Bumz, Bumz, Bums

Nama alternatif: Bumz

Jika anda menganggap diri anda seorang peminat yang Worms permainan legenda, tetapi permainan ini anda bosan - maka berasaskan pelayar baru permainan kartun Bumz adalah apa yang anda perlukan. Rasa seperti watak buku komik sedikit dan memusnahkan musuh-musuh beliau. Pencipta permainan telah memelihara format permainan lucu - banyak bunyi lucu dan frasa yang anda akan mewujudkan suasana yang baik untuk sepanjang hari.

Sertai dalam permainan Bumz mempunyai beberapa kepelikan. Jika anda ingin menggunakan ciri-ciri tambahan, maka anda pasti perlu mempunyai peti mel pada mel laman web ini. ru, tetapi juga peti mel lain yang sah adalah baik. Pilih profil:

• masukkan ke dalam bidang yang sesuai alamat e-mel anda yang sah,

• mewujudkan kata laluan,

• memikirkan nama untuk dirinya sendiri di forum

• masukkan kod keselamatan yang dari imej yang dilihat.

Seperti yang anda lihat Bumz pendaftaran mudah dan hanya mengambil masa beberapa minit. Dan apabila pendaftaran Bumz talian selesai, anda perlu pergi ke menu utama dan pergi ke medan perang di bawah datanya: masukkan alamat e-mel dan kata laluan, dan kini di hadapan dalam peperangan!

Untuk bermain online Bumz, komputer anda mesti memenuhi keperluan sistem:

Sistem Operasi • Windows 2000/XP/2003/Vista/2008;

• 512 MB memori;

• 64 MB kad grafik;

• Akses Internet

• ditetapkan Adobe Flash Player.

Mendapatkan bermain dalam Bumz! Sekarang anda mencipta watak anda sendiri, memilih jantina watak - seorang gadis yang menawan yang akan memikat lawan keindahannya atau lelaki yang sukar yang berani menangani musuh. Permainan dalam talian Bumz sangat mudah untuk digunakan: empat kekunci anak panah pada keyboard anda akan mengawal arah pergerakan dan kawalan bar ruang digunakan serangan kekerasan. Di peringkat 12, anda boleh membuat persatuan anda sendiri atau lain menyertai kesatuan yang sedia ada, menerima jemputan rakan-rakan.

Bumz permainan dalam talian mempunyai kesan khas yang sangat baik dan agak realistik. Sistem senjata akan memuaskan hati yang paling mencabar pemain - dari Zaman Batu untuk senjata pistol laser canggih. Tetapi ini tidak menjadi sempadan. Setiap senjata juga boleh diperbaiki dengan pergi ke Arsenal. Selain itu, anda boleh menjual dan bertukar-tukar senjata anda. Untuk pemain halus dan menuntut, permainan ini telah disediakan Bumz sistem dalam talian untuk meningkatkan senjata dan peralatan. Untuk melakukan ini, anda perlu memilih salah satu daripada tiga permata:

• Serangan meningkat

• peningkatan perlindungan

• prestasi yang dipertingkatkan

Dan letakkan di dalam tangan anda, pakaian atau penutup kepala.

Selain tugas harian biasa, anda boleh bekerjasama dengan odnodumtsami dan pergi mengembara untuk pertempuran dengan banyak dan dahsyat raksasa. Anugerah ini akan masing-masing - kekayaan tidak dapat dibayangkan. Tetapi ingat: yang lebih tinggi tahap anda, semakin kuat akan musuh, tetapi pada masa yang sama, lebih berharga akan anugerah.

Jika anda telah gushed perasaan romantik, anda juga boleh menggunakan Perkawinan. Semua yang anda perlukan - adalah untuk membeli cincin pertunangan dan menawarkan tangan dan hati watak yang berlainan jantina beliau. Siapa sangka bahawa bermain permainan dalam talian Bumz boleh menjadi sangat romantis. Selepas majlis perkahwinan itu, yang akan mengambil tempat dalam Kaabah, pasangan itu boleh novosochetavshayasya indah-indah meraikan menyertai dua hati kartun. Jika selepas beberapa kali anda akan menyedari bahawa ia adalah satu kesilapan, dan pasangan anda bukan orang yang dengan siapa anda mahu kaitkan hidup anda, anda boleh memfailkan untuk perceraian dan sekali lagi mendapatkan teman atau pasangan hidup.

Dalam Bumz bermain mudah dan menarik. Alami keindahan permainan ini dan menikmati, kerana anda akan menemui banyak peluang yang menarik dalam permainan.

Permainan dalam talian Bumz menarik dan berwarna-warni. Main Bumz semua orang boleh!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag