanya beberapa perusuh dan bos, tidak banyak akan menggembirakan pemain, selain itu, lawan akan kesihatan yang maksimum yang lebih besar daripada anda atau haiwan kesayangan anda. Oleh itu, permainan Realm yang Broken menunjukkan bahawa ia adalah lebih baik untuk menyertai atau membuat kumpulan, sebagai seorang pemain adalah hampir mustahil untuk pergi bawah tanah.

Dalam dan melawan raksasa, permainan Realm Patah tidak menawarkan beberapa cara untuk menikmati pertempuran masa nyata. Sebagai contoh, anda boleh menerokai jurang yang kekal dan menyertai parti itu untuk memanjat menara pembelajaran! Oleh itu, walaupun beberapa kelemahan, BR permainan adalah sekuel layak Crystal Saga .

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag