Call of Gods

Nama alternatif: Call of Gods

Permainan Call of Gods - adalah permainan dalam talian yang merupakan satu strategi multiplayer.

Di-Permainan Call of Gods talian anda mendapatkan di sisi Allah, dan mengumpulkan tenteranya. Bersama-sama dengan tentera anda pergi pada pengembaraan!

Call of Gods pendaftaran adalah seperti berikut:

1. Lihat laman permainan Call of Gods talian.

2. Klik di halaman rumah di bawah borang log masuk pada pautan laman web « Baru pendatang ? Klik di sini untuk menyanyi sehingga ».

3. Anda akan melihat borang pendaftaran.

4. Tulis nama anda. Ia perlu dibuat dari 3-25 aksara.

5. Datang dengan kata laluan khas untuk log masuk. Ia harus 6-24 aksara.

6. Sahkan pengenalan kata laluan anda untuk sel seterusnya.

7. Tulis alamat e-mel anda di baris berikutnya.

8. Klik pada butang « Daftar ». Apabila mendaftar dalam laman tersebut anda bersetuju dengan dasar dan semua peraturan.

Permainan Call of Gods menganggap bahawa komputer anda mempunyai parameter berikut: IOS 4. 0 atau lebih tinggi.

Selain itu, permainan ini sovestima dengan sentuhan iPhone, iPod.

Main Call of Gods Anda boleh memilih salah satu daripada tiga kelas:

1. Bunian. Mereka adalah 5% bonus kepada unit ketangkasan. Elves menikmati sejarah yang paling lama, sentiasa menghargai kualiti semula jadi mereka - golongan bangsawan dan rahmat. Walaupun hidup kaum mereka diancam serangan iblis, mereka membentuk satu pakatan dengan rakyat. Tidak lama selepas mereka memenangi perang, mereka kembali ke lokasi bekas mereka.

2. Orang. Dalam kelas ini terdapat satu bonus 5% kepada menyerang unit. Walaupun bilangan yang tidak terhingga perbicaraan, orang mempunyai keazaman dan keberanian. Dengan kepercayaan dalam keadilan muktamad, mereka telah menjadi sebahagian daripada setiap pertempuran sengit. Mereka tidak peduli kematian, sekali gus menunjukkan kuasa yang luar biasa. Walau bagaimanapun, serangan tidak dijangka iblis memusnahkan kemakmuran dan kecemerlangan tamadun manusia, dan dibuang ke dalam jurang penderitaan manusia. Mujurlah, orang sukar tidak pernah memberikan usaha mereka untuk disambung semula kemuliaan kaum dan keindahan.

3. Mayat. Mereka mempunyai bonus 5% kepada unit kehidupan. Kejam dan sukar, mereka telah menjadi lebih fleksibel dan berkuasa, terutama dengan pengalaman tentera besar. Kemunculan beberapa wira perkasa seolah-olah mencadangkan peremajaan kaum mereka. Malah, cita-cita yang berlebihan, sudah tentu, membawa kepada perang baru atas nama membalas dendam. Akhir sekali, mati akan memberi kesan kepada kehidupan.

Setiap bangsa tidak mempunyai zon permulaan yang tersendiri 30 lats. Regina Deorum mencapai mana-mana kaum boleh melawat mana-mana kawasan.

Dalam Call of Gods, anda boleh bermain dengan serta-merta selepas pendaftaran. Anda dihantar untuk berperang di sisi Allah, yang kamu pilih?

Call of Gods Online - adalah permainan yang mungkin menarik minat hanya untuk nama mereka. Tetapi masih banyak perkara yang menarik permainan penuh Call of Gods.

Selami dunia ini yang luar biasa pengembaraan, strategi dan pertempuran berdarah.

Jangan lepaskan peluang ini, bagaimana untuk berkenalan dengan permainan Panggilan daripada Tuhan online dan mendapatkan banyak keseronokan!

 

Bermain juga