Candy Tunai

Nama alternatif: Gula-gula gula-gula wang cache

Jika anda pernah memainkan kegemaran lama banyak Diamond Dash, permainan ini adalah benar-benar rasa anda. Permainan Candy Tunai memang hampir sama dengan DD. Permainan ini terletak di sebuah kedai gula-gula. Anda perlu menjual lebih banyak gula-gula dan, sudah tentu, mendapat bayaran untuk itu. Untuk menjual, anda perlu mengeluarkan rantai tiga atau lebih gula-gula warna yang sama. Lebih cepat anda mencari rantai, semakin banyak mata yang anda peroleh. Di bahagian kiri skrin di hadapan anda akan dipaparkan skala masa. Sentiasa mencari rantaian dengan gula-gula yang sama, anda melanjutkan masa anda jika anda berfikir dan tidak beroperasi, manakala secara beransur-ansur hilang. Apabila masa yang mendapat tanda bawah, lawatan itu berakhir. Secara umum, gula-gula dalam talian Tunai - tawaran yang sangat baik dari pemaju Plinga Main untuk hobi yang menyenangkan dan santai.

Jika anda pernah mempunyai kesempatan untuk bertemu dengan permainan Plinga, maka tergesa-gesa untuk bergembira bahawa proses pendaftaran untuk anda akan dikurangkan ke tahap yang minimum, atau sebaliknya dia akan hadir pada prinsipnya - anda boleh log terus menggunakan data yang dicatatkan sebelumnya. Jika anda baru dan pertama mengetahui Plinga Main, maka anda Candy pendaftaran Tunai adalah mengikat. Semua kawalan permainan diberi dalam bahasa Inggeris, tetapi tidak mengetahui bahasa intuitif boleh meneka apa yang perlu dilakukan. Jika anda ingin pra-uji permainan, maka anda boleh klik pada butang biru di bahagian bawah borang kebenaran «Cubalah», selepas itu anda akan boleh didapati versi ujian.

1. Jika mahu, pemain boleh mendaftar dengan Facebook-Akaun anda, anda boleh berbuat demikian dengan klik pada butang yang sesuai. Jika anda memilih untuk mendaftar dengan kaedah tradisional, kemudian klik pada butang «Daftar» di sebelah kanan bawah.

2. Anda akan melihat borang pendaftaran, mengisi bahawa keperluan untuk bermain dalam gula tunai, di tingkat atas yang dipanggil «alamat E-mel», seperti yang mungkin tidak akan sukar untuk meneka, anda perlu memasukkan alamat peti mel elektronik anda.

3. Seterusnya dalam talian yang dipanggil «Nama pengguna» menulis log masuk anda, jadi sistem akan terus mencari kepada anda juga akan memanggil watak permainan anda dalam permainan yang paling (beberapa wira boleh memberi nama-nama tambahan).

4. Secara tradisinya bidang «Kata laluan» mengisi kata laluan anda. Cuba untuk memilih kata laluan yang paling selamat untuk bermain permainan Candy Tunai adalah selamat dan boleh dipercayai, dan anda mempunyai ketenangan fikiran bahawa tidak ada yang boleh memecah masuk ke dalam kotak anda.

5. Bagi sistem untuk meneruskan proses pendaftaran, anda perlu menerima terma dan syarat perjanjian pengguna untuk projek ini. Bersetuju dengan semua peraturan boleh berdetik di baris «Saya menerima terma ...».

6. Jika anda ingin melanggan ke laman web, letakkan burung dalam kotak di «Hantar kata e-mel ...», jika tidak - terlepas kotak.

7. Bersedia? Klik «Daftar».

Permainan ini - cara yang baik untuk berehat, hanya masa yang baik untuk hobi yang baik. Selain memainkan Candy Tunai secara percuma, mengapa tidak mengambil apa-apa peluang?

 

Bermain juga