Pembunuhan beramai-ramai

Nama alternatif: Pembunuhan beramai-ramai

Pembunuhan beramai-ramai dalam talian - adalah percuma dalam talian peranan-bermain permainan (MMORPG), di mana nafsu meluap-luap zaman pertengahan, di mana semua perjuangan dan komplot terutamanya akan berlaku di antara manusia, dan tidak antara bots.

Permainan dalam talian pembunuhan beramai-ramai tidak memerlukan pemasangan pelanggan dan boleh didapati untuk bermain di mana-mana pelayar.

Untuk memulakan permainan pembunuhan beramai-ramai hanya perlu pendaftaran dalam talian: Terdapat 2 cara untuk mendaftar.

Pertama, dengan menggunakan akaun di salah satu rangkaian sosial yang dicadangkan (Vkontakte, Facebook, Mail. ru, Twitter, Classmates)

Kedua, secara langsung dari laman web dengan klik pada butang "Daftar" dalam tetingkap yang terbuka, pilih jantina dan salah satu daripada lima bandar-bandar (Lu, Morion, Sarkel Anchor, Aurora). Seterusnya, masukkan nama dan kata laluan yang dikehendaki, dan kemudian dibelasah ke kod bidang yang sesuai (koordinat), dan dalam tetingkap yang terbuka anda akan diminta untuk menerima perjanjian itu untuk lulus Undang-Undang Permainan dan berjuang latihan dengan tentera kayu. Nah, itu sahaja, Sertai dalam permainan pembunuhan beramai-ramai selesai.

Walaupun dalam permainan, anda boleh memilih untuk imej watak anda, pilihan yang permainan adalah agak besar dan pelbagai. Selain imej lelaki dan perempuan, terdapat nama-nama yang anda boleh membeli untuk Sestercii (salah satu mata wang permainan, yang boleh dibeli dengan wang sebenar). Permainan dalam talian pembunuhan beramai-ramai kecuali sesterce mempunyai lebih florins, ini adalah satu lagi mata wang permainan.

Watak permainan mempunyai beberapa ciri-ciri utama: Kekuatan, ketangkasan, Endurance dan daya maju. Bergantung pada jenis imej akan dipilih, akan disediakan untuk pelbagai senjata dan peluru. Berikut adalah sebahagian daripada mereka: Topi Keledar, Fist, Armor, Seluar, Bahu, Sarung tangan, Shields, Tali, Boots, Pisau, kelab, pedang, kapak dan banyak lagi. Selain senjata dalam permainan masih elixirs ajaib yang berbeza.

Oleh kerana kemahiran tertentu, watak boleh melibatkan diri dalam penangkapan ikan, kerajinan dan Alchemy.

Main pembunuhan beramai-ramai permainan dalam talian anda boleh mendapatkan satu profesion tertentu di bawah lesen khas. Available profesion berlesen itu:

Mercenary - yang paling berbahaya dan menuntut perdagangan;

Merchant - profesion ini membolehkan anda untuk membeli barang-barang langka borong dan menghasilkan beberapa urus niaga kewangan mengikut terma yang menggalakkan;

Imam - tugas utama profesion ini, untuk menjalankan upacara perkahwinan di kuil;

Mentor - tugas profesion ini, untuk melatih pemula dalam permainan, dunia tidak-begitu-buddy;

Doktor - profesion ini membolehkan anda untuk melibatkan diri dalam penyembuhan.

Permainan dalam talian pembunuhan beramai-ramai yang terdapat di pelbagai lokasi di mana untuk bermain permainan dalam talian pembunuhan beramai-ramai akan menjadi sangat menarik.

Permainan ini mempunyai bangunan-bangunan dan struktur seperti lelongan (untuk perdagangan), Bursa (perdagangan barangan standard yang dijual di kedai), bengkel Repair (anda boleh menetapkan perkara dipakai), Kuil (tempat sembahyang dan memegang upacara), Dewan Bandar (di mana terdapat puak-puak pendaftaran) dan Hospital (anda boleh meningkatkan kesihatan anda).

Di samping itu, permainan ini adalah penjara di mana banyak bahaya dan makhluk misteri. Dan pengembaraan ini akan menjadi lebih menarik, selain terdapat boleh didapati penemuan aneh. Untuk mencapai kejayaan maksimum dalam penjara-penjara, anda perlu satu pasukan untuk pergi ke sana (sekurang-kurangnya 5 orang).

Dan kehadiran ramai pencarian, akan menambah warna lebih kepada pembunuhan beramai-ramai permainan.

Sekarang pertempuran:

Dari peringkat pertama akan disediakan untuk pergaduhan pasukan - ia melawan dengan sekutu sedikit dan musuh, dan dari tahap kedua, anda boleh mengambil bahagian dalam pertempuran huru-hara - ia melawan dengan nombor yang tidak terhad peserta. Sekumpulan sekutu dan musuh diedarkan secara automatik.

Pertempuran boleh sama ada konvensional atau berdarah. Dalam perang berdarah, dalam kes kemenangan, anda boleh mendapat pengalaman beberapa kali lebih daripada biasa, tetapi rugi, terdapat kebarangkalian yang tinggi kecederaan.

Pada tahap keempat, lihat Ketagihan (Path of Light atau Kegelapan).

Terdapat empat Ketagihan: Light, Perintah, Chaos dan Kegelapan.

Ketagihan Setiap hartanah asasnya berbeza, sikap dan keupayaan, menyampaikan tingkah laku sistem yang kompleks dan hubungan. Tidak ... kecenderungan yang baik dan buruk, tidak kecenderungan baik atau jahat, - setiap yang wujud di seluruh set emosi, nafsu, tindakan pemahaman. Terdapat hanya cara yang berbeza untuk mencapai kebenaran dan mendapat pengalaman, setiap orang mempunyai hak untuk mencari, mencari dan berjuang.

Main pembunuhan beramai-ramai boleh menjadi sebahagian daripada salah satu Clans. Anda boleh memilih Guild pecahan, dan kehadiran Forum memberi peluang untuk berbincang-pelbagai topik.

Secara umumnya, permainan memerlukan perhatian. Saya mengingatkan anda untuk mula bermain dalam pembunuhan beramai-ramai, hanya perlu Daftar pembunuhan beramai-ramai. Menikmati permainan!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag