Perniagaan Tycoon talian

Nama alternatif: BT talian

Perniagaan Tycoon Online - satu strategi percuma berasaskan pelayar dalam talian ekonomi yang ditawan berjuta-juta pemain di seluruh dunia. Jadi, di mana permainan akan boleh didapati dalam tetingkap penyemak imbas, pelanggan permainan ini tidak diperlukan.

Daftar Perniagaan Tycoon Online, akan membolehkan anda untuk belajar dan merasa ahli perniagaan yang berjaya, ikon fesyen dan juga ahli politik berpengaruh. Anda boleh memilih cawangan, mengupah kakitangan untuk melawan dengan pesaing mereka, dan banyak lagi ...

Untuk lulus Perniagaan Tycoon Pendaftaran dalam talian, anda perlu memasukkan e-mel anda, kata laluan, dan nama (atau nama samaran). Selepas perjanjian untuk menerima peraturan permainan dan memilih pelayan permainan. Pada pendaftaran ini akan tamat.

Sekarang anda boleh mula membuat syarikat anda. Pertama anda perlu untuk memilih nama watak, jantina, dan aktiviti di mana anda akan bekerja.

Dalam Perniagaan Tycoon Permainan dalam talian mempunyai empat bidang aktiviti:

  • Hiburan
  • Runcit
  • Catering
  • Perkhidmatan

Hanya memberi perhatian kepada penerangan industri, kerana setiap daripada mereka mempunyai ciri-ciri sendiri. Seterusnya anda perlu untuk memilih seorang pembantu (setiausaha) daripada sepuluh dikemukakan dan menentukan apa yang seks itu.

Sekarang kita boleh terus ke permainan sangat Perniagaan Tycoon Online, dan untuk pelaksanaan tugas svogo pertama. Dari semasa ke semasa setiausaha anda akan memberi anda pelbagai tips dalam permainan (dalam kepentingan terbaik anda untuk mendengar nasihat ini, apa yang akan perniagaan anda untuk membangunkan dalam arah yang betul, dan anda mendapat pengalaman yang paling menyeronokkan permainan ini).

Permainan Main Perniagaan Tycoon Online, dari syarikat anda perlu membangunkan perniagaan anda untuk syarikat-syarikat antarabangsa, pengambilan dan latihan pekerja. Salah satu aspek yang paling penting dalam permainan dalam talian Perniagaan Tycoon, memberi kuasa kakitangannya yang memenuhi jawatan kriteria tertentu (20). Jika betul diagihkan pejabat, pekerja anda akan membantu untuk cepat meningkatkan kecekapan syarikat.

Bergantung kepada yang dipilih berjabat luar, anda akan membina dan membangunkan kedai-kedai dan kilang yang mengeluarkan penerokaan dan pengeluaran minyak untuk memasang menara, membina kilang penapis. Untuk mengetahui bagaimana untuk perniagaan dengan betul, membina kedai-kedai dan bangunan pencakar langit, pembelian bahan-bahan dan berinteraksi dengan pemain, anda akan diminta 35 pencarian utama, yang akan membayar untuk mata pengalaman dan wang. Main Perniagaan Tycoon Online, anda akan mempunyai beberapa objektif dan pencarian setiap hari. Apabila membina institusi mereka perlu mengambil kira pesaing yang berpotensi, jika mereka dekat dengan banyak, anda menghadapi risiko kehilangan kemajuan ekonomi mereka.

Apakah jenis perniagaan tanpa media, bukan? Jadi, dalam permainan ini ada. Dengan bantuan media yang anda akan menjalankan serangan maklumat mengenai pesaing anda, tetapi segala-galanya bergantung kepada prestasi dan tahap pengaruh anda. Ia adalah mungkin bahawa anda akan meminta media menolak atau harga yg terlalu mahal.

BT Permainan Online akan membantu anda membangunkan kemahiran keusahawanan dan memahami jika anda boleh menjadi dingin usahawan

Main Permainan BT Online, anda akan dapat untuk mewujudkan dan menguruskan kesatuan, untuk mengambil bahagian dalam perbahasan, dan proses pertukaran. Anda akan mempunyai peluang untuk menjadi ahli "Golden VIP», di mana anda akan menerima bonus tertentu. Anda juga boleh mengambil jawatan timbalan majlis bandar dan mempunyai hak untuk menutup institusi persaingan juga melibatkan diri dalam lebih dan 'menceroboh. Dan banyak lagi ...

Disimpulkan dalam menyiapkan kajian semula, kita boleh mengatakan bahawa Perniagaan Tycoon dalam talian boleh memainkan semua yang berminat di jalan membina perniagaan. Terdapat peluang yang baik untuk pemain. Dan untuk memahami bahawa seluruh proses ini, anda perlu Daftar selepas perlawanan Perniagaan Tycoon Online, lulus cara ini sendiri!

 

Bermain juga