Talian Kanaan Perkenalkan

Nama alternatif: Kanaan dalam talian

Kanaan Online - kilat percuma permainan pelayar terang (MMORPG), yang diwujudkan dalam gaya "manga." Pengembaraan yang tidak dapat dilupakan dalam dunia fantasi permainan, akan tinggal di ia agak menarik, dan kehadiran watak-watak pakaian bergaya dan cantik, sila ramai pemain. Permainan dalam talian talian Memperkenalkan Sanaan tidak memerlukan pemasangan pelanggan dan boleh didapati di hampir mana-mana pelayar.

Berikut adalah keperluan sistem yang diperlukan:

CPU: P4 2. 4 GHz atau Pentium D;

RAM: 512MB atau 1GB;

Ruang cakera keras: 200 Mb atau 400MB atau lebih; ​​

Video kad: GeForce 4 (64 MB ×) atau GeForce siri FX atau serupa;

OS: Windows XP / Vista Windows XP / Vista

Untuk memasukkan permainan, anda perlu Pendaftaran Sanaan Online: pada halaman utama, sila klik pada butang "Daftar" di muka surat yang membuka borang pendaftaran, masukkan e-mel anda, nama, kata laluan dan kod yang ditunjukkan dalam gambar. Kemudian mengambil perjanjian dengan Undang-undang Permainan dan klik pada "Daftar". Pendaftaran pada permainan ini dalam talian Memperkenalkan Sanaan selesai.

Selepas pendaftaran dalam talian Memperkenalkan Sanaan memasuki permainan ke laman di mana anda mahu untuk mencipta watak anda permainan: memilih nama watak anda (atau nama samaran), kelas (Pahlawan, Mage, Imam atau Hunter), jantina watak dan penampilan (rambut, muka) . Kemudian perlu klik "Cipta."

Kini permainan dalam talian Sanaan membuka untuk pengembaraan dan perkara pertama yang anda perlu lakukan adalah untuk pergi langkah demi langkah mempelajari peraturan asas permainan. Memberi sokongan pada setiap langkah wira anda akan Elf, dan jika anda mengikuti tips beliau, anda boleh mencapai tahap 5 dalam beberapa minit, dan ganjaran akan menjadi bungkusan hadiah ...

Semua watak-watak dalam permainan telah menetapkan parameter. Mereka ialah: Kekuatan, ketangkasan, Roh, Minda dan Fortitude. Selain parameter ini, watak-watak masih mempunyai kemahiran dan bakat aktif dan pasif yang unik kepada setiap kelas. Beberapa bakat Sanaan talian Memperkenalkan permainan membolehkan anda untuk membuka, hanya mencapai tahap tertentu dalam permainan, dan juga ganjaran untuk melengkapkan pelbagai tugas.

Akan melaksanakan tugas melalui pelbagai pencarian, tetapi pencarian lain di sini adalah kurungan bawah tanah di mana untuk melawan raksasa. Sebagai ganjaran untuk kemenangan dalam pertempuran ini, akan terakru pengalaman dan diberikan perkara yang unik. Jadi, bermain permainan dalam talian Memperkenalkan Sanaan tidak akan bosan!

Selain itu, anda boleh bermain dalam talian Sanaan dengan pelbagai pilihan pelbagai peralatan yang teliti berfikir melalui dan yang boleh diperbaiki jika perlu. Jika ini tidak mencukupi, anda boleh membuat sendiri (nominal) perisai anda.

Permainan dalam talian Memperkenalkan Sanaan mempunyai sekurang-pelupusan lebih haiwan itu yang memerlukan perhatian khusus. Walaupun mereka kelihatan dan ciri-ciri kuasa, menangkap dan menjinakkan mana-mana mungkin! Tetapi untuk menangkap haiwan kesayangan, anda perlu mempunyai perangkap dan ditangkap satu kemestian untuk memerangi beliau. Tetapi ini bukan satu-satunya cara untuk mendapatkan haiwan kesayangan, ia juga boleh didapati sebagai ganjaran untuk melengkapkan pencarian atau sama dengan trofi pertempuran.

Haiwan mereka untuk perdagangan dan perdagangan dengan pemain lain. Adalah menarik bahawa satu spesies, ternakan mempunyai kebolehan dan ciri-ciri yang berbeza, maka mereka adalah unik. Haiwan peliharaan boleh memberi bantuan yang besar dalam pertempuran, dan pada masa yang sama anda boleh menggunakan dengan serta-merta tiga haiwan kesayangan: satu akan bersedia untuk tergesa-gesa untuk menyerang, mempertahankan kedua dan ketiga bersatu semula dengan anda dalam satu unit tunggal, akan berkongsi ciri-ciri mereka.

Main permainan dalam talian talian Memperkenalkan Sanaan bukan sahaja boleh berjuang dengan pemain lain dalam permainan, tetapi juga membuat kawan-kawan baru, menghabiskan masa dalam persahabatan.

Bagi pencinta mempelbagaikan gameplay, terdapat satu fungsi perkahwinan, di mana anda boleh memilih "pasangan" untuk berbelanja, upacara ini, dan untuk masa yang digunakan dalam perkahwinan bersama, watak anda akan memperoleh bonus.

Untuk wang sebenar dalam kedai permainan yang anda boleh membeli beberapa perkara yang berguna dan unik.

Meringkaskan keputusan kajian ini, kita boleh mengatakan bahawa jika anda mempunyai empat kelas watak-watak dan pembangunan mereka dalam beberapa cara, di Kanaan bermain dalam talian akan menjadi agak menarik dan menyeronokkan. Jadi, selamat datang ke dunia fantasi ini yang penuh dengan banyak yang menarik dan tidak dapat diramalkan! Tetapi pertama - Sertai dalam permainan Sanaan talian Memperkenalkan ...

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag