Bersekongkol dalam talian

Nama alternatif: Bersekongkol dalam talian

Cabal online - adalah permainan berbilang menyeronokkan dari pemaju Korea ESTsoft, yang sememangnya unik berminat untuk pemain daripada kesipian beliau. Utama "muslihat" permainan ini adalah gaya unik bermain dengan proses menarik beliau.

Sebelum anda bermain permainan Cabal Online, anda perlu menyemak sama ada yang diperlukan keperluan sistem komputer untuk permainan. Pemaju mesti memenuhi keperluan yang berikut:

- Sistem operasi: Windows 2000/XP;

- Processor: Pentium 3800 MHz

- Video: GeForce 2 Siri 512 MB atau sebagainya;

- Sesuai dengan langsung x 9. 0 bunyi;

- 2 GB ruang bebas pada cakera keras anda.

Proses Seterusnya mandatori adalah untuk mendaftar dalam permainan Cabal Online. Untuk melakukan ini, di laman web rasmi permainan untuk memilih seksyen Daftar Cabal Online, di mana untuk mengisi data utama mengenai pengguna. Masukkan yang berikut diperlukan:

- E-mel,

- Gelaran dalam permainan,

- Kata;

- Tingkat;

- Baca dan terima Pengguna.

Dan perkara terakhir yang perlu dilakukan sebelum anda bermain permainan dalam talian Cabal - adalah untuk memuat turun dan memasang pelanggan permainan. Anda boleh memuat turun secara percuma terus daripada laman rasmi. Selepas memuat turun, anda mesti menjalankan Cabal_Setup. exe, untuk memasangkan permainan. Kemudian menggunakan nama pengguna dan kata laluan anda perlu masuk ke dalam permainan. Pada pendaftaran Cabal Online ini menutup dan anda sudah bersedia untuk proses permainan yang menarik.

Permainan Cabal Online bermula dengan pemilihan watak. Pemain akan memilih jenis gaya rambut, muka dan warna rambut untuk watak anda. Main Cabal Online boleh berada dalam salah satu daripada enam kelas:

- Assain;

- Witcher;

- Ahli silap mata;

- Pahlawan;

- Arrows;

- Defender.

Setiap kelas mempunyai kelebihan dan kekurangannya, jadi pada mulanya memerlukan sedikit masa untuk mempelajari kebolehan watak asas.

Permainan Cabal Online yang mempunyai satu sistem yang unik kemahiran. Setiap watak mempunyai empat jenis kemahiran:

- Magic;

- Khas;

- Fizikal;

Pasif.

Setiap kemahiran boleh dibangunkan. Untuk menggunakan kemahiran mata pengagihan ditambah, yang kemudiannya perlu melabur dalam pembangunan apa-apa kemahiran. Kemahiran baru perlu didapati dalam buku-buku yang anda boleh membeli. Pada mulanya permainan Cabal Online mempunyai hanya tiga kad, tetapi sebagai watak mereka akan menjadi lebih dan banyak lagi.

Bantuan dalam Cabal Online bermain dijinakkan haiwan yang akan sentiasa mengiringi watak. Memilih haiwan kesayangan adalah agak luas, supaya semua orang boleh mencari pasangan yang sesuai.

Permainan yang ketara bagi sistem tempur, yang bekerja dengan baik. Termasuk kemungkinan untuk menggunakan serangan kombo. Ia boleh dipaparkan selepas peringkat ketiga puluh bagi pembangunan watak. Untuk menggunakan serangan ini, anda mesti mempunyai semangat mata yang diperoleh dalam pertempuran, latihan, menari, dan lain-lain dan lain-lain Watak ini mempunyai semangat 5000 mata, dan kombo digunakan oleh lebih daripada 450 kemahiran. Terdapat tiga gred Gabung: baik, baik, baik. Untuk mencapai daya impak yang maksimum, anda memerlukan masa untuk tekan hadapan berjalan garis watak. Semasa 11 Gabung berturut-turut berjaya, ini akan diketahui oleh semua pemain Cabal. Walau bagaimanapun, dengan setiap kombo mengurangkan tempoh berikutnya masa di mana jatuh dalam talian.

Apa-apa watak dalam permainan boleh dipanggil perang tanding, yang berlangsung selama 3 minit. Pemenang pertarungan mendapat reputasi. Apabila watak yang mencapai tahap 52, anda perlu untuk memilih puak yang bersebelahan. Perbezaan yang signifikan di antara kumpulan tidak. Apabila pemain mencapai tahap 95, ia adalah mungkin untuk mengambil bahagian dalam pertempuran Kebangsaan yang berlaku setiap 5 jam, dan berlangsung satu jam. Untuk penyertaan dalam pertempuran itu, semua pemain akan menerima mata kehormatan, yang anda boleh membeli peralatan.

Permainan ini juga mempunyai Arena Chaos, di mana ia adalah perlu untuk memegang masa yang tertentu. Pada masa yang sama ia boleh mengambil bahagian dalam hanya 7 orang.

Semua peralatan dalam permainan boleh diperbaiki, dan senjata boleh diasah. Setiap perkara adalah petunjuk yang memberitahu mengenai tahap memperbaiki sesuatu.

Oleh itu, Cabal permainan ini adalah salah satu permainan berbilang terbaik, yang mempunyai ciri-ciri yang menarik, yang termasuk: gaya yang unik, muzik atmosfera dan permainan yang menyeronokkan.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag