Castle perjuangan

Nama alternatif: Castle perjuangan

Permainan Castle Fight - adalah MMO berasaskan pelayar bebas terhadap acara-acara di Palestin dalam 1109. Permainan ini menceritakan kisah perjuangan di antara tentera Salib Kristian dan Arab untuk pengurusan tanah.

Palestin pada 1109 dari Kelahiran. Pope Urban II yang dianjurkan perang salib yang pertama dengan kata-kata Deus Lo Vult ("Kehendak Tuhan"), dan beribu-ribu golongan bangsawan, penjenayah, pengembara dan petani biasa diikuti panggilan paus kepada Castle Fight talian . Tentera salib Kristian berjaya menakluk Jerusalem pada 1099, membawa ujian besar dan kerugian besar di tengah-tengah pertempuran. Tetapi sebaik sahaja Tanah Suci telah ditawan dalam nama Kristus, perpecahan antara dinasti individu datang ke hadapan. Komplot dan pertikaian untuk kuasa sekali dikongsi dengan tentera dalam Castle Fight talian .

Sebelum memainkan Castle Fight , pastikan komputer anda memenuhi keperluan sistem seperti: pemproses frekuensi - 2GHz; RAM-1GB Kad Video - 128MB. Sertai dalam permainan Castle Fight akan tidak mengambil banyak masa dan mudah:

1.                   Pada halaman utama, pilih item "pendaftaran"

2.                   Masukkan nama anda;

3.                   Sila masukkan alamat e-mel yang sah;

4.                   Masukkan kata laluan yang selamat;

5.                   Pilih "Daftar" dan Castle Fight pendaftaran berakhir.

Anda akan Castle Fight bermain dan berkenalan dengan unit-unit tentera Kristian berikut.

Infantri merupakan tulang belakang kepada mana-mana tentera Castle Fight talian . Ia adalah yang paling berkesan dalam pertempuran jarak dekat terhadap unit infantri lain.

Lancers membentuk barisan hadapan dalam pertempuran Castle Fight talian . Lembing panjang mereka membolehkan mereka untuk menjaga musuh-musuh mereka pada jarak dan memukul pesalah pertama.

Pemanah boleh meliputi musuh dari jarak yang selamat dengan volleys beberapa anak panah maut mereka Castle Fight talian . Mereka boleh memusnahkan terlebih dahulu musuh.

Knights Templar - fencers ideal dan Kesatria Bait Suci Castle Fight talian . Mereka berperang dengan musuh-musuh mereka tanpa belas kasihan atas nama Tuhan.

Berkuda - pahlawan ini mempunyai mobiliti yang besar dan kelajuan pada kuda puasa Castle Fight talian . Mereka mempunyai kelebihan yang ketara apabila mereka hadir di hadapan unit infantri dalam pertempuran.

Killers - orang-orang ini adalah pakar dalam penyusupan, subversif dan kontrak pembunuhan Castle Fight talian . Dengan bantuan mereka, anda boleh sabotaj bangunan konkrit yang dimiliki oleh musuh-musuh anda.

Knights of St John berdisiplin dan takut akan Allah puan-puan Castle Fight talian . Mereka melayani anda sebagai pengawal istana dan melindungi anda daripada pembunuh.

Viking Utara orang telah memperoleh reputasi sebagai pengawal peribadi daripada maharaja Byzantine untuk kesetiaan yang tidak terhad dan keberanian dalam permainan Castle Fight . Mereka tidak harus ditempatkan di bangunan yang berasingan, tetapi mesti mempertahankan istana dalam kes sabotaj sebelum Knights of St John.

Spies Castle Fight talian membolehkan untuk mengumpul maklumat tentang musuh-musuhmu. Tahap anda sendiri pengintipan perlu lebih tinggi daripada lawan anda.

Anda perlu diperluaskan oleh gabenor dalam permainan Castle Fight . Gabenor boleh mencetuskan dan mengawal asas istana baru.

Pejuang Lance sentiasa di hadapan serangan atau kempen Castle Fight talian . Mereka menyimpan penyerang pada jarak lembing panjang mereka, dan oleh itu boleh menjadi sangat penting semasa permainan.

Saracen adalah bencana bagi anda, anda perlu bimbang senjatanya dalam permainan Castle Fight . Mereka memerangi lawan mereka tanpa belas kasihan atas nama Allah.

Tentera Berkuda mempunyai mobiliti yang besar dan kelajuan pada kuda puasa dalam Castle Fight talian . Mereka mempunyai kelebihan yang ketara ke atas unit infantri dalam pertempuran.

Pengawal sangat berdisiplin dalam Castle Fight talian . Ia digunakan untuk melindungi bahagian dalam istana anda dan melindungi anda daripada pembunuh. Pengawal tidak seharusnya mengganggu mempertahankan istana semasa kempen.

Main dan menang dalam permainan Castle Fight !

 

Bermain juga