BS - Darah dan Jiwa (Darah dan Jiwa)

Nama alternatif: Darah dan Jiwa, jiwa dan darah, jiwa dan Laut zina

Permainan BS Online (Darah dan Jiwa) - MMORPG tema dahsyat. Syurga dan neraka datang bersama-sama dalam banyak perlawanan, orang yang sama terperangkap di antara dua api. BS permainan dalam talian - ia pertempuran hebat adegan perang dan pertandingan, dan dalam masa aman - pekerjaan perniagaan kegemaran, pembangunan ekonomi dan ... cinta. Tetapi sebelum kita memberitahu anda tentang sisi lirik BS talian, mari kita menentukan aspek-aspek teknikal. Oleh itu, keperluan sistem minimum untuk komputer anda: sistem operasi - Microsoft Windows XP SP3 32/64bit, Microsoft Windows Vista 32 bit, Microsoft Windows 7 32/64 bit; Processor - Pentium 4 2. 0 GHz atau yang setaraf; RAM dari 512Mb; kad grafik yang menyokong DirectX 9c (memori dari 256MB).

Sertai dalam permainan BS mungkin dalam beberapa cara: anda boleh login sebagai pengguna rangkaian sosial "Vkontakte" atau anda boleh membuat akaun di platform permainan Wartel. Untuk yang kedua anda perlu klik pada laman web permainan "bermain secara percuma" dan isi borang di - masukkan alamat akaun e-mel dan kata laluan, dan menerima perjanjian pengguna. Oleh itu, BS anda di pendaftaran dalam talian selesai.

Nah, lihat BS di belakang? Kemudian, selamat datang ke dunia menarik permainan «Darah dan Jiwa». Sebelum anda mula bermain BS yang anda akan perlu untuk memilih pelayan. BS permainan dalam talian yang menggunakan pelayan berbilang - Theos dan Elysium, dan pelayan baru Tario dan mutlak.

Seterusnya terlibat dalam mewujudkan bersifat. Anda diminta untuk empat kelas wira:

• Warriors - utusan-utusan Tuhan Perang lipatan, adalah di bawah perlindungan haiwan suci;

• Anak panah - makhluk menembak elegan dan sesuai yang ramai, pengunjung dewi Dibon;

• Ahli sihir - dewa pelajar keadilan Agenona adalah mengambil bahagian dengan rahsia alam semesta mengalir penggunaan sihir;

• bards - renungan diilhamkan Arisfeey pemuzik yang muzik mereka boleh menghidupkan, menyembuhkan atau memusnahkan.

Setiap kelas senjata mereka, ciri-ciri mereka, kemahiran, dan tiga cawangan pembangunan: Pahlawan Master-Kesatria Santo, Shooter Ghost-Ranger, Mage Thunderer Imam, Bard Rasul Guardian. Selain watak-watak ini, dari mana anda boleh memilih diri anda yang paling kacak, anda akan dimasukkan ke dalam menjaga seorang pembantu - Elf (ia juga boleh juga dipilih). Ia akan berkembang dengan watak anda dalam elemen itu, yang anda memilih untuk dia. Apabila mereka membesar, peri anda akan membawa mata pengalaman. Perkara utama adalah untuk tidak melupakan bahawa "kita bertanggungjawab untuk mereka yang dijinakkan" - menonton dia, makanan, menjaga dan anda juga akan mendapat manfaat daripadanya.

Selain prestasi dalam kelasnya untuk bermain permainan BS dalam talian adalah bernilai untuk kemudian 20 tahap anda boleh menyertai "syarikat yang kudus" tobish menjadi tuhan. Tetapi maruah ilahi akan mendapat - melakukan satu siri tugas (nama mereka di sini pengenalan) yang membolehkan anda untuk mendapatkan mata dan bintang iman. Dalam kuantiti yang mencukupi, dan mereka boleh ditukar dengan faedah menjadi tuhan.

Main permainan BS dalam talian sangat menarik bahawa setiap peringkat (baik, di suatu tempat kira-kira sedozen daripada mereka) adalah wira anda membawa peluang-peluang baru. Selepas 20, anda menjadi tuhan, dan selepas ke-50 anda boleh mendapatkan separuh kedua, tetapi tidak hanya begitu, dan secara rasmi - untuk berkahwin di sini adalah tradisi yang baik. Mewujudkan keluarga lulus khas "keluarga" pencarian, mendapat ganjaran, dan banyak lagi - berkomunikasi dalam chat berasingan mereka.

Tetapi bagaimana akan apa-apa yang menyeronokkan untuk bermain BS ke arah pembangunan watak, jangan lupa tentang misi utama - untuk melindungi diri anda, keluarga anda, persatuan, dan lain-lain dan lain-lain Berjuang untuk dunia yang anda telah diwujudkan, untuk orang-orang yang dekat dan sayang kepada anda dalam «Darah dan Jiwa» dunia.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag